Şimdi Ara

Samimi arkadaşları içeri alabilir miyim fikirleriniz gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sayın abilerim ben 93 doğumlu bir bilgisayar programcılığı mezunuyum.

şuan 2014 den beri internet cafe işletiyorum ve teknik servis bir arada kazancım iyi internet cafe işletmekten hiç gocunmadım .

2-3 yıl daha borçum var onu odedikten sonra bu işi bırakıp teknik servis acmayı yada bir firmada web programcı olarak girmek istiyorum

yazılım daha agır basıyor neden derseniz kodları seviyorum teknik servisten daha cok zevk alıyorum temelim var php konusunda . sizden fikir almak istiyorum bana düşüncelerinizi soylermisiniz ilerisi için ailemin ve benim ileride rahat etmesi için .

• bence oldugun yerde kal web programcılar 1500 2000 tl alıyor ondan daha çok kazanıyorsundur
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    abi kazanmasına kazanıyoruzdur bir şekilde ama . tatilim vs hiç birşeyim yok ki abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

abi kazanmasına kazanıyoruzdur bir şekilde ama . tatilim vs hiç birşeyim yok ki abi

rakamları söyledim daha iyi olacagını düşünüyorsan kendini geliştirebilirsin masaüstü programlama üzerinde çalışman daha iyi olur web'in boku çıktı
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    c# calışıyorum sizce iyimi yapıyorum c# ile
  • dünyada en çok microsoft ürüleri kullanan ülkeyiz dolayısı ile c# en dogru seçim
  • Esas ölen masaüstü uygulamaları. Web, Cloud, Mobil. Teknolojiler bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cafe işletirken aynı anda programlama da yapabilirsin. Tatiller için de cafeye bakacak birilerini bulabilirsin. Freelance çalışma şartlarına bak derim.
  • malesef abi hiç huyum değil bir iş yapılıyorsa onun başında bnm durmam gerek ki yaptıgıma para kazandıgıma inanıyım . bir elemanım vardı dedin gibi bıraktım jendi kafesi gibi kararlar almaya basldı ben eleman o patron oldu sonra yollar ayrıldı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

malesef abi hiç huyum değil bir iş yapılıyorsa onun başında bnm durmam gerek ki yaptıgıma para kazandıgıma inanıyım . bir elemanım vardı dedin gibi bıraktım jendi kafesi gibi kararlar almaya basldı ben eleman o patron oldu sonra yollar ayrıldı .

Sadece tatil günleri için cafede duracak bi genç bulmak zor değil. İş günleri de hem cafeyi işletirsiniz hem de yazılımla uğraşırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü programcılığı falan yapma bence. Çünkü insanlar gayet güvenilir firmaların, oldukça kaliteli programlarına internetten ücretsiz olarak çok rahat ulaşabiliyorlar. Kimse sana gelip program yaptırmaz. Anca muhasebe programı tarzında özelleşmiş programlar yaparsın. Bence web konusunda; çevrendeki esnafa vs projeler yaparak kendini yavaştan bu alanda geliştir.
  • soruuken S kullanıcısına yanıt
    evet hocam zaten c# mobil ve web programlama üzerine kayıcam. masaüstü çok zor , zor derken ölü şuan sanki .

hocam esnaflar emin ol tam ölücü adamlar 300 tl ye site yapıyor abi wordpressi çak geç .

valla hocam fıkırlerinize ihtiyaçım var . yon , yol , fkir verirseniz sevinirim .
  • hocam sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim , iş konusunda internet cafenin içinde olmadıgı çunku dedğim gibi bu iş ile bagımı kesmek istiyrum
  • Wordpressle yaparsın sonuçta bir gelir elde edersin. Kendini geliştirmen için e-ticaret tarzında siteler yap. Güvenilir sitelerden, apilerden bazı bilgileri çek bunları kullanarak konseptler geliştir. Php kullanıyorsan düz php le yapma. Birkaç tane framework öğren ve kullan. Böyle 2 - 3 tane senin çabaladığını gösteren projeler yaptıktan sonra, freelancer olarak firmalara başvurabilirsin. Uzaktan çalışırsın.
  • soruuken S kullanıcısına yanıt
    abi ben .NET düşünüyorum phpden iyi geliyor şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.