Şimdi Ara

Samandıra'da olay! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimse kusura bakmasında, fenerli kalabalığın olduğu yerden 3 kere gs atkılı arabayla geçersen ve 3. sünde insanların üstüne sürüp 1 inin ayağını ezersen bu hale gelmeyi de hak edersin.

bir beşiktaşlı olarak yazıyorum bunu! hiç alakam olmamasına rağmen.

zaten ülke gergin, futbol gergin, haftalardır medya iyice geriyor, maça saatler kalmış , bide üstüne kalabalık fenerli topluluğu sen orada neyin artistliğini yapıyorsun.
    hadi seni geç, ya fenerli birini ezsen öldürsen ?, yada yanındakinin kafasına taş gelse ? nasıl ödüyeceksin vebalini.

hayır şimdi bu iş böyle bitmiyor. bunu izleye gs lilerde kinlenip maçta bişey atabilir.
    bu işler malesef karşılıklı.

hiç bişey yoksa bile, arabasında en az 1-2 bin liralık masraf var o arkadaşın. yazık arkadaş. fenerlisine de yazık gs lisine de yazık. eline ne geçti acaba o atkı ile 3 kere o kalabalığın önünden geçmekle acaba.

not. bunun fb, bjk, gs lisi yok arkadaş. 3 büyükler içinde geçerli bu dediğim şey.

• Kadın var ulan adamın yanında, yazık günah.
  • cidden ne gerek var böyle şeylere ya

bu magandalığı ben kendim yapmışım olarak düşünüyorum da kendimden bile tiksindim bi an ya
  • Yazık be kadın var arabada.Her derbide böyle olaylar çıkmak zorunda mı ya
  • Yaninda bir bayanla gelip Samandirada taraftara atar yapmasi bana gercekci gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş işler.İyiki kendilerine bir zarar gelmemiş yanındaki kadına acıdım.O korku bayağı bir etkiler onu şimdi.Gerek yok bu işlere maç günü ortamı geriyor böyle karaktersiz adamlar.
  • Fenerbahçeli arkadaşlardan bazılarının duyarlı olması adına sevindim. bazılarıda kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor. bir adam yanındaki bayanla ne için gelip tahrik eder ? biraz mantık lütfen. tek gitse inanabilirlik artar da bayanla insanın inanası gelmiyor.
  • derbi günlerinde rakip takımın çoğunluğu olduğu yerlerden geçersen tahrik edersen fln başına bu tür oalylar gelebilir üzülmüyorum.
  • İhtimal 1->Darp edilen araçtakiler tahrik etmiş ise.
    -Bre zihinsel engelli,böyle bir günde o kalabalığın olduğu yerde yanında bayan varken hangi oksitlenmiş beyinle tahrik ediyorsun insanları ?
    İhtimal 2->Darp edilen araçtakilerin suçu yok ise (Durduk yere üzerlerinde forma yokken birşey dememişlerse ne diye bu tepkiyi görmüşlerdir orasıda merak edilir)
    -Bunu yapanların insanlıkla yakından uzaktan alakası yok,insan kavgalı olduğu insana bile yanında bayan arkadaşı varken birşey demez etmez.
    Not:Ağır basan ihtimal 1. ihtimaldir Gsli dostlar,kusura bakmayın. Yobaz dahi olsa ordaki topluluk,üzerinde gs forması olmadan hiç bir tahrik etmeyen insanlara saldırmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.