Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi şimdi izledim. Ben çok beğendim açıkçası
  • 6/10 idare eder çerezlik aksiyon. Filmin birkaç orijinal sahnesi dışında herşey klişe idi, konu da epey saçma. Bıktık artık "Bunun arkasında Rusya var." muhabbetlerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Kasım 2010; 15:47:31 >
  • Angelina Jolie hep aksiyon filmlerinde oynasın.Yakışıyor kadına.Filmde 7-8 alır gayet 1 inci sınıf aksiyon filmiydi.Şaşırtıcı sahneler güzeldi.
  • Kurgu güzeldi Angelina Jolie'ye aksiyon filmleri yakışıyor gerçekten klişe sahneler vardı ama güzeldi özellikle şaşırtıcı sahneler başarılıydı 7.5/10
  • Fena film değildi çok fazla abartıya takılmazsanız iyi vakit geçiriyor. 10/6,5
  • offffff hiç bişey anlamadım sabaha karşı seyretmeye başlamam zaten hataydı

kim kimin nesi kim kime ihanet etti kim kimin ajanı birisi anlatabilir mi

bol bol B12 vitamini alıp bi daha seyretcem

ayrıca bu kadar klişe bünyeye zarar (bu film için klişelerle dolu demeyeni dövüyolarmış )

neyse salt gibi eşin olsun sırtın yere gelmez bunu öğrenmiş olduk
    gerçi adam öldü ama neyse işte

bu arada bu kadar çok rusya'dan korkmalı tırsmalı içerikli filmler amerikan halkının hiç mi kanına dokunmuyo arkadaşben türk olduğum halde utanıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 18 Kasım 2010; 8:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

offffff hiç bişey anlamadım sabaha karşı seyretmeye başlamam zaten hataydı

ayrıca bu kadar klişe bünyeye zarar (bu film için klişelerle dolu demeyeni dövüyolarmış )

bu arada bu kadar çok rusya'dan korkmalı tırsmalı içerikli filmler amerikan halkının hiç mi kanına dokunmuyo arkadaşben türk olduğum halde utanıyorum artık

Özet geçiyorum ben bunu anladım
    Ajan Salt diğer ajan arkadaşları gibi Rusya'da ajanlık için çocukluktan eğitim görmektedirler. Ajanlık eğitimleri daha çocuk yaşta bitirilir ve ajan Salt'a hocası Orlov der ki bir gün yine karşılacağız o zamana kadar hazır ol. Bir bakmışız Salt büyümüştür aradan büyük bir zaman geçmiştir. Büyük ve uzun soluklu bir casusluk için Salt ABD'ye gitmiş CIA'in içine sızmış bir CIA ajanıymış gibi yıllarca hizmet vermiştir. Ama asıl amaç ABD'nin gizli bilgilerini KGB'ye sızdırmaktır. Bu sebeple hocası Orlov ortaya çıkar sorgu odasında Salt'ın kimliğini deşifre eder, kargaşa çıkararak kendisini ve Salt'ı oradan kurtaracak bir fırsat oluşturur. Sonra Salt bunların arasına katılır, aslında Salt yetiştiği eğitim gördüğü arkadaşlarının arasına katılmaz, onları kandırır, onlara ihanet eder. Zaten filmde görmüşsündür hepsini öldürüyor, hatta bunlardan daha fazlası var onları da öldürmek istiyorum ayağına yakalandığında helikopterden salıveriliyor firar süsü verilerek.
  • Valla konu klişe de olsa film ne zaman başladı ne ara bitti anlayamadığım tarzdaki aşırı sürükleyici özelliğinde bir film. Öylesine izleyelim derken çiş yapmayı bile unutturdu bana. Bu kadar mı aksiyon bu kadar mı sürükleyicilik olur yahu. Bir an bile tempo düşmemesi gayet iyiydi. 10/7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

