Şimdi Ara

Salus Kablosuz Modülasyonlu Oda Termostatı ST-320 RF İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi bu cihazı alanlar zaten bu cihazda programlama olmadığını biliyorlar.

Ayrıca ben iki senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdiye kadar da hiç bir sıkıntı çıkmadı.

Ayrıca bu fiyata alınacak en iyi kablosuzlardan biri.

Şimdi siz kullanmadan,kılavuzda yazılanlara göre bu ürünü değerlendirmeniz,daha doğrusu kötülemeniz yanlış.

Ayrıca her mesajınıza ilgili ürünün linkini de yazmanız, reklam yaptığınız izlemini uyandırıyor. Bu yaptığınız da forum kurallarına aykırı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Sayın Kıdamli Yarbay
    Sonuç olarak kılavuz müşterileri yanlış yönlendiriyor. Ben sadece bu konuya dikkat çektim. Siz kullanıyorsunuz ve memnunsunuz. Problem yok. Programlı olmadığını bilerek alanlar bilinçli olarak beğenmiş ve almışlardır. Kimin söz söylemeye hakkı var?

Ben veya başkası bu ürünü modülasyonlu ve otomatik modlu diye alsaydım derdimi kimlere anlatacaktım? Bu yanlışlığa düşebilecek kişiler olduğu için uyarma ihtiyacı hissettim. Kılavuza göre değerlendirmeyin demişsiniz de, satın alarak değerlendirilmez ki.

Link konusunda tabi ki haklısınız. Hayat zor ne yapalım.

Saygılar.
  • İncelemeniz güzel alacak kişileri bilgilendirmişsiniz.
    Salus veya diğer yabancı firmaların çoğu makyaj dan ibaret. Görsellik dokunmatik vs. gibi özellikle göz boyaması olduğundan ibaret.
    Salusum yaptığı işin hassasiyet olarak 0.1 gibi aynı işi inanın ebay daki 5 ila 10 dolar arası hazır devreler de yapıyor(modülasyon değil tabi)
    O kadadar basit mantık ki bi oda termostatlar 3v bir adet röle ışık açıp kapar gibi kombi açıyor. Bunları akıllı yapan yazılım ve programlı olması.
    San-tek küçümsenecek özelliklerde değil.
    Bütçe ve ihtiyaç meselesi intherm 300 tm kullanıyorum bikaç gündür.
    Tercih yerlimalı yurdun malı olmaşı bence. Saygılar

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Gokhan TR.
    Yeni termostatınızı güle güle kullanın.
  • SAN-TEK bu konudaki Salus modelinde olduğu gibi modülasyonlu üretim yapacakmı? Modülasyon olunca kombi gidiş dönüş kazan sıcaklık bilgisi, kazan sıcaklığını ayarlama, kullanım sıcaklığını ayarlama, Harici termostat bilgileri, Arıza kodları gibi bir çok bilgiler ekranda görülmekte..
    OpenTherm protokolü hakkında araştırma yapmak lazım..

Ben 2. el eski model Romeo RF aldım. Ferroli C25 de kullanıyorum. Modülasyon olayında kazanı 55 dereceye ayarladım sanırım evin sıcaklığına göre kazan sıcaklığını kendi ayarlıyor. 42-43 derecelerde duruyor, soğuk fazla olunca kazan sıcaklığı 50 dereceler vs çıkıyor..
    En kısa sürede modülasyonlu tip modellerinizide görmek isteriz.
  • @hasanemmii Siz haklıymışsınız sizin mesajınızdan önce yıllar evvel bu konuda görerek "modülasyonlu" diye bu cihazdan aldım ama cihaz aç kapa işlevini yapıyor , sonradan verdiğim paraya da acıdım o zamanın parası iyide paraydı caf caf lı alet

@Kıdemli Yarbay hep beraber yanıldık

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt

Aslına bakarsanız Salus'dan çok memnundum, modülasyonlu olmasa da. Geçen sene sinyal alıcısında sorun oldu. Bir türlü yak komutu kombiye geçmedi. Sonra modülasyonlu Y87RF2008 aldım. Modülasyonlu. Şimdilik onunla devam ediyorum.

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    O zaman biri şikayet etmişti. Reklam yapıyorum diye ceza almıştım forumda. Hey gidi günler hey. Ha bu arada o şey denilen cihazın gözünü sevmeye devam ediyoruz yaklaşık 200 kişilik bir aile olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı termostatı kullanıyorum. Maalesef sabah arıza yapmış, pil akmış. Herhangi bir elektronikçi yapabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.