Şimdi Ara

Şampiyon kim bu sene ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şampiyon kim bu