Şimdi Ara

Salon Tipi Klima Acil Öneri (Banka ve Camilerdekilerden...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4mx10m bir çalışma ortamımız var. 12000 BTUluk duvar tipi ve 9000 BTU'luk küçük yer tipi iki klimamız var.

Kadıköy'de çatı katı olduğu için çok sıcak. Duvar tipi sürekli su akıtıp sürekli arıza veriyor VESTEL marka..

Yer tipi klima AİRFEL ama inanılmaz gürültü yapıyor ortamda çalışılmıyor en fazla 10dk açık tutabiliyoruz.

Cami ve Bankalardaki gibi olan klimalardan almayı düşünüyoruz şöyle bir göz gezdirdim ortalama 3 bin TL civarında fiyatlar. Ne kadar yüksek olursa fiyat ikna etme şansımız azalacak patronu :(

Sessiz çalışacak 4mx10m çatı katını soğutacak önerilerinizi acil bekliyorum.

Birde sorum olacak bu yer tiplerinin dış üniteleri oluyor mu?

Teşekkürler.

Kullandığımız mobil tipi diye geçiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacon -- 3 Temmuz 2012; 10:01:55 >

• bütün klimaların dış ünitesi olmak zorunda
  • hocam banka ve camidekiler salon tipi diye geçer o şekilde araştırırsanız daha faydalı olur alanınız kaç metrekare
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

hocam banka ve camidekiler salon tipi diye geçer o şekilde araştırırsanız daha faydalı olur alanınız kaç metrekare

Arkadasin soyledgi yer tavan tipi yada doseme tipi klima. Kasali ve kasasiz olarak degisir kasasiz model sonradan dekore edilmek icindir ahsap kaplama vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_saganak34

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

hocam banka ve camidekiler salon tipi diye geçer o şekilde araştırırsanız daha faydalı olur alanınız kaç metrekare

Arkadasin soyledgi yer tavan tipi yada doseme tipi klima. Kasali ve kasasiz olarak degisir kasasiz model sonradan dekore edilmek icindir ahsap kaplama vs.

banka ve camii deyince ben öyle anladım o zaman ok
  • yer tavan tipi klima kasttetmiş anladığım kadarıyla böyle bişey

• gürültü yapıyor diyor. portatif olmasın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

gürültü yapıyor diyor. portatif olmasın ?

Kullandığını bilemem de şuanda kasttetiği arkadaşın resmini eklediği ve muadilleri.
  • doğrudur hocam
  • Arkadaşlar kusura bakmayın tam bilmediğim için yer tipi yazdım, salon tipi olarak geçiyormuş ve mobil tip şeklinde..

Benim istediğim cami ve bankalardaki mobilin büyük hali salon tipleri sessiz çalışan ve ucuz yollu işe yarıyacak 40m2 alan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beacon

Arkadaşlar kusura bakmayın tam bilmediğim için yer tipi yazdım, salon tipi olarak geçiyormuş ve mobil tip şeklinde..

Benim istediğim cami ve bankalardaki mobilin büyük hali salon tipleri sessiz çalışan ve ucuz yollu işe yarıyacak 40m2 alan var.

Salon tipi klimala yerine multi fdx kullansanız 1 tane salon tipi ücretine 5hp lik bir cihaz ve buna bağlı 2-6 arası iç ünite? hem ısıtmada hem soğutmada daha avantajlı olur sizin için?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın tam bilmediğim için yer tipi yazdım, salon tipi olarak geçiyormuş ve mobil tip şeklinde..

Salon tipi klimala yerine multi fdx kullansanız 1 tane salon tipi ücretine 5hp lik bir cihaz ve buna bağlı 2-6 arası iç ünite? hem ısıtmada hem soğutmada daha avantajlı olur sizin için?

FDX fiyatı nedir hocam ? paketler oluyor ya hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

quote:

FDX fiyatı nedir hocam ? paketler oluyor ya hani

Net bir rakam kullanamıyacağım. Borulama mesafesi iç ünite kapasitesi iç ünite çeşidi vs. değişmektedir. Çalışma ortamı alçıpan tavansa yada asma tavan çok rahat uygulanabilir vede estetik açıdan 3tane dış ünite yerine 1 tane dış ünite. 5hp den 80hp ye kadar kullanılabilinir. (1hp=10000btu)
    Not:5hp 1 adet dış üniteden oluşur 80hp 4adet dış ünitenin kombinasyonundan oluşur. Kompresörleri inverter kompresördür ve iç ünitelerde EEV kullanılır. Konu hakkında ücretlendirme ve marka hariç detaylı açıklama için tarafıma pm atınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.