Şimdi Ara

salona gidecek özgüvenim yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: grken

kendinizi niye bu kadar eziyorsunuz...benim boyum 1.68 falan yakışıklı desen değilim....görmüşsündür illa ki ulan bu kız bu çocuğa nasıl bakmış dedirtecek şeyleri...

Alıntıları Göster
    Bakın çirkinlik ile tipsizlik farklı şeyler tipsiz adam yakışıkli olmayan adamdır ama hiç bir yerde sırıtmaz kimse seni elle göstermez peki tamam yakışıklı diye iltifat almazsın ama kimse sana çirkin demez ve tahminimce sende bu gruptasin yani çirkin değilsin
    Benim ise tam aksine herkes çirkin olduğumu söyler eskiden alinmazdım umursamazdim yada diyen kişiyi dikkate alınacak gibi gormezdim ama şimdi herkesten duyuyorum ailemden tüm akrabalardan yüzde 70 kuzenler de. (anne baba 4 kardeş dahil)üni arkadaşlarimdan eski lise arkadaslarimdan mahalle arkadaşlarımdan herkes bı yerde bana çirkin olduğumu söylüyor yada hissettiriyor zaten cüce gibiyim boyum 173 minyon tipliyim(minyon tip zayıflıktan daha farklı bişey)sesim de çok ince böyle hafif sesimi yükseltince kulak gicirdiyor insanların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim yani millet seni öyle görüyor olabilir hatta kendin de. Madem böyle düşünüyorsun ve yapaabileceğin bir şey yok diyelim o zaman geliştir kendini başarılı ol bir alanda en azından bunu yap
  • 2.5 ay gecmis ve zaman hizla ilerliyor. Sen evde aglsrken bazilari simdiden kol kaslarini gostermeye ve tatmin olmaya basladi bile. Seneye yazin tisort giyip etrafta dişi canli birakmayacaklar sen ise seneyede bu konuya girip ben cok utaniyom yaaaa cok cirkinim yaaaa diye gozyasi dokeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 16 yaşındayım . Etrafta öyle tipler görüyorum , çirkin , koca burunlu , kısa boylu . Ama.hiçbirinde senin gibi bir düşünce yok . Heriflerin hepsinin kız arkadaşı var . Hepside spor salonuna filan gidiyor . Bence sen kuruntu yapıyorsun . Ayrıca burnundan memnun değilsen para biriktirip estetik ameliyatı yaptırabilirsin . Yani birde şöyle düşün : akıllı olup cirkin(kime göre) olmak mı ? Tembel olup yakısıklı olmak mı ? .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.