Şimdi Ara

salih uçan ve recep niyaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrjeona

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

Tarafsiz soyluyorum Recep isterse Hulk gibi vucut yapsin ama o boyla kanatta cok zor

Stoch'la aynı boydalar niye olmasın kanat oyuncuları için bu boy avantajdır bence Recep fizik olarak güçlendi mi çok iyi yerlere gelecektir.

hayır yani olmaz demiyorum çok zor diyorum, sevinirim yani türk futboluna kazandırılmasına ama böyle parlayabilen oyuncuya çok nadir rastladım ben defans oyuncuları tarafından her an haşat edilebilecek potansiyele sahip özellikle ligimizde

Kasap çok ligimizde nasıl tekme yemeyeceğini öğrenek eğer kendinde ki gerekli sürati sağlarsa vallahi bıdık gibi sıyrılır aralarından özellikle başka bir mevki olsa anlarım boyu stoper kalecide hücum bölgeleri için yeterli bu boy fizik güçünden çok en azından çelimsiz durmuyor ya Chelsea'de ki Oscar gibi Mata gibi oyunculara ne diyeceksiniz EPL ligi fizik güçü en üst düzey ligde oynuyorlar Neymar gibi bi adam var çok örnekleri var bunların önemli olan boy değil güçlü olabilmek kimse bakmaz onun boyunun kaç olduğu yeteri kadar fizik gücü sağlamak daha önemli uzun boylularıda görüyoruz göbekli göbekli hepsi adama sorlarlar kaç kere adele çalıştın bizde ki Çolağında güçlenmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Siz bu takımı dingonun ahırı sanıyosunuz heralde. Topuk yaylasındaki idmanları geçen sene de, bu sene de izledim; Salih-Recep şahaneler. Takımın en iyi çalısanları denebilir, özel hocalarıda var merak etmeyin.
    Rooney, Ramires, Zidane, Oscar çok mu body çalışmış? Çok mu sıkı vucutları? Neymar, Messi söylemiyorum zaten onlar özel yetenek.
    Gözlemlediğim eksik tebrübeyle kazanılan; çabuk karar verebilme ve stres altında kaldıklarındaki sorumluluk duygusu. Bunlar da sürekli oynamadan kazanılması imkansız olan şeyler.
    Salih ve Recep kiralanmalı ama belli bir maç oynatma zorunlulugu ve çalışma programı Fenerbahçe'nin istediği şekilde yapılması konusuyla olmalı. Üzerine para istiyorlarsa verilmeli..
    Bu oyuncular bizim geleceğimiz..

Fizik gelisim neden bady olarak anlasiliyor. Ben futbolcudaki fiziki gelisimi surat..dayaniklilik..ikili mucadelerdeki direnis vb.. ozelliklerinin gelistirilmesinin gerekliliginden bahsettim. bady insanlari hantallastiriyor bence.bady yamparina ben karsiyim o yuzden

salih uçan ve recep niyaz

vucut geliştirme ayrı şey zaten kolları 58 cm yapacak değiller. ama kaslı bi vucut yapısı çok avantaj sağlar ve zannettiğin gibi hantallaşmazlar... Bkz. 100 metre sprinterleri

• salih vücut olarak istenilen seviyeye belki yaklaşabilir ama recep daha yetenekli olmasına rağmen fiziken kaybedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Siz bu takımı dingonun ahırı sanıyosunuz heralde. Topuk yaylasındaki idmanları geçen sene de, bu sene de izledim; Salih-Recep şahaneler. Takımın en iyi çalısanları denebilir, özel hocalarıda var merak etmeyin.
    Rooney, Ramires, Zidane, Oscar çok mu body çalışmış? Çok mu sıkı vucutları? Neymar, Messi söylemiyorum zaten onlar özel yetenek.
    Gözlemlediğim eksik tebrübeyle kazanılan; çabuk karar verebilme ve stres altında kaldıklarındaki sorumluluk duygusu. Bunlar da sürekli oynamadan kazanılması imkansız olan şeyler.
    Salih ve Recep kiralanmalı ama belli bir maç oynatma zorunlulugu ve çalışma programı Fenerbahçe'nin istediği şekilde yapılması konusuyla olmalı. Üzerine para istiyorlarsa verilmeli..
    Bu oyuncular bizim geleceğimiz..

Fizik gelisim neden bady olarak anlasiliyor. Ben futbolcudaki fiziki gelisimi surat..dayaniklilik..ikili mucadelerdeki direnis vb.. ozelliklerinin gelistirilmesinin gerekliliginden bahsettim. bady insanlari hantallastiriyor bence.bady yamparina ben karsiyim o yuzden

salih uçan ve recep niyaz

vucut geliştirme ayrı şey zaten kolları 58 cm yapacak değiller. ama kaslı bi vucut yapısı çok avantaj sağlar ve zannettiğin gibi hantallaşmazlar... Bkz. 100 metre sprinterleri

hocam resim ve örnek bence gerçekleri yansıtmaz. bende size 3000m,5000m ve 1000m koşucuların resimlerini koysam ki futbolda bir futbolcu ortalamam 8000m-11000m arası koştuğunu kabul edersek ki senin resimde verdiğin adamların hiçbiri bu mesefeyi koşamaz..koşsada o mesefenin gerçek koşucuları en az 2 tur bindirir..

