Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelmiş.Tam olarak Ne zaman çıkacağı belli mi?
  • zaten açıklamada da var tom cruise için düşünülmüş bir film ama tom'a paraları yetmemiş galiba. iyi bir film olacaktır büyük ihtimalle.

bu arada tom cruise the tourist filminde charlize theronla birlikte oynayacaktı ama başka filmler çekeceğinden ayrıldı projeden o ayrılınca charlize de ayrıldı charlize'in yerine angelina geldi. yani angelina 2. defa tom cruise için düşünüle filmde oynuyor.
  • angelinayı tek geçerim
  • neden tuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

neden tuz

feşistler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 4 Kasım 2009; 19:42:02 >
  • fragmandan harbiden tom cruise için yapılan bir iş olduğu anlaşılıyor görevimiz tehlike'yi andırıyor maskeler falan.
  • Oyunculuğunu beğenmiyorum kadın oyuncuların devri meryl streep'le beraber bitiyor...
  •  Salt (2010) | Angelina Jolie
  • angelina için izlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchained melody

angelina jolie bence çok klişe hikayeli ve sıkıcı filmlerde oynuyor. yani kadın tamam çok güzel ama filmleri çok berbat bence. bir tomb raider serisi iyi

Wanted sıkıcı bir filmdi yani ?

Sahtekar çok klişe hikayeliydi yani ?

Normalde saygı duyarım insanların düşüncelerine; ama senin bu kadınla bi alıp veremediğin var herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

angelina için izlenir

En son Wanted Film'ini izlemiştim.
    Bu Film'de izlenir Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Salt (2010) | Angelina Jolie

bu kadın bu kadar güzelmiydi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: unchained melody

angelina jolie bence çok klişe hikayeli ve sıkıcı filmlerde oynuyor. yani kadın tamam çok güzel ama filmleri çok berbat bence. bir tomb raider serisi iyi

Wanted sıkıcı bir filmdi yani ?

Wanted sıkıcı olur mu ya..Her sahnesi aksiyon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 22 Kasım 2009; 15:45:25 >
  • 2012'den önce fragmanını gösterdiler geçen gün. Fena değildi. İzlemek lazım.
  • Şu Rusların İngilizce konuşmalarına bayılıyorum aksanları süper...

Filme gelirsem fragman sağlam Angelina Jolie ye bayılıyorum zaten gerçi bayan karekter yerine erkek karekter olmasını bunun da Tom Cruise olamasını daha çok isterdim ya neyse dediğim gibi fragman da Angelina Jolie çok iyi görünüyordu...

Şu Wanted'a laf atan insanları da hiç anlayamıyıcam benim bugüne kadar izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biridir Wanted...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 23 Kasım 2009; 1:40:20 >
  • Fragman güzele benziyor Angelina rolünün hakkını verecektir.Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Salt (2010) | Angelina Jolie

bu kadın bu kadar güzelmiydi ya ?

Afişte çok değişik çıkmış(Normal halinden güzel)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.