Şimdi Ara

SAMAND ARTIK PIYASADA #AnA TopiC# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
20.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ŞAhin

şu modifiyeli 406 mı samandmı çözemedim ama güzel duruyor.

Isim Var ama Goz yok.. Ne yaptin Sen Arkadas?
  • araç mitsubishi platformunda üretilmiş benim anladığım bu resimlerden..yine de oradan buradan toplama olsa da adamlar kendi adlarına patent ettirmişler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

şu modifiyeli 406 mı samandmı çözemedim ama güzel duruyor.

Isim Var ama Goz yok.. Ne yaptin Sen Arkadas?

• quote:

Orjinalden alıntı: logann

LOGANA ÇAMUR ATMAYIN DOSTUM BİLMEDEN KONUŞMAYIN SAMANDLA AYNI KEFEYE KOYULMAZ GERİSİ BOŞ LAF

ya bırakın artık su marka fanatikligini neyse odur bu işler cok var forumdaaa...

ne yani loganla kıyaslamıcazda ferrariylemi kıyaslıcazz...

donanım olarak logandan cok daha iyidir...

haa logan kötümü hayırrr o fiyata alınabilecek aracların basında gelirr...

kısacası samandla loganı aynı kefeye koyuyoruz cünkü o fiyatlara hitap edecek bi arac bu....

• geçen hafta şu anda resmi distribütör olacak seskır otoda gördüm . (bursa eski mazda satış servisi) önünde 3-4 tane duruyodu . açıkçası hiç bir yenilik olmayan araçlar . görünüm 10sene geriden gelior iç dizaynda aynı şekilde . fakat çok kötü değildi yinede . kötünün bir iyisi . motorlarını incelemedim . fakat bu donanımı 20bin liraya sunacaklarmış . bu donanım birçok araçta 30dan aşağı alınmıyo . aracın büyüklüğü yeterli gibi . c sınıfına yakın gördüm aracı . sözde bu araca bursadan 300kişi sıraya girmiş doğdudur herhalde . bikaç kiralama şirketi alsa birkaç şirket alsa ucuz vede donanımlı diye o kadar olur . ama bu aracın nefesinin fazla olacağını sanmam
  • O kaputun altinda ki motor ne öyle el ayak girmez. valla bi usta bezdiren araba daha geliyor gibi. ayrica o ön konsol ne öyle uyduruk paneller, birbirini tamamlamayan parcalar tamamen toplama bir arac. alamdan önce iyi arastirilmali cunku ben eski pejo ya da citroenlere benzettim motorunu. acaba hangi platformda uretiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

dün ankarada gördüm 1 tane konsolosluk plakası vardı.arac yerden cok yüksek ve sekli semali hiç de hos diil..herhalde tek artı yanı full donanımı ve fiyatı olcak ama yinede bazı aracların yerini alırr logan gibii

ankara da bende gördüm belkide aynı arabadır yeşil c plakalı gri renkli bir samand dı. şahin in biraz daha estetiği gibi duruyordu. broadway-şahin-lada-toros-doğan-favorit-dacia ayarında bir araba gibi sanki

gerici dediğimiz iran bile bir araba yapıyor ama bizim hiç arabamız yok ya en çok o zoruma gidiyor,Türkiye iran mı oluyor malezya mı oluyor diyorlar ama bilmiyorlarki elin iranı elin malezyası bile kendi arabasını üretmiş belkide onlarda bize küçümseyen gözlerle bakıyorlardır.
  • Lada Vega gibi kalas bir arabadan çok çok daha iyi. En azından donanım olarak. Fiyatını daha aşağı çekerlerse piyasaya hızlı bir giriş yapabilirler.
  • İnşallah arkadaş itişli değildir. Yanlayanları görür gibi oluyorum

20.000 YTL verip alıp aksesuar olayına girenler vs.vs.vs
  • Bu arabanın kapışılması için ortam hazır. (Pepsi içenler bunu kapış kapış alır.(anlayana))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret68 -- 3 Ekim 2007; 10:36:26 >
  • Yazık ya begenmedigimiz iran bile araba yaptı. Bizim halen kendi üretim bir aracımız yok.

gerçekten uzucu bir durum. Gorunce insanın morali bozuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Yazık ya begenmedigimiz iran bile araba yaptı. Bizim halen kendi üretim bir aracımız yok.

gerçekten uzucu bir durum. Gorunce insanın morali bozuluyor.

kesinlikle katılıyorum.hala seri üretime geçmiş kendi ürettiğimiz bir otomobilimiz yok.
  • kokpit ve arka kısım lancere benzemiş
    önpanvur ve farları çıkarırsak ön de benzeyecek

ama asıll önemlisi arızasız dökülmeden yürümesi.
  • samandlar iyidir.. şayet ucuz bir araba alacak olsam fergat edeceğim ilk husus tasarım olurdu. araba maliyetini düşürmek için klasik ve basit bir tasarım tercih edilmiş olması çok mantıklı. üstelik hiç de fena görünmüyor. ucuz ucuz denilen loganın bu ayarda sattığı araç 30.000 ytl. Kısacası bu araç piyasada rakipsiz.
    peugeot motoru kullanılmış olması da gayet iyi olmuş sonuçta denenmiş ve bilinen bir motor. iyi veya kötü ancak ustalara uzak olan bir motor değil. 405 te yerin dibine sokulacak bir araç değil... bu araç da onun türevi... yapılan bir testte bu araç kia rio ile aynı puanı almıştı ve o teste logan da dahildi. Kia rio ile samand 1.liği almıştı.... Ancak Türkiye'de kia rionun da fiyatları malum... hal böyle olunca bu araç rakipsiz... ve pazara çok sağlam girmeye hazırlanıyor. 16900 ytl ye adamlar samand model absli klimalı hdli araba satacaklar. o zaman rekabeti görün. şu an satışa sunulan samand lx ise lüx modeli...

• NE OLURSA OLSUN BU TİPSİZ ARABAYA PARA VERMEM...GİDER 2-3 YAŞINDA C SINIFI BAŞKA Bİ ARABA ALIRIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 3 Ekim 2007; 15:52:50 >
  • ben almam ama insanımızın hala şahine doğana binmesinden iyidir.en azından abs'nin havayastığının ne işe yaradığını anlarlarda o arabalarda piyasadan kalkar
  • Bir bu araba eksikti
    Bu markaya
  • samad ın hiç reklamı yapılmadı bence bi an önce yapılması lazım yoksa kim bilcek böle bi araba türkiye piyasasına girmiş ben almak için diil 2. el piyasasın biraz daa düşmesi için bi an önce reklamının yapılması gerektiğini düşünüyorum
  •  SAMAND ARTIK PIYASADA #AnA TopiC#

Bu resimdeki arabayı çirkinleştirmek için baya emek sarfetmişler. İĞRENÇ bir görüntüsü var

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 3 Ekim 2007; 23:40:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.