Şimdi Ara

Şampiyon Güncellemesi: Ryze (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

quote:

Op olacak herkes oynayacak yine

Buradan tüm dünyadaki ve özellikle kuzey amerikada bu rework işlerine bakan riot çalışanlarına teşkkür ederim. Bu önizlemeyi tam da sen forumu bırakınca getirdiler ve benim sözüm yerini buldu. Defalarca dedim duramaz post kasmadan gelir gene yazar diye. Ha gerçi mesajlarına laf etmem bu konu hakkındaki fikrini belirtmissin ama yine de bir gün dolmadan geldin geri.:D

Ben demedim mi geri gelir diye beyler . @Tonyukuk
    @Templar.

+20 olursa geri geleceğim dedim ve +20 oldu rework sayesinde

Edit:Ayrıca bana laf etmeden önce alintiladiklarina bak

Bakmasam seçmezdim onları heralde. Ayrıca rework mework farketmez. Şurda 24 saat dayanamadın. Ne güzel banlatmıştın kendini bir ay ya . Hani şu msı yüzünden :D

+20 oldu ve +20 olursa gelecegim demiştim,daha fazla açıklamama gerek yok sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buradan tüm dünyadaki ve özellikle kuzey amerikada bu rework işlerine bakan riot çalışanlarına teşkkür ederim. Bu önizlemeyi tam da sen forumu bırakınca getirdiler ve benim sözüm yerini buldu. Defalarca dedim duramaz post kasmadan gelir gene yazar diye. Ha gerçi mesajlarına laf etmem bu konu hakkındaki fikrini belirtmissin ama yine de bir gün dolmadan geldin geri.:D

@Templar.

Bakmasam seçmezdim onları heralde. Ayrıca rework mework farketmez. Şurda 24 saat dayanamadın. Ne güzel banlatmıştın kendini bir ay ya . Hani şu msı yüzünden :D

+20 oldu ve +20 olursa gelecegim demiştim,daha fazla açıklamama gerek yok sanırım.

Peki janim. Ben mesela bu tarz ultilerden bıktığım için pek beğenmedim.ama sadece ultisi.ve neredeyse bütün mekaniğini değiştirmişler. Sustain olmicak gibi artık. Sen ne diyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Templar.

Peki janim. Ben mesela bu tarz ultilerden bıktığım için pek beğenmedim.ama sadece ultisi.ve neredeyse bütün mekaniğini değiştirmişler. Sustain olmicak gibi artık. Sen ne diyosun?

Riotun torpilli şampiyonu oldugu için op diyorum.Ama umarım popüler olmaz

• belkide hasarı düşük olur bilemeyiz
  • cdr pasifi kalktığında göre morello alınacak gibi
  • Çok güzel değişik bi mekanik olmuş en azından ulti basıp üstüne koşan bi ryzdan korkmak diye bişey yok bassın ultiyi tplesin kendini biyere jskdkslskfm şaka maka güzel bir tasarım olmuş ve ryzeda bayağı insana benzemiş yanlız değişik olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: MacUallis

Çok güzel değişik bi mekanik olmuş en azından ulti basıp üstüne koşan bi ryzdan korkmak diye bişey yok bassın ultiyi tplesin kendini biyere jskdkslskfm şaka maka güzel bir tasarım olmuş ve ryzeda bayağı insana benzemiş yanlız değişik olmuş

Kendini getirse yine iyi yaninda 4 adam getirirse ne pok yicez olm

• Sadece şunu diyorum,yanınıza bir ryze yaklasırsa kaçın eğer hayvan gibi fed veya tank değilseniz.Hayvan gibi op olacak,demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 29 Haziran 2016; 2:56:26 >
  • Bu ryze nasıl bir şampiyon ben anlamış değilim.abartısız her sezon her metada iş yapiyor.bu kadar torpilli başka şampiyon yok galiba oyunda.

• Ryze: bekle kahveden adam toplayip cukucem belani.

• O ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Bu ryze nasıl bir şampiyon ben anlamış değilim.abartısız her sezon her metada iş yapiyor.bu kadar torpilli başka şampiyon yok galiba oyunda.

Zedi unutma

• ryze ve ışınlanma ne alaka ya
  • hiç ellemeselerdi keşki eski haliyle dursaydı eski şampiyonlara rework gelmesini sevmiyorum sionada geldi şampiyonu bozdular eski şekliyle güzeldi zaten sürekl iyni şampiyon çıkarıyorlar ne gerek var bu kadar kurcalamaya bir oyunu
  • Güncelleme sayfasını açamayan tek kişi ben miyim? Hayvan gibi donuyor sayfa.
  • Ryze baba

• Bu nedir mahalle kavgasına adam toplayıp getirir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Güncelleme sayfasını açamayan tek kişi ben miyim? Hayvan gibi donuyor sayfa.

Mobilde öyle bir sorun var.

• jungler ryze yapan çılgınlar olabilir. Malum e + w ile birimi katlederse q ile alan hasarı vurulabiliyor. ganklerde de e+w ile adamı 2 saniye kilitleyebiliyor falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik51

jungler ryze yapan çılgınlar olabilir. Malum e + w ile birimi katlederse q ile alan hasarı vurulabiliyor. ganklerde de e+w ile adamı 2 saniye kilitleyebiliyor falan.

Deneyeceğim bunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.