Şimdi Ara

Samet'in kardeşinin instagramda paylaştığı fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Samet'in kardeşinin instagramda paylaştığı fotoğraf

Mesajı okuyunca, Samet için söylenenlerin haklı olduğunu anlıyoruz.

Aziz çocuğu kim bilir nasıl tehdit etti!

• Ilk basta cok sucladim ama olayin ic yuzunu bilmiyoruz. Su resimdeki yuz ifadesi yuregimi parcaladi resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet' i de kullanıyor Aziz amca. Adamın surat ifadesinden besbelli. Napsın işte çocuk, emir eri!
  • Yanındaki insana "namusu varsa doğruları anlatır" diye bir ifade şekli nedir abi? Aziz Yıldırım'ın onca davranışını geçtim, o davranışı insanlıktan nassibini almamış olduğunu gösterir bana göre.
  • Sosyal medyanın Allah cezasını versin. Sametin bacanağı kuzeni felan da yakında meşhur olur.
  • Aziz Başkan'ın ifade tarzı kesinlikle hoş değildi. Ama yok tehdit etti filan ne beyler ya saçmalamayın. Neyse basın açıklamalrı yapılsın olay gün yüzüne kavuşur
  • Nasıl tehdit etti zorladıysa çocuğu kamera karşısında belki de takımda en yakın olduğu kişinin alehinde açıklama yaptırmak zorunda bıraktı. Samet için hayatının kesinlikle en kötü anlarından biridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence aziz yıldırımın eliyle yaptıgı seklı sansurlemek adına yapılmıs
  • konuşmayı dinlerken en son samet ile ilgili sölediği bu cümlelerden sonra noluo la dedim.

walla onun yerinde olsam ne diyon lan sen der kafa göz dalarım
  • Samet kim.Karnını Alex mi doyurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

Samet kim.Karnını Alex mi doyurmuş.

Karnını Aziz Yıldırım mı doyurmuş?
  • Adam tercüman ona onaylatmayacak da ne yapacak? aziz yıldırım düşmanlığı sizi çıldırtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Aziz Başkan'ın ifade tarzı kesinlikle hoş değildi. Ama yok tehdit etti filan ne beyler ya saçmalamayın. Neyse basın açıklamalrı yapılsın olay gün yüzüne kavuşur

Aziz yıldırım niemi tehtit etti adam mafya mafya tehtit etmicekte ne yapcak

• quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Aziz Başkan'ın ifade tarzı kesinlikle hoş değildi. Ama yok tehdit etti filan ne beyler ya saçmalamayın. Neyse basın açıklamalrı yapılsın olay gün yüzüne kavuşur

ohaa adama bak Aziz Yıldırımı mafya ilan etti yok la darbe günlüğü tutan General aslında Aziz Yıldırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

konuşmayı dinlerken en son samet ile ilgili sölediği bu cümlelerden sonra noluo la dedim.

walla onun yerinde olsam ne diyon lan sen der kafa göz dalarım

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

ohaa adama bak Aziz Yıldırımı mafya ilan etti yok la darbe günlüğü tutan General aslında Aziz Yıldırım

Ohoo bunlar ayakta uyuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.