offffff hiç bişey anlamadım sabaha karşı seyretmeye başlamam zaten hataydı

Özet geçiyorum ben bunu anladım
    Ajan Salt diğer ajan arkadaşları gibi Rusya'da ajanlık için çocukluktan eğitim görmektedirler. Ajanlık eğitimleri daha çocuk yaşta bitirilir ve ajan Salt'a hocası Orlov der ki bir gün yine karşılacağız o zamana kadar hazır ol. Bir bakmışız Salt büyümüştür aradan büyük bir zaman geçmiştir. Büyük ve uzun soluklu bir casusluk için Salt ABD'ye gitmiş CIA'in içine sızmış bir CIA ajanıymış gibi yıllarca hizmet vermiştir. Ama asıl amaç ABD'nin gizli bilgilerini KGB'ye sızdırmaktır. Bu sebeple hocası Orlov ortaya çıkar sorgu odasında Salt'ın kimliğini deşifre eder, kargaşa çıkararak kendisini ve Salt'ı oradan kurtaracak bir fırsat oluşturur. Sonra Salt bunların arasına katılır, aslında Salt yetiştiği eğitim gördüğü arkadaşlarının arasına katılmaz, onları kandırır, onlara ihanet eder. Zaten filmde görmüşsündür hepsini öldürüyor, hatta bunlardan daha fazlası var onları da öldürmek istiyorum ayağına yakalandığında helikopterden salıveriliyor firar süsü verilerek.

Sonunda da dikkat ederseniz
    yeni Amerikan başkanının da aslında rus ajanı olduğunu ailesinin rusyada öldüğünü söyleyerek film bize bunu söylüyor.Yani kaçarı yok amerika rusyanın eline düşmüş oluyor
  • Devam filmi gelir zaten.
  • genclesmis angelinam
  • Bende az önce izlemiş bulunmaktayım.

İki farklı versiyonu da seyrettim.

Normal versiyonda Orlov, Mike öldükten sonra Salt tarafından viskiyi yudumladıktan sonra öldürülüyor. Ekstradan oradaki ajanlarda öyle.

Extended versiyonda ise Mike'ı suda boğulması seyrettiriliyor Salt'a. Bence bu sanhe daha iyiydi. Çünkü direkt kurşunla işi bitirince pek bir etki olmadı.

Filmin sonunda ise sığınaktaki yüzleşmedeki dialoglar değişik onun dışında normal versiyonda helikopterdeki sahneler ve kaçma şekli de pek etkili değildi bana göre.

Extended ise Orlov'un son sahne de gidişi ve eğitildikleri yerin havaya uçurulması daha iyiydi bence.

Devamı gelir mi? Kanımca gelmez çünkü pek devam edecek bir kalite ile bitmedi.

Notum: Extended için 6/10. Normal versiyonu beğenmedim.
  • Film sürükleyicilik ve aksiyon olarak iyiydi.
  • Angelina'nın filmleri güzel oluyor zaten. bu filmi gercekten digerlerine göre iyiydi wanted'te iyiydi aslinda
  • Filmi dün seyretme imkanı buldum. Wanted filmine göre daha kötü buldum. Wanted filminde bir akıcılık vardı, bunda bulamadım. Filmin ilk 20-30 dakikası olayları iyi işleyememişler. Kopukluklar var. Ancak filmin yarısından sonra toparlamaya başladılar. Filmin sonunda ortaya çıkacak casus aslında filmin ortasında belli oluyor.(bu tarz filmleri, dizileri seyredenler hemen olayı çözebilirler). Bu tarz filmleri daha önce seyretmeyenler için güzel olabilir fakat bu tarz filmleri bilenler için seyretmeselerde bir kayıp değil.
  • Son zamanlardaki en iyi filmi.
  • Süperdi. Harikaydı. Mükemmeldi. Genelde bu tarz filmler aşırı abartılmış içerik olarak boş olur ama bu çok iyiydi hem hikayesi hem senaryosu hem de oyunculuklarıyla hoş bir film olmuş. Angelina Jolie
  • süperdi filmi izlerken defalarca ters köşeye yatırdı resmen
    özellikle angelina jolie'yi triumph street triple r'ın üstünde görmek bi başkaydı.
    bi insan bundan daha sexi olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 31 Aralık 2010; 8:07:32 >
  • Filmi bugün izledim öyle bi sonla bitiyor ki devamı gelecek sanki
  • hala izleme fırsatım olmadı haftasonu izlerim artık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.