Şimdi Ara

salim ünsalın tahminleri (karşılaştırmalıdır ve tıp içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikloalkan -- 13 Temmuz 2014; 1:56:29 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikloalkan

up
    up
  • quote:

up
    ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

ben de merak ediyorum

Alıntıları Göster
    mühendislik için dediği sıralamada tutmuş abi istediğim yerin şaka gibi bu sene tutarsa yandım mezunum
  • ona bakmadım ama mühendislikler bu sene yükselecek demiş galiba (baktığım kadarıyla) hakkımızda hayırlısı
  • quote:

ona bakmadım ama mühendislikler bu sene yükselecek demiş galiba (baktığım kadarıyla) hakkımızda hayırlısı

amin kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

mühendislik için dediği sıralamada tutmuş abi istediğim yerin şaka gibi bu sene tutarsa yandım mezunum

Alıntıları Göster
    http://www.rehberlik.biz.tr/dosyalar/oss/2013.taban.puanlari.pdf nasıl yani bu tahmin ettiği sıralamalar mı geçen yıla göre

• quote:

Alıntıları Göster
    Bunlar puanlar belli olduktan sonra tahmin ettiği sıralama. Bildiğiniz gibi ösym ilk önce taban ve tavan puanları açıklıyor. birkaç ay sonra başarı sıralamalarını açıklıyor. bu verilen dosyada adamın yaptığı şey puanları bilinen yerlerin sıralamasını tahmin etmek. şu sıralar dolaşan tahminleri ile aynı şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwayter

Bunlar puanlar belli olduktan sonra tahmin ettiği sıralama. Bildiğiniz gibi ösym ilk önce taban ve tavan puanları açıklıyor. birkaç ay sonra başarı sıralamalarını açıklıyor. bu verilen dosyada adamın yaptığı şey puanları bilinen yerlerin sıralamasını tahmin etmek. şu sıralar dolaşan tahminleri ile aynı şey değil.

oh korkuttun eyvalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: irsad26

http://www.rehberlik.biz.tr/dosyalar/oss/2013.taban.puanlari.pdf nasıl yani bu tahmin ettiği sıralamalar mı geçen yıla göre

Alıntıları Göster
    kümülatif sıra dediği kendi tahmini oluyor değil mi?

• quote:

quote:

ona bakmadım ama mühendislikler bu sene yükselecek demiş galiba (baktığım kadarıyla) hakkımızda hayırlısı

amin kardesim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bunu anlamadım.

Salim Ünsal 2014 yılı için sıralama tahminlerini mi yazmış? Mesela ilk sıradaki Alman dili ve edebiyatının ege üniversitesindeki sıralaması geçen sene 18047 iken bu sene 16700 olacağını mı söylüyor?

• irsad26 İ kullanıcısına yanıt
    evet kümülatif sıra ne demek oluyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryoneasis

evet kümülatif sıra ne demek oluyor arkadaşlar?
    kümülatif sıra yığışımsal sıra demek yani tercih edip o bölüme girenlerin sıralamalarının ağırlıklı ortalamasını gösteriyor
  • quote:

kümülatif sıra yığışımsal sıra demek yani tercih edip o bölüme girenlerin sıralamalarının ağırlıklı ortalamasını gösteriyor

Alıntıları Göster
    Bu seneki tahminlerine nereden ulaşıyoruz?
  • herdogan80 kullanıcısına yanıt
    www.salimunsal.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.salimunsal.com/dosya/lisans_bilgileri2014.pdf
  • quote:

www.salimunsal.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.salimunsal.com/dosya/lisans_bilgileri2014.pdf
    Biri şunu detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıklasa fazlasıyla memnun kalacağım
  • sikloalkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

İçim rahatladı biraz
  • adam abartmış
  • geçen senenin tahminini bulan yok mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.