Bildirim
Şampiyon Güncellemesi: Ryze
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saçma olmuş. -
Riot Balance Team: Hadi Ryze'ı daha da broken yapalım 4Head
Tahm Kench'in ultisi bunun yanında bildiğin çöp -
support ryze inc -
Bildiğin nova town atıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koş -
Op olacak herkes oynayacak yine
BROOOOOOOOOOOOOOOKENNNNNNNN
5500 post aticak kadar issiz olmadigima gore :/
Odandan cik azcik disariyi gez yaz tatilinde ;)
Yine can yakıcak gibi duruyor. Riot acaba sonunda yav aga eski haline getirsek diycek mi? Şahsen ilk hali aşırı güçlü değildi reworklu hallerine göre -
Backdoor yaparken 5kisi ryze ultiyle gitmek ne bileyim broken
Taric+ryze compunda ortada durup ulti atinca kimse olmeden sanki teleport atiliyor
Gene nerf yerse şaşırmayın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_endless
Gene nerf yerse şaşırmayın
Ohoo sen bilmiyor musun riotun torpilli şampiyonlarını Bufflar bufflar,reworkler reworkler metaya sokarlar.Yeterince metada kaldığını düşündüklerinde nerflerler Mesela Ryze metadan düşmeden tekrar rework yedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ultisi destek rolünde iş görür. Pasifi de mana bedeli ile yetenek gücü sağlayacağı için keşiftaşından sonra tanrıçanın gözyaşı alarak mana kasılır.
Benim anlamadığım riot son yamada hep ryze tokatladı. Neden böyle güçlü rework yapma ihtiyacı duydular onu anlamış değilim. -
Bunu da nerflerler bi dengeleyemediler -
O ulti ne allasen o ulti ne? -
10 yıldır dengeleyemediler arkadaş. Bu da pek dengeli gözükmüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: PagRyze
Buradan tüm dünyadaki ve özellikle kuzey amerikada bu rework işlerine bakan riot çalışanlarına teşkkür ederim. Bu önizlemeyi tam da sen forumu bırakınca getirdiler ve benim sözüm yerini buldu. Defalarca dedim duramaz post kasmadan gelir gene yazar diye. Ha gerçi mesajlarına laf etmem bu konu hakkındaki fikrini belirtmissin ama yine de bir gün dolmadan geldin geri.:D
Ben demedim mi geri gelir diye beyler . @Tonyukuk
@Templar.
quote:
Orijinalden alıntı: U Mad BRO
quote:
Buradan tüm dünyadaki ve özellikle kuzey amerikada bu rework işlerine bakan riot çalışanlarına teşkkür ederim. Bu önizlemeyi tam da sen forumu bırakınca getirdiler ve benim sözüm yerini buldu. Defalarca dedim duramaz post kasmadan gelir gene yazar diye. Ha gerçi mesajlarına laf etmem bu konu hakkındaki fikrini belirtmissin ama yine de bir gün dolmadan geldin geri.:D
@Templar.
+20 olursa geri geleceğim dedim ve +20 oldu rework sayesinde
Edit:Ayrıca bana laf etmeden önce alintiladiklarina bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 28 Haziran 2016; 22:47:29 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: U Mad BRO
quote:
@Templar.
+20 olursa geri geleceğim dedim ve +20 oldu rework sayesinde
Edit:Ayrıca bana laf etmeden önce alintiladiklarina bak
Bakmasam seçmezdim onları heralde. Ayrıca rework mework farketmez. Şurda 24 saat dayanamadın. Ne güzel banlatmıştın kendini bir ay ya . Hani şu msı yüzünden :D
Benzer içerikler
- lol sadece şampiyonları hedefle
- otp ne demek
- shaco replikleri
- lol ekran çok yakın
- flame atmak ne demek
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X