Şimdi Ara

salona gidecek özgüvenim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 5 Temmuz 2022; 12:51:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanların spor yapmak için avuç dolusu para döktükleri bir mekanda seninle dalga geçmek için zaman ayıracaklarını düşünüyorsan bence kendini fazla önemsiyorsun demektir.

insanların sana nasıl davranacaklarını fiziksel özelliklerin değil duruşun belirler. sen gel beni ez sinyali verirsen paspasa dönersin bu hayatta.

bu da benden sana bir abi tavsiyesi olsun.
  • yukarı

• Dostum şöyle söyleyeim, dış görünüş doğuştan gelir ve sen tek değilsin senin tipinde çok insan var, öncelikle bunu sorun etme çünkü sonsuza dek böyle kalmayacaksın eğer istemezsen. Ayrıca şunu belirteyim, en büyük değişimi genelde böyle zayıf, cılız insanlar yaşıyor vücut geliştirme sporunda. Senin içinde de o potansiyel büyük ihtimalle vardır. Sadece düzenli ve özenli bir çalışma yapman gerekiyor.

Bir kere spor salonuna falan gitmekten kesinlikle korkma, orada kaslı insanlar görebilirsin onlar anne karnından öyle doğmadı, hepsi bir zamanlar cılız insanlardı. Bunlar gereksiz konular bunlara takman saçmalıktan başka bir şey olamaz o yüzden takma bu konulara kendini geliştirmeye odaklan. Gelelim kendini nasıl geliştireceğine.
    Bu çok derin bir konu net bir tavsiye verilemez sadece şöyle söyleyebilirim. Öncelikle bir salona vücut geliştirmeye yazıl, amacın hacim kazanmak olsun, sporun %30'u çalışma %70'i beslenmedir. Beslenme programını çok iyi ayarlamalısın, zayıf insanların hacim kazanması için özel besinler var, onlardan tüketmelisin. Bu işe biraz özen gösterirsen 6 ayda kafana hiç takmayacağın bir görüntün olur. Daha da zorlarsan 1 bilemedin 2 yıla güzel fit, kalıplı bir vücudun olur. Şimdiden kolay gelsin.

• Çok düşüncene git bi salona kayit ol simdiye üçgen olmuştun

• peki bunları sınav zamanı nasıl yapacağım? ayrıca ben daha 2. makarna tabağını bitiremeyen biriyim. şimdiye kadar günde 2 öğün yedim, geçen yaz 3 yemeye başladım kilo aldım çok az, ama iştah olmayınca bir süre sonra anlamı kalmıyor insan zorlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

peki bunları sınav zamanı nasıl yapacağım? ayrıca ben daha 2. makarna tabağını bitiremeyen biriyim. şimdiye kadar günde 2 öğün yedim, geçen yaz 3 yemeye başladım kilo aldım çok az, ama iştah olmayınca bir süre sonra anlamı kalmıyor insan zorlanıyor.
    Sınav zamanı bunları yapman çok daha iyi olur, spor beyni rahatlatır vebir hobi edinmiş olursun. Ayrıca günde 1 saat spor yaparsan hem sağlıklı olursun hem de ders yapmak için yeterince vaktin olur. Yani dersim var dersen tamamen uydurma bir bahane sunmuş olursun.
    Beslenme konusuna gelirsek. Bir oturuşta çok yemene gerek yok, küçük küçük sürekli de yiyebilirsin ki zaten vücut geliştirme yapacaksan hele ki hacim kazanmak için, özel beslenmen gerekiyor. Protein tozu, gainer, kreatin türevi şeyler kullanacaksın yani. Bu ürünler toz şeklinde suyla karıştırılarak tüketildiği için yemesi çok basit şeyler, yemek yerine bile geçmediği için az/çok yemenin, iştahı kapalı biri olmanın bir önemi yok.

• teşekkürler. fakat ben supplement kullanmak istemiyorum. zaten hedefim öyle six pack yapmak falan değil. normal bir insan nasılsa öyle olmak istiyorum, hayalet gibi olmayayım o bana yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı şeyleri uzun uzun yazmaya gerek yok. Kafana çok takma git bi salona kayıt ol. 2-3 ay yediğine içtiğine sporuna dikkat et. 2-3 ay sonunda hem hayatının hemde bedeninin düzene girdiğini göreceksin. Zaten vücudda değişim oldukça hoşuna gidecek devam etmek isteyeceksin. Sonra six pack falan istemiyorum diyorsun ya ilerleyen zamanlarda ulan bende gidiyorum spora bende dikkat ediyorum yediğime içtiğime benim niye olmasın diyecek sende isteyeceksin. Kolların 35 cm olunca niye 36 cm olmasın 36 olunca niye 37 cm olmasın ki diyeceksin. Böyle böyle gelişeceksin. Vücudundaki değişim özgüvenine de yansıyacak.Salondaki insanlarla iletişim kura kura aslında iletişim kurmanın ne kadar da kolay ve insanı yemeyen birşey olduğunu göreceksin.
    Yaşın geç testosteronlar tavanken fırsatı değerlendir.
  • kardeşim boy pos tip falan bunlar boş işler. Üniye geçince anlayacaksın zaten bunu. Millet senin konuşmana kültürüne zekana bakacak. Şu anda edinemediğin türden arkadaşlıkları orda halledeceksin. İnsanlar daha olgun olacak, muhabbetler değişecek. Spora bu sene başlamak zorunda değilsin ama beslenmeni bu sene düzene sokabilirsin. Bu konularda soruların olursa yardımcı olurum(üni de dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grken

kardeşim boy pos tip falan bunlar boş işler. Üniye geçince anlayacaksın zaten bunu. Millet senin konuşmana kültürüne zekana bakacak. Şu anda edinemediğin türden arkadaşlıkları orda halledeceksin. İnsanlar daha olgun olacak, muhabbetler değişecek. Spora bu sene başlamak zorunda değilsin ama beslenmeni bu sene düzene sokabilirsin. Bu konularda soruların olursa yardımcı olurum(üni de dahil)
    Şu yukarıda ki çocuğun dramının aynısını ben yaşıyorum(boy 1.73 kilo 64 yaş 20 aynı şekilde çirkinlik var) ben de uni 2 ye geçtim normalde ben de takmazdim ama 2 senedir daha derinden hissediyorum
    Çocuğa gelince ben kendimi avutamiyorum sana da fikir veremem

