Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela
    rusyaya ihanet etmesi.Genelde filmlerde ajan ihanet etmezdi ama millet ettiğini sanırdı ama burda direk bir ihanet var. İkinci olarakda hitmanden başka çocuk yaşta eğitilen ajan filmlerine rastlamamıştım.Anadilinden önce ingilizce öğretilip sonra rusça öğretilmesi 20yıl boyunca kadının içeri sızması sonra adamın ansızın bir soguda çıkagelmesi falan hoşuma gitti[8D
    ] Birde arkadaşlar fragmanda olup filmde olmayan 1-2 sahne vardı farkeden varmı acaba yoksa benmi kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela
    rusyaya ihanet etmesi.Genelde filmlerde ajan ihanet etmezdi ama millet ettiğini sanırdı ama burda direk bir ihanet var. İkinci olarakda hitmanden başka çocuk yaşta eğitilen ajan filmlerine rastlamamıştım.Anadilinden önce ingilizce öğretilip sonra rusça öğretilmesi 20yıl boyunca kadının içeri sızması sonra adamın ansızın bir soguda çıkagelmesi falan hoşuma gitti[8D
    ] Birde arkadaşlar fragmanda olup filmde olmayan 1-2 sahne vardı farkeden varmı acaba yoksa benmi kaçırdım

Açıkçası sonu da gayet iyiydi bana göre. Çünkü tahmin edemedim. Ajanın diğer adam olduğu anlaşıldığı sahneye kadar, Salt'ın niye onların yanına varmaya çalıştığını düşünüp duruyordum. Benim için ters köşe oldu. O yüzden sonu iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

İkincisi gelecekmiş gelsin izleriz zaten filmin sonu açık bırakılmıştı.

Aynen hocam katılıyorum seri 3 tane olcak öle duydum bende
  • Gelecekte, James Bond'un kadın versiyonu mu olacak yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela

Açıkçası sonu da gayet iyiydi bana göre. Çünkü tahmin edemedim. Ajanın diğer adam olduğu anlaşıldığı sahneye kadar, Salt'ın niye onların yanına varmaya çalıştığını düşünüp duruyordum. Benim için ters köşe oldu. O yüzden sonu iyiydi.

+şu helikopterdeki kel adamda bi pislik var diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

+şu helikopterdeki kel adamda bi pislik var diye düşünüyorum

bence yok,o başka bir rolde filmde dikkat et biraz
  • Salt Director's Cut Bluray çıktı
  • devamıda çıkar.
  • Salt Director's Cut 2010 720p BluRay DTS x264-xXx

yeni bir grup riplemiş
  • Evet üstelik ilk ripleyen grup, iddaalı bir grup sanırsam. İndiriyorum karelenme falan olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

Salt Director's Cut 2010 720p BluRay DTS x264-xXx

yeni bir grup riplemiş

6.60gb dimi bu bende indiriyorum bunuda gerçek bluraymi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

Salt Director's Cut 2010 720p BluRay DTS x264-xXx

yeni bir grup riplemiş

uyumlu altyazısı yok. ne zaman çıkar acaba uyumlu altyazı?
  • Divxplanete bakabilirsin birkaç güna anca çıkar demiş. DC olduğu için hemen senkron ile bitmiyor iş maalesef. Ben biraz daha bekleyip 8gb'ı geçmeyen 1080p bekliyeceğim. Onun üstündeyse indirmem 720p xXx indiririm güzel riplemiş çünkü.
  • Altyazıları filan gelmiş.İndirmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Kasım 2010; 23:40:04 >
  • Salt 2010 2in1 720p BluRay x264 DTS-WiKi
  • 2 in 1 'de ki farklılık acaba sadece alternatif sondan mı ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

2 in 1 'de ki farklılık acaba sadece alternatif sondan mı ibaret.

Extended Cut ve Director's Cut bir arada
  • Dün akşam indirip izledim , sırf Angelina hatrına 6/10 verebiliyorum.Çok vasattı bana göre , tipik başkanı öldür nükleeri at son saniyede engelle vs vs.Çok daha farklı beklemiştim ben konusunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 15 Kasım 2010; 12:20:41 >
  • Salt.Director's.Cut.2010.720p.BluRay.DTS.x264-xXx 6.60 GB

Salt.Director's.Cut.2010.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS 2.58 GB

Arkadaşlar yukarıdakilerden hangisini indirmemi tavsiye edersiniz. 2. sıradakinin görüntü tatmin etmez mi? Biri diğerinin 2 katından fazla büyük, 1 mbit internet var zaten. Daha önce ibdirip izleyenler yardımcı olurlarsa seninirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 15 Kasım 2010; 14:29:33 >
  • Angelina Jolie'nin en kötü filmidir bence(İzlediklerim arasında.).
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.