Şimdi Ara

Salon tipi inverter on of farkı Yardım Lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 adet salon tipi 48000btu kapasiteli cihaz ihtiyacımız var
    bir klima servisi klimanın mercedesi Mitsubishidir dedi imkanın bütçen varsa mitsubishi al yoksa diğer kalan hepsi aynı yok bir birinden farkı mealinde bir şey dedi :)

şimdi ben markalara değerlere vs baktım eledim eledim en son bir cihazda karar kıldım
    ürün vestel
    VESTEL UST 50 A ENERJI SALON TİPİ KLİMA

6.000tl bandında fiyatı var (5880 e buldum 5880x3=17640 toplam maliyet montaj dahil
    tam alalım derken inverter al yaz kış kullanırsan faturadan karın olur dediler

iyi ama 3 adet klima vestel olursa 17600tl param gidiyor inverterlere bakınca ortalama 10.000den başlıyor 12-15 diye gidiyoryani toplam maliyer 30-45.000tl

kafamız allak bullak yaz bitiyor şu klimaları alalım artık
    inverter - on/off arasındaki farkta yardımcı olacak uzman yada ustalar lütfen cevap bekliyoruz

bu arada fiyat ve cihaz tavsiyesi olanlarda yazabilirse mutlu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramadim -- 5 Ağustos 2018; 16:14:48 >

• Merhabalar. Isıtma olacaksa kesinlikle İnverter. Mitsubishi kısmına gelince,kalite farkı elbette var. Ancak alınabilecek tek marka budur demek,diğer markalara haksızlık olur ve birbirinden de farkı gayet mevcut...

İş ticari klimaya(salon-kaset-kanal tipi vb.) gelince biraz daha ciddileşiyor. Size tavsiyem almadıysanız başka markalara bakmanızdır.

Eğer ısıtma da olacaksa ve uzun süreli çalıştırılacaksa inverter tavsiye ederim.

Normal verimlilik değerine göre kıyaslarsak , On off 'da A sınıfı salon tipi klima yoktur. Kim derse desin inanmayın. D sınıfından yukarı olmaz. İnverter'de ise A sınıfı verimlilik değerlerine ulaşılabilir. Amaç sadece soğutma ise ve kısa süreli 5 saatten az gibi sürelerde çalışma olacaksa,on off tercih edilebilir. Ancak uzun süreli çalışma ve/veya ısıtma olacaksa mutlaka inverter tavsiye ederim...

Alternatif olarak Gree markasını tavsiye edebilirim. Duvar tipinde tavsiye edilen ve memnun olunan bir markadır,salon tipinden de memnun olacağınızı söyleyebilirim.

Düzenleme : Tavan durumunuz vb. uygun ise 2 x 60.000 btu kanallı tavsiye edebilirim. Gree'de ürün daha ucuza geliyor 3 inv. salon tipine göre. Ancak ekstra kanal işçiliği de eklenecektir.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 10 Ağustos 2018; 23:23:12 >

• Cevap için teşekkürler ama epey geç oldu :)

3 adet Vestel ust50 modelini 3x5.880₺ bütçe ile satın aldık.ve bu hafta kuruldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramadim B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Hocam. Izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.