Şimdi Ara

salih uçan ve recep niyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu iki futbolcudan çok beklentiler içindeyim ve bu iki futbolcuya antrenman sonrası özel hoca görevlendirilerek fizik kalitelerinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum.

salih uçan ve recep niyaz

• katılıyorum özellikle Recep..
  • Tarafsiz soyluyorum Recep isterse Hulk gibi vucut yapsin ama o boyla kanatta cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih çok güçlü bakmayın zayıf olduğuna, ikili mücadelelerde hep ayakta. Ama Recep'te sıkıntı var, güçlenmesi gerek.
  • paradoks01 kullanıcısına yanıt
    aman ha bi genç oyuncu konusu açılmasın güce zaafı olanlar doluşur hemen, sanırsın halter takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

aman ha bi genç oyuncu konusu açılmasın güce zaafı olanlar doluşur hemen, sanırsın halter takımı

18 yaşındaki bir futbolcunun da bu kadar çıt kırıldım olmaması gerekiyor. Bir omuz darbesiyle yerde Recep...
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt

canım ben bu yıl 10-12 maçını izledim, sen hangi maçını söylüyon hangi maçta oldu olay... ayrıca geçen yıl A takım antremanlarına bile çocuktan faul yapmadan topu alabilen yok. bilmem Akdeniz oyunlarındaki maçlarını izledin mi, fizik olarak özel çalıştığı da belli sahadaki duruşu bile değişmiş. Ama illa ben güç istiyorum dersen Selçuk var epey güçlü....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle videoya cevap vereyim yeteneğinden şüphem yok.

Akdeniz oyunlarıyla kıyaslama yapman komik. Oradaki herkes U19 zaten. Esas güçlü ve sert adamlara karşı ne yapacak Recep? Oynadığı mevki tam anlamıyla takımın beyni ve bu mevkideki oyunculara geçmişte (mesela Alex'e) nasıl markaj uygulandığını hepimiz biliyoruz. Umarım ben yanılırım ve Recep bu tarz adamlarla savaşabilecek kadar fizik gücüne sahip olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Öncelikle videoya cevap vereyim yeteneğinden şüphem yok.

Akdeniz oyunlarıyla kıyaslama yapman komik. Oradaki herkes U19 zaten. Esas güçlü ve sert adamlara karşı ne yapacak Recep? Oynadığı mevki tam anlamıyla takımın beyni ve bu mevkideki oyunculara geçmişte (mesela Alex'e) nasıl markaj uygulandığını hepimiz biliyoruz. Umarım ben yanılırım ve Recep bu tarz adamlarla savaşabilecek kadar fizik gücüne sahip olur.

bence her iki futbolcuda iyi antrenörler tarafından eğitilirlerse fizik olarak yeterli seviyeye ulaşacaklardır. umarım bu tarz oyunculara özel programlar uygulanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Öncelikle videoya cevap vereyim yeteneğinden şüphem yok.

Akdeniz oyunlarında çok büyük ülkelerin milli takımlarına karşı oynamadı ama her maç inan bana sahanın en iyisiydi. Belki Realde Bayernde İnterde oynamayacaklar ama sence ordaki oyuncular Bundesligada İtalyada Fransa da büyük liglerde oynamayacak mı ? Napalım onları övelim de, o turnuvada sahada onlardan kat kat üstün gözüken Recep Niyazdan bişey olmaz mı diyelim. Asıl komik olan bu olmaz mıydı ?

Salihe de geçen yıl söylenilmedik laf bırakılmadı ve unutmaki oynadığı maçlarda o yetersiz fiziğiyle bile Meirelesin Baroninin yapamadığını yaptı, elini taşın altına soktu, 18 yaşında onlardan çok daha fazla sorumluluk aldı.

• Hacılar taktınız boya, güce? Recep'teki yetenek kimsede yok+şuan da Recep'e fizik güç uygulanıyor, Recep'in ayağından topu faul yapmadan, yani omuz, veya vücudunu kullanarak alamaz bunlara en büyük örnek Bruno bile alamaz, topu saklamayı çok iyi bilen, tekniği çok fazla ve oyunu okuyabilen biri Recep, bizdeko gençlerden belki de en çok ona güveniyorum 5-6 sene sonra ortasaha üçlümüz ALPER-SALİH-RECEP olur inşallah.