• paradoks01 kullanıcısına yanıt
    gözüm hantallaştırmaz onu anlatmaya çalışıyorum
  • he_man kullanıcısına yanıt
    evet dengeli yapılması gerekiyor. aşırı vücut yapmaması gerekiyor yalnız.
  • Türk sporcusunun hali...
  • Beyler 3 büyükler yapı itibariyle genç oyuncuyu altyapıdan alıp parlatmaya uygun değil...Bu adamların öyle yada böyle oynamaya ihtiyacı var...

Sadece antrenman yaparak bir üst seviyeye çıkamazlar, Arda Turan bu seviyeye geldiyse oynayarak geldi hiç bir zaman yedek kalmadı. Manisa'ya gitti geldi ama hep oynadı...

Şimdi Salih ne yaptı ? Roma'ya kiralık olarak gitti fakat oynadı mı ? Hayır...Mesela Roma yerine Başakşehir'e gitse ne olacaktı ? Hep oynayacaktı ve belkide döndüğü zaman gerçekten yıldız olarak dönecekti.

Oynamayan futbolcu hiç bir zaman gelişim kaydedemez,
  • Salih Uçan bizlik futbolcu.

Selçuk'un yerine düşünülecek isimlerden biri. Oyunu rahatladan pasları ve ver kaç girişimleri ile ortasaha da mal gibi top dolandıracağımıza en azından kale önüne kadar topu taşır.
  • 20 yaşında İtalya ligine niye gidersin ki? Hollanda 2. Ligine git daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan geçen yıllar...
    Günün sonunda, Denizlispor’da oynayan Recep, Alanyaspor’a transfer olan Salih.

Resmen yetenek vaadeden genç futbolcu öğütücüsü gibi bizim takım.

• Türk futbolcularının fizik çalışması gerek.

Genci yaşlısı.Hepsi cılız.Ekstra çalışan tek adam Hazan Ali o da baya güçlendi.Ötekiler de çalışırza yeterince güçlenirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 10 Temmuz 2019; 21:24:9 >
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    bizlik bir durum değil.

roma'ya gönderdik daha ne yapalım? cengiz'i gördük neler yapıyor, salih yapamadı çünkü gelişemedi. saf yetenek olarak kaldı. recep ise o fizikle hiçbir halt olmaz. ve de yetenekli falan da değildi.
  • İkiside 25 yaşına geldi. Süper lig rotasyon topçusu ancak olabildi. Vaybe ne bekliyorduk bunlardan . Yazık Türk futbolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Aradan geçen yıllar...
    Günün sonunda, Denizlispor’da oynayan Recep, Alanyaspor’a transfer olan Salih.

Resmen yetenek vaadeden genç futbolcu öğütücüsü gibi bizim takım.
    Bu futbolcular bizim takımda öğütülmediler. İkiside farklı takımlara kiralanıp yeterince şans buldular. sion gibi takımda bile parlayamayıp 11 oyuncusu olamayan adamın sorunu takımsal değil futbolcunun kendisinde.

Bu adamlar kendilerini çok üst düzey yetenekli görüp çalışmıyorlar.
  • mrjeona kullanıcısına yanıt
    Ne alakaai var boyla? Messinin boyu shaqirinin boyuna bak oynadigi klublere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

bizlik bir durum değil.

roma'ya gönderdik daha ne yapalım? cengiz'i gördük neler yapıyor, salih yapamadı çünkü gelişemedi. saf yetenek olarak kaldı. recep ise o fizikle hiçbir halt olmaz. ve de yetenekli falan da değildi.
    Recep Niyaz'ın yeteneği konusunda çok fena yanılıyorsun.Ben en az 30 maçını izledim ve ayaklarına çok hakim ve zeki bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.Sen Fenerbahçe'de kaç dakika izledin acaba da bu kanıya varıyorsun.
  • Bakın bu konuda çok ciddiyim.Recep Niyaz geçen sene Fenerbahçe'de olsaydı ve 1-2 maç yedekten girseydi tüm taraftar Recep Niyaz'ı ilk 11 oynat diye bas bas bağırırdı.Çünkü Recep Niyaz gibi pas trafiğini iyi yöneten,oyun kuran futbolcu eksikliği vardı Fenerbahçe'de.Sisteme laf atacağımıza kolay yolu seçip futbolculara laf atıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Bakın bu konuda çok ciddiyim.Recep Niyaz geçen sene Fenerbahçe'de olsaydı ve 1-2 maç yedekten girseydi tüm taraftar Recep Niyaz'ı ilk 11 oynat diye bas bas bağırırdı.Çünkü Recep Niyaz gibi pas trafiğini iyi yöneten,oyun kuran futbolcu eksikliği vardı Fenerbahçe'de.Sisteme laf atacağımıza kolay yolu seçip futbolculara laf atıyoruz.
    2. ligde harika oynuyor adam ama süper lig'de tutunacak mı?
  • Çıktığı ilk maçta 1 golü 1 de direkten dönen topu var Recep Niyaz'ın hem de Galatasaray'a karşı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.