Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bu kadını benden başka beğenmeyen var mı acaba? Çok itici duruyor.

Ama verseler parçalarsın şampiyon

Suyunu çıkarırım, hem de kese kağıtsız ama. Artık pek güzel gelmiyor Hele dudaklar iğrenç
  • quote:

quote:

quote:

Suyunu çıkarırım, hem de kese kağıtsız ama. Artık pek güzel gelmiyor Hele dudaklar iğrenç

Artık yaşlandı ama iyi oyuncu hala...
    Film konusuyla oyuncularıyla çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

quote:

quote:

Hocam ne yaşlanması daha 35'e yeni girdi tam güzel zamanları aslında.Bir sürü filmi geliyor 2011'de.
  • Bugün izledim ve benim puanım 10/9 gayet güzel filmdi tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

Abi nasıl bir zevktir sendeki ya asıl dudakları güzel köfte dudaklı yerim o dudakları

1080p bekleniyor...
  • filmi seyrettim güzel film... bi mantık hatası ile ilgili eleştirim olacak ama spoiler ile ekleyemiyorum, bilen varsa yardım etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 3 Eylül 2010; 0:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

quote:

quote:

Hocam ne yaşlanması daha 35'e yeni girdi tam güzel zamanları aslında.Bir sürü filmi geliyor 2011'de.

2011'de Angelina Jolie'nin güzel filmlerini izlemek için sinemadan dışarı ayak basarsam ne olayım.Kadın süper ya.İşi biliyor.Çok güzel film yapıyor bence.
  • Filmlerine oyuncluğuna bir şey demiyorum ama saltta eskisi kadar güzel gelmedi gözüme dudakları felan gözleri gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

filmi seyrettim güzel film... bi mantık hatası ile ilgili eleştirim olacak ama spoiler ile ekleyemiyorum, bilen varsa yardım etsin..

spoiler düzeldi sanırım [poiler=1712577884]
    kopyala yapıştır yaparsanız olur belki
    başına S koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaká Leite -- 3 Eylül 2010; 15:18:37 >
  • Filmde dudakları filan değişikti ama yine de her türlü gider Angelina

• şimdi bu salt ne yaptı anlamadım önce x günü için rus başkanı vurdu, sonra bunların yoldaş reyizlerini öldürdü,kendi yoldaşını vurdu sonra denize atladı maşallah fbi cia kgb agb mossad beyaz saray bir türlü yakalyamadı ruslara helal olsun ne ajan yetiştirmişler ha .

Yanlız kız denize atlayınca da ölmedi 2. si gelicek herhalde
  • Hiç güzel bi film degildi. 10/5 veriyorum. Vasatı geçemedi bana göre. Angelina'yı bile çirkinleştirmeyi başarmışlar ya daha bişey demiyorum. Çogunlukla dayak yemiş halde veya erkek kılıgındaydı. Angelina için izlemeyi düşünenler bence bi kere daha düşünsün. Sadece aksiyon sahneleri güzeldi. Başka da bi esprisi yok filmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

Angelina olsunda taştan olsun...her türlü izlenir... ama daha fazla aksiyon filmde görmek isterdim...

katılıyorm
  • Seviyorum böyle filmleri be. Üstelik böyle kaliteli olduktan sonra.

Hoşuma gitti film. Gayet güzeldi.

Filmdeki aksiyon hiç durmadı nerdeyse. Nerdeyse derken, bazı casus filmlerinde olayı anlatmak için aksiyonun durduğu anlar olur ya, bu filmde o yoktu. Olayı aksiyon içinde anlatıyordu zaten. Ayrıca uzun diyaloglar dinletmeye gerek duymamışlar. Çok da iyi yapmışlar. Durmayan aksiyon filmdeki sıkıcılığını da yok etmiş.

The Expendables'dan sonra ilaç gibi geldi. Bu tür film sevenler kaçırmasın, kaliteli bir film olmuş.

ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

şimdi bu salt ne yaptı anlamadım önce x günü için rus başkanı vurdu, sonra bunların yoldaş reyizlerini öldürdü,kendi yoldaşını vurdu sonra denize atladı maşallah fbi cia kgb agb mossad beyaz saray bir türlü yakalyamadı ruslara helal olsun ne ajan yetiştirmişler ha .

Sorma film boyunca ben de onu düşündüm. Trafik suçu işleyip kaçan adamı helikopterle takip edip yakalayan ülke, devlet binalarında evi gibi dolaşan kadını yakalayamıyor.

Anlamadığın konuyu açıklayayım: Salt filmde anlatıldığı gibi ajandı. Ama "doğduğum yer değil doyduğum yer" diyerek Amerika'da asimile olmuş. Yoldaşların fikrinden uzaklaşmış Hatta intikam hissiyle dolmuş. Rus başkanı vurmadan önce geçmişi hatırlıyor ve bu yoldaşlara oyun oynamaya karar veriyor. Rus başkanı öldürüyor gibi yapıyor. Bütün yoldaşları kendine inandırıp asıl suçluyu bulmaya çalışıyor. Nitekim filmin sonunda da buluyor. Olay bu basitçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 5 Eylül 2010; 10:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayef-

quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

Angelina olsunda taştan olsun...her türlü izlenir... ama daha fazla aksiyon filmde görmek isterdim...

katılıyorm

+1

daha yeni izleyebilme fırsatı buldum, ange sarışın olarak daha bi güzel göründü gözüme ama esmer hali de hiç fena değildi.

filme gelirsek wanted kadar etkileyici olmasa da izlemeye değer bir aksiyon filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Seviyorum böyle filmleri be. Üstelik böyle kaliteli olduktan sonra.

Hoşuma gitti film. Gayet güzeldi.

Filmdeki aksiyon hiç durmadı nerdeyse. Nerdeyse derken, bazı casus filmlerinde olayı anlatmak için aksiyonun durduğu anlar olur ya, bu filmde o yoktu. Olayı aksiyon içinde anlatıyordu zaten. Ayrıca uzun diyaloglar dinletmeye gerek duymamışlar. Çok da iyi yapmışlar. Durmayan aksiyon filmdeki sıkıcılığını da yok etmiş.

The Expendables'dan sonra ilaç gibi geldi. Bu tür film sevenler kaçırmasın, kaliteli bir film olmuş.

ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

şimdi bu salt ne yaptı anlamadım önce x günü için rus başkanı vurdu, sonra bunların yoldaş reyizlerini öldürdü,kendi yoldaşını vurdu sonra denize atladı maşallah fbi cia kgb agb mossad beyaz saray bir türlü yakalyamadı ruslara helal olsun ne ajan yetiştirmişler ha .

Sorma film boyunca ben de onu düşündüm. Trafik suçu işleyip kaçan adamı helikopterle takip edip yakalayan ülke, devlet binalarında evi gibi dolaşan kadını yakalayamıyor.

Anlamadığın konuyu açıklayayım: Salt filmde anlatıldığı gibi ajandı. Ama "doğduğum yer değil doyduğum yer" diyerek Amerika'da asimile olmuş. Yoldaşların fikrinden uzaklaşmış Hatta intikam hissiyle dolmuş. Rus başkanı vurmadan önce geçmişi hatırlıyor ve bu yoldaşlara oyun oynamaya karar veriyor. Rus başkanı öldürüyor gibi yapıyor. Bütün yoldaşları kendine inandırıp asıl suçluyu bulmaya çalışıyor. Nitekim filmin sonunda da buluyor. Olay bu basitçe.

şimdi taşlar oturdu ;) teşekkür ederim .
  • Bayılıyorum böyle aksiyon filmlere yav
  • Çok merak ediyorum şu filmi , en yakın zaman izleyeceğim
  • İkincisi gelecekmiş gelsin izleriz zaten filmin sonu açık bırakılmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.