• İsteği kadar hoca tutsun özel çalıştırsınlar, kendilerine bakmadıktan sonra ne kalıp yaparlar nede kas. Vücut geliştirmenin %70'i beslenmeden geçer.
  • Siz bu takımı dingonun ahırı sanıyosunuz heralde. Topuk yaylasındaki idmanları geçen sene de, bu sene de izledim; Salih-Recep şahaneler. Takımın en iyi çalısanları denebilir, özel hocalarıda var merak etmeyin.
    Rooney, Ramires, Zidane, Oscar çok mu body çalışmış? Çok mu sıkı vucutları? Neymar, Messi söylemiyorum zaten onlar özel yetenek.
    Gözlemlediğim eksik tebrübeyle kazanılan; çabuk karar verebilme ve stres altında kaldıklarındaki sorumluluk duygusu. Bunlar da sürekli oynamadan kazanılması imkansız olan şeyler.
    Salih ve Recep kiralanmalı ama belli bir maç oynatma zorunlulugu ve çalışma programı Fenerbahçe'nin istediği şekilde yapılması konusuyla olmalı. Üzerine para istiyorlarsa verilmeli..
    Bu oyuncular bizim geleceğimiz..
  • bencede bu oyuncular geleceğimiz birkaç sene sonra çok iyi olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Hacılar taktınız boya, güce? Recep'teki yetenek kimsede yok+şuan da Recep'e fizik güç uygulanıyor, Recep'in ayağından topu faul yapmadan, yani omuz, veya vücudunu kullanarak alamaz bunlara en büyük örnek Bruno bile alamaz, topu saklamayı çok iyi bilen, tekniği çok fazla ve oyunu okuyabilen biri Recep, bizdeko gençlerden belki de en çok ona güveniyorum 5-6 sene sonra ortasaha üçlümüz ALPER-SALİH-RECEP olur inşallah.

5-6 sene sonramı. adamlar 25 26 yaşlarına gelincemi oturcak fiziği

• quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Siz bu takımı dingonun ahırı sanıyosunuz heralde. Topuk yaylasındaki idmanları geçen sene de, bu sene de izledim; Salih-Recep şahaneler. Takımın en iyi çalısanları denebilir, özel hocalarıda var merak etmeyin.
    Rooney, Ramires, Zidane, Oscar çok mu body çalışmış? Çok mu sıkı vucutları? Neymar, Messi söylemiyorum zaten onlar özel yetenek.
    Gözlemlediğim eksik tebrübeyle kazanılan; çabuk karar verebilme ve stres altında kaldıklarındaki sorumluluk duygusu. Bunlar da sürekli oynamadan kazanılması imkansız olan şeyler.
    Salih ve Recep kiralanmalı ama belli bir maç oynatma zorunlulugu ve çalışma programı Fenerbahçe'nin istediği şekilde yapılması konusuyla olmalı. Üzerine para istiyorlarsa verilmeli..

Fizik gelisim neden bady olarak anlasiliyor. Ben futbolcudaki fiziki gelisimi surat..dayaniklilik..ikili mucadelerdeki direnis vb.. ozelliklerinin gelistirilmesinin gerekliliginden bahsettim. bady insanlari hantallastiriyor bence.bady yamparina ben karsiyim o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Siz bu takımı dingonun ahırı sanıyosunuz heralde. Topuk yaylasındaki idmanları geçen sene de, bu sene de izledim; Salih-Recep şahaneler. Takımın en iyi çalısanları denebilir, özel hocalarıda var merak etmeyin.

Rooney domuz gibi adam. Tam bir ayı. Onda da vücut yoksa kimsede yoktur. Adam bizim ligden 5 tane futbolcuyu ayni anda sırtına alır gezdirir.

Konuya gelirsek bu forumdaki 7. Senem bu konular hep aynı bı genc futbolcu çıkar Emre Colak Recep niyaz vs vs fiziğini güçlendirmesi lazım yazar hep, hiç de guclendiremezler. Bu da farklı olmaz. Geliştirecek adam bu yasa kadar gelistirirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Hacılar taktınız boya, güce? Recep'teki yetenek kimsede yok+şuan da Recep'e fizik güç uygulanıyor, Recep'in ayağından topu faul yapmadan, yani omuz, veya vücudunu kullanarak alamaz bunlara en büyük örnek Bruno bile alamaz, topu saklamayı çok iyi bilen, tekniği çok fazla ve oyunu okuyabilen biri Recep, bizdeko gençlerden belki de en çok ona güveniyorum 5-6 sene sonra ortasaha üçlümüz ALPER-SALİH-RECEP olur inşallah.

5-6 sene sonramı. adamlar 25 26 yaşlarına gelincemi oturcak fiziği

Hocam bahsettiğim banko, mesela şuan nasıl Emre'yi her kadroya yazıyoruz, o zaman da bu 3'lü olacak. Hem Recep 5 sene sonra 23 yaşında oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

Tarafsiz soyluyorum Recep isterse Hulk gibi vucut yapsin ama o boyla kanatta cok zor

Stoch'la aynı boydalar niye olmasın kanat oyuncuları için bu boy avantajdır bence Recep fizik olarak güçlendi mi çok iyi yerlere gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

Tarafsiz soyluyorum Recep isterse Hulk gibi vucut yapsin ama o boyla kanatta cok zor

Stoch'la aynı boydalar niye olmasın kanat oyuncuları için bu boy avantajdır bence Recep fizik olarak güçlendi mi çok iyi yerlere gelecektir.

hayır yani olmaz demiyorum çok zor diyorum, sevinirim yani türk futboluna kazandırılmasına ama böyle parlayabilen oyuncuya çok nadir rastladım ben defans oyuncuları tarafından her an haşat edilebilecek potansiyele sahip özellikle ligimizde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.