• Sporu hakkına vererek yaparsak iştahın artar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasger

Şu yukarıda ki çocuğun dramının aynısını ben yaşıyorum(boy 1.73 kilo 64 yaş 20 aynı şekilde çirkinlik var) ben de uni 2 ye geçtim normalde ben de takmazdim ama 2 senedir daha derinden hissediyorum
    Çocuğa gelince ben kendimi avutamiyorum sana da fikir veremem

Alıntıları Göster
    kendinizi niye bu kadar eziyorsunuz...benim boyum 1.68 falan yakışıklı desen değilim....görmüşsündür illa ki ulan bu kız bu çocuğa nasıl bakmış dedirtecek şeyleri...
  • insanların spor yapmak için avuç dolusu para döktükleri bir mekanda seninle dalga geçmek için zaman ayıracaklarını düşünüyorsan bence kendini fazla önemsiyorsun demektir.

insanların sana nasıl davranacaklarını fiziksel özelliklerin değil duruşun belirler. sen gel beni ez sinyali verirsen paspasa dönersin bu hayatta.

bu da benden sana bir abi tavsiyesi olsun.
  • Ergenlik psikolojisinden... Bırak bu saçma düşünceleri. Şuanki büyüme Hormunun seviyesi sayesinde 1 yılda deli gibi kas yapabilirsin. Maddi durum varsa Antrenman + Protein odakli sağlıklı beslenme ile o yağlarin yerine kas doldurmak çok zor olmaz.

• grken kullanıcısına yanıt
    abi anlıyorum dediğini, ama senin dediğin gibi değil işte. ben özgüvensizliğimin nedenini çok düşündüm, dış görünüşüm olduğuna karar verdim. üniversitenin en sevilen insanı olsam bile ben kendimi beğenmiyorum olay bu. aynaya bakmaya çekiniyorum. hadi ergenlik kuruntusudur belki dedim ama maalesef o da değil, hani ortalama bir tipim olsa, tamam derim. ama cidden çok kötü, 9. sınıf çocuğu gibi görünürken hangi kız yanaşır bana? kızları bırak erkekler bile yanaşmaz çünkü arkadaşlarının güven veren insanlardan oluşmasını istiyorlar. keşke kuruntu olsa. sınıfımdakilere bakıyorum, 1.75 altında olan yok, hepsi iri yarı, ortama girince bir ciddiyetleri oluyor. ama ben kendimi ciddiye alamıyorum bile.

• keşke ergenlik psikolojisi olsa. okulda bir arkadaşım uzaylıya benzediğimi söylemişti, gülmüştüm, o gün evde aynaya bi baktım gerçekten uzaylı gibiyim, surat Marstaki kraterler gibi kıpkırmızı, burun desen kocaman orantısız. hani yaşıtlarım da öyle olsa ergenlik derim de herkesin yüzü oturmuş, boyu kilosu yerinde, sivilce gibi şeyleri uzun süre önce atlatmışlarken ben hala yeni ergen gibiyim. seneye de 18 yaşına gireceğim, şaka gibi geliyor.

• kardeşim umarım atlatırsınız bunu..atlatacaksın da merak etme boş kuruntu olduklarını anlayacaksın. ciddiyet boy posla olmuyor. sırf hocalarla arası iyi diye popüleritisi olan kişiler var. sen kendini farklı alanlarda geliştir güzel etkileyici konuş kendini beğenmezsen beğenme insanlar beğenir seni zaten
  • Kardesim tek yapman gereken yemeğini yiyip spor yapmak bu olay bu kadar basit benim sorunum kilolu olmam ve vucudumun sarkmış olmasi beterim beteri var rahat ol sıkinti yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında nedenleri çok tuhaf oluyor ben senden küçüğüm 15 yaşındayım benimkisi 8.nci sınıfın 1nci döneminde olmuştu sürekli kapşon takıp gezinirdim kantine bile zorda kalmadıkça inmezdim..
    Sonra saçımı kestirdim :D ne tuhaf dimi sonra aniden bi özgüven patlaması yaşadım birdaha inşallah yaşamam.. sorunun üstüne git vücut ise vücut kilo al evde spor yapabilirsin nike training club adında bir uygulama var telefonuna indir onu yap.
    Eğer merak ediyorsan foto ve video gönderebilirim özelden senden daha kötüydü durumum emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkrt17 -- 16 Ağustos 2019; 13:0:37 >
  • Çirkinsen çirkinsindir insanlar senin zekana falan bakabilirmi ama tipine bakmadığı çirkinlerin uydurduğu koca bir yalandır.İnsanlar tipine bakarlar ama çirkinsin diye hayata küseceksin diye bir şey yok. Spor özgüvenini yerine getirecektir hemen başla büyük bir azim ile ,, hareketlerin doğru formlarını dikkat ve ayı gibi ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.