ARKADAŞLAR TÜM TROJAN VİRÜSLERİNİ SİLMEK İÇİN EN AMA EN ETKİLİSİ TABİKİ ANTİ-TROJAN ANTİ-TROJANI İNDİRİN TROJAN SERVERİ GÖRDÜĞÜ ANDA ONU YOK EDİYOR DENEYİN GÖRÜN ...
quote:
Orijinalden alıntı: mermis
Avira AntiVir Rescue System'i bir CD'ye yazdırıp CD'den boot edin.. Gelen ekranda İngilizceye dönüp, sol taraftan Configuration'ı seçin..
Config ekranında ise "Try to repair ......." ve hemen altındaki "Rename if they cannot bla bla bla" seçeneklerini işaretleyin
Tam tarama yapın.. Avira AntiVir Sality virusunun bir çok varyantını EXE'lerden arındırabiliyor.
bu işlemde riske atmak istemezseniz bir kaç tane viruslu EXE dosyayı destek@antivir.com.tr 'ye gönderin ve test etmelerini isteyin..
Geçmiş Olsun :)
ya ben bu aviranın son versiyonunu indirdim Win7 için olanını Avira Antivir Rescue System FULL (09/07/2011) ama gelen ekran sadece siyah bir ekran ve ALT F7 ekranı kapat yazıyor aşağı taraf komut ekranı bana bunun kullanımı hakkında bilgi verirmisiniz.
bu virüse kesin bir çözüm bulabilen var mı? virüsün esas dosyası nedir? Windowsun sistemin içindeki esas virüs dosyası hangisi? en azından çoğalmasını nasıl durdurabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: MetaLX
bu virüse kesin bir çözüm bulabilen var mı? virüsün esas dosyası nedir? Windowsun sistemin içindeki esas virüs dosyası hangisi? en azından çoğalmasını nasıl durdurabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: z123456
Sality bulaşmış bilgisayar nasıl temizlenir..ben kendimi nasıl temizledim gibi sorulara net cevap... >>>
Harddiskin örneğin C ve D olarak bölümlenmiş olsun. Öncelikle D ye koyduğun driver programlarının yedek programlarının tamamı gitmiş sayabilirsin..onların isimlerini bir kenara not et. yeniden indirmen gerekecek yani bütün exelerin gitti say...
format çek ve hemen antivirüs programını kur ve D ye girerken başlat çalıştır kısmından gir başlat çalıştır kısmına D: yaz enterla sonra klasör seçenekleri kısmından gizli dosyaları göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tıkını kaldır.
D: içinde inf ,bat,vbs, exe uzantılı gizli dosyaların tamamını sil.
daha sonra D içinde arama yap ve ".exe" diye arat.. tamamını sil D: deki exe'lerin. isimlerini kenara kaydettiğin programları yeniden yükle... ve iso programlarıyla klasör şeklinde iso uzantısına çevir.. Wincd emu programını indirip kur ve bu programlara iso ya tıklayınca sanal CD rom dan eriş.
bu şekilde bi daha exe lerini kaybetmek zorunda kalmazsın herhangi bir virüs bulaştığında..
Sanırsam bu virüs benim pc yede geldi,uygulama filan açamıyorum,bilgisayarıma tıkladığımda el feneri çıkıyor,açılmıyor bir türlü (Windows XP).Sadece pes 2013 açılıyor ne hikmetse,yardım edin nerden bulaştıysa şu lanet virüs...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme