Şimdi Ara

SAM Unlock Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım konuyla ilgili bana danıştı ama yeterli bilgim olmadığından sizlere danışmadan yönlendirmek istemedim. Arkadaşım geçen yıl SAM ile kilitli olan 4S telefonunu unlock yapmış. iOS 5.0.1 yüklüymüş şu an telefonunda ve bu unlock olayından sonra hiç güncelleme yapmamış. Merak ettiği konu güncellemesi halinde SAM unlockun devre dışı kalıp kalmayacağı. Baseband değişirse bu unlock geçerli olur mu yoksa olmaz mı? Lockdown klasörünün yedeklenmesi ile bunun mümkün olabileceğini okudum. Bir de aşağıdaki videoda uygulanan şekilde bir işlem mümkün mü acaba? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 13 Eylül 2013; 16:09:04 >

• güncellediginde 6.1.3 olacak cihaz ve 6.1.3 için jb henüz yok,e SAM için de jb gerekli o yüzden şuanki sürümde kalsın jb işleri netleşene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

güncellediginde 6.1.3 olacak cihaz ve 6.1.3 için jb henüz yok,e SAM için de jb gerekli o yüzden şuanki sürümde kalsın jb işleri netleşene kadar

Haklisiniz hocam, en iyisi netlesmesini beklemek sanirim. Tesekkurler yanit icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir bilgisi olan varsa yönlendirsin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.