Şimdi Ara

Salla Kazan kampanyasının ismi değişsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheUnReaL

2-3gb hediye vereceğin paraya göre kovuğuna yetmez dedim bir anlama kitliği olan arkadaş daha.
    Ama bak hakaret moduna geçiyorsun.

Her hafta 2GB bile alsan ayda 8GB ekstra demektir bu.

Yukarıda tarifemin içeriğini yazdım, o hakları diğerlerinde alamazsın. Alırsın ama 300 liraya mâl olur ve Turkcell daha ucuza gelmiş oluyor.

Herneyse ya napiyorsan yap banane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ayriyetten aylik en az 20gb+ kullanim yapiyorum artik bundan kime neyse(!) Randommuş şuymuş buymuş beni ilgilendirmiyor. Ben onların bktan programları kullanilsin diye normal internet hediye alma şansini kaybetmek istemiyorum o kadar yoksa kişisel bi garezim yok. "Yaptim olacak" garabetini yese de yemese de millete dayayan anlayiş cok bktan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'da sürekli lezzetlibuket.com isimli siteden hediye çeki verip duruyor, en azından turkcell dk veriyormuş buna da şükretmek lazım.
    Kiyas yaparak konuyu saptirmak boş iş. Mevcut durum bktan mı? bktan. O zaman kendine ceki düzen vermesi gereken bir şirket var demektir.

• Hayır şükretmek lazım değil. Daha iyisi olmalı. Şükretmek yerinde saymak demek. Allah mı bu şükredeceksin? Hatası varsa düzeltecek seve seve.

Sen küçümseme moduna geçince otomatikmen etkiye tepki olur kardeşim aynen sanane.

• TheUnReaL kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede paranın karşılığında kaliteli hizmet almak hayal maalesef, tabiri caizse eşek yüküyle para ödersiniz ama karşılığında sinek kadar hizmet vermeye tenezzül etmeyen kan emci firmalarla muhattap olursunuz.
  • Bunların anlayış kıtlığı yüzünden şirketin hisseleri yabancı ortağa geçecekti hükümet parayı basıp kurtardı. İstifa eden falan oldu mu peki? Hiç sanmiyorum. Aynı anlayış devam ediyor artarak. Yakında yine bi kurtarış daha görebiliriz hatta daha bi kaymaklısından bekliyoruz.

• Yerli milli sıfatlarını suistimal ederek yapanlar var bide en nefret edilesi de onlar. Göremek lazım bu yüzden yüzlerine vurmak lazım. O şirketin başındaki uyuntular zerre umrumda değil ülkeye mâl olmuş şirketi bu uyuntuların insafına bırakmak eşittir vatana ihanet benim görüşüm.

• Ha bu arada hükümeti n bastığı para da senin benim cebimden çıktı. Kimse kimsenin kadrolu kölesi değil kimse de bu uyuntuların arkasını toplamak zorunda değil. Yanlışı varsa çatur çutur vurursun dost acı söyler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.