Şimdi Ara

Ufak oda için uygun fiyatlı klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ufak bir odada kullanmak üzere klima araştırıyorum. Aslında yazın fiyatlar arttığı için şimdiden almak istedim.
    250-350 Ytl arası sessiz ve fiyatına göre kaliteli bir klima satın almak istiyorum. 7000Btu veya 9000Btu fazlasıyla yeter sanırım.
    Klima sadece yazın soğutmak için kullanılacak, kışın kullanmak istemiyorum.
    Bana uygun fiyat/performans ürünü klimalar önerebilirmisiniz? Markalar konusunda pek bir bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 7 Mart 2008; 23:01:36 >

• hocam 250-350 arası alabileceğin bütün klimalar çin malı adi ürünler olacaktır...sana tavsiyem biraz daha bütçeni ayırmak yada ikinci el temiz bulmak...airwell marka klimalar güzel mesela hem uygun hemde kaliteli biz çok satıyoruz mesela çin malıda var ama çok baş ağrıtır ve sıcak ortamda çok verimli olmazlar... telefonu pm atıyorum yardmcı oluruz...
  • Baxi gibi markalar genelde ucuz oluyorlar fakat kullananlar pek memnun değiller galiba? 350'den daha fazla vermeyi de düşünmüyorum çünkü oda çok küçük
    bu civarda en düşük kapasiteli klimanın bile rahatça soğutabileceği bir oda. Dediğiniz marka verdiğim fiyat aralığında ise düşünebilirim.
  • dediğim marka malesef o aralıkta değil ama kaliteli bir ürün...yarın bakayım ikinci el cihazlarımda var bir kez takılmış daha sonra kullanılmamş...
  • Blueline var 12.000 btü,3 yıl garanti ve Demirdöküm servisi bakıyor,400 ytl olması lazım.
  • ufakal kastin nedir?? arcelik 7000 btu klima pesin 400 e anlasabilirsin bi bayiyle.ama odana yeter mi??
  • Oda 9 metrekare. 7000 btu da yeterli olur gibime geliyor, fakat arkadaşın söylediği blueline klimalar daha uygun gibi geldi.
    İnternette 12.000 btu olan modeli 399 ytl'ye satılıyor. Fakat 9 metrekare odaya 12.000 btu fazla gelir mi sizce?
    Kapıyı açık tutup diğer odalara da hafif serinlik verebilecekse 12.000 btu olan modeli tercih etmek isterim.
    12.000 btu olmasının pek bir anlamı yoksa daha uygun ve ucuz bir model bakacağım.
    Klima kesinlikle ısıtmada kullanılmayacak, sadece yazın kullanmak üzere alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Mart 2008; 10:39:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın arkadaşım bugüne kadar hiç arçelik-beko tavsiye etmedim fakat siz çok fazla bütçe ayıramadığınız ve odanız küçük olduğu için arçelik-beko 7000 BTU klima size yetecektir.Büyük kapasitede bir klima alıriseniz hava debiside büyük olacağından hava sürkilasyonu çok olur ve sizi rahatsız eder.Tabki bütçenizi zorlayarak çok daha kaliteli olan mitsubishi electric klasik MSH-GA20VB modelini veya fujıtsu ASY7UB+AOY7UB model klimayı almanızı yavsiye ederim.Bu klimaların fiyatlarıda 700-1000 ytl arası değişebilir.
  • arkadaşım 12000 liği bence al zamanıgelir başka yere takarsın çabuk soğutur ayrıca artık yazlar çok sıcak aradaki fiyat farkıda 7000 ile fazla olmaz vede çok kullanılınca klimalar şişiyor ondan 12000 al kesinlikle zararı olmaz faydası olur çabucak soğutur komprasörde az yorulur.
  • Belirttiğin fiyata BlueLine alabilirsin tüm migros ve tansaşlarda , sanırım Demirdöküm güvencesinde.
    Soğutma konusunda problem kesinlikle yaşamazsın ama ısınma ve gürültü konusunda fazla bir şey bekleme.
  • Blueline, baxi gibi klimalar çok mu gürültü yapar ? Aynı fiyata benzer önereceğiniz başka markalar varsa onları da araştırabilirim.
    Gürültü bir vantilatör ile aynı düzeyde ise önemli değil. Fakat geceleri rahatsız edecek düzeyde olursa ciddi problem yaratır.
    Özellikle uyurken açmak sorun yaratmamalı.
  • Bende bu konuda bilgi almak için üye oldum,teşekkürler herkese...
  • Merhaba
    Benim odamda en fazla 6 metrekare. Bende hesaplı ama sessiz bir klima arıyorum. Mitsubishi'nin sitesindeki uygulamayı kullandım, bana MSH-G tavsiye etti fakat 1430 TLden başlıyor :S
    Tavsiye edebileceğiniz başka bir klima var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.