Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu film harika ya izledim.Kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim..
  • Beklediğimden daha iyi bir film olmuştu kendini sonuna kadar izletiyor zaten ikinciside yolda diye duydum.
  • Bu da Bourne serisine dönecek.
  • Film güzel ama çok daha iyi olabilirdi gibime geliyor. İkinci film çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • adamı zincirle öldürme sahnesine mest olmuştum
  • Bu kadının bakışları çok dolu.. çok asil bakıyo.. salak kadınlar gibi bakmıyo.. ayrıca oyunculuğu da iyi.. çok daha iyi projelerde oynatsan sırıtmaz bence...
  • her seyden once bu filmde mustehcen bir sahne yoktu. yani temiz, etik bir filmdi. en cok da bu ozelligini sevdim diyebilirim. Brad abimiz anlasilan essegini saglam kaziga baglamis, belli oluyor. Fakat, sunu da unutmayalim. Bu film, inception ile ayni zamanda vizyona girmisti hatirlayacak olursaniz. Bunun da etkisiyle 4 4'luk bir film bekliyordum. Ama ne yazik ki, 2 dk lik fragmani 2 saatlik filmden daha basariliydi. Bu yonuyle de birazcik hevesim kursagimda kaldi diyebilirim. Film gayet akiciydi, gorsel efektler de yeterince saglamdi ama senaryosu itibariyle biraz alisilagelmis bir filmdi. Ama yine de 10 uzerinden 6 veriyorum.
  • harika bir film....
  • bende simdi izledim filmde bir an bile aksiyon dinmedi ve film boyu salta kızarken sonunda tebrik ettim tam ters koseye yatırdı film ama kliseler cok fazla olması filmin izlenme zevkini düşürdü vakit geçirilecek iyi bir film 6/10 verdim
  • Uzun zaman sonra izlediğim en iyi filmlerden biri. Bu filmi bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum. Sıfır beklenti ile izleyince gerçekten etkilendim. Baştan sona tam gaz devam eden, tam bitti derken yeniden bir şey kıpırdayan leziz bir film. Angelina role cuk diye oturmuş.

• 2 kez izledim filmi ama ikisininde orlov farkli sekilde oluyordu. Birinde salt rus baskanini bayilttiktan sonra gittigi yerde siseyle bogazina vurup olduruyordu, digerinde ise en sonra rusyadaki usse gidip orda olduruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok patlamalı çatlamalı aksiyon filmi istiyorum diyorsanız bu film sizi tatmin etmez.Ama senaryosuyla aradan sıyrılıyor.Bir de angelina var tabi

ben sinema-tv okuyacak biri olarak düşündüm.dedim,lan ben tr de böyle film çeksem devlete rus ajanı karıştırsam..vay efendim sen ne demek istyorsun,türkiye öyle mi böyle mi derler bir de hapse atarlar ha
  • Öhöm, öhöm! Linki doğru yapıştıramamışsın.

• 2011 yılında izlemiştim, Çok saçma bir filmdi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.