Şimdi Ara

SALOMON X ULTRA LTR GTX DERİ OUTDOOR AYAKKABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SALOMON X ULTRA LTR GTX (SIFIR)DERİ OUTDOOR AYAKKABI
    Ürünü denemek için dahi giymedim, etiketleri, faturası ve 24 ay Salomon Türkiye garantisi var, en ufak sıkıntıda yenisiyle veya istediğiniz bir modelle değişim yapıyorlar, herşeyiyle birlikte mağazadaki durumunda kutusunda bekliyor. Maceracumhuriyeti.com dan 550 tl ye almış olduğum bir başka ayakkabının değişimi sebebiyle bu ürünü isteğim üzerine gönderdiler, daha bugün ulaştı elime fakat aynısını kullandığımdan ihtiyaç fazlası olduğu için satmak istedim. Ayakkabı dünyanın en çok teknolojiyi bir arada barındıran, en iyi outdoor ayakkabılarından biri, hatta en iyisi diyebilirim. Yazda, karda kışta, yağmurda çamurda, ilkbahar sonbahar, yürüyüş, koşu, dağ, bayır, şehir herzaman heryerde giyebileceğiniz bir ayakkabı. Mükemmel kalitede deriye ve işçiliğe sahip bir sanat eseri, Gore-tex olduğu için kesinlikle su veya karsuyu geçirmez ,aynı zamanda ayaklarınız çok güzel hava alır, terletmez. İnanılmaz rahat, gümüş iyon kaplamalı astar sayesinde ayak mantarı ve kokusu kesinlikle oluşmaz, kevlar iplikten yapılmış bağcık vardır kopması mümkün değil, ayrıca bağcıkları bağla-çöz sıkıntısı da yok, çek sıkıştır sistemle çok rahat bir bağlama sistemi var, ipin fazlası da ayakkabı dilindeki gizli bölmeye giriyor. 3D advanced kasis yaylı ve contagrip taban var havada yürüyormuş hissiyle çok rahat ediyorsunuz ve ayakları yormuyor. Ben kullanıyorum ve inanın utanmasam takım elbisenin altına dahi bu ayakkabıyı giyeceğim, öyle rahat...Piyasada 550 tl. Ayakkabı 44,5 numaradır fakat 43,5 gibi düşünün, 43,5 giyen birisi olarak aynısının 44,5 numarasını kullanıyorum, kesinlikle 43, 43,5 veya 44 giyiyorsanız ayağınıza mükemmel uyum sağlayacaktır. Alana hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 439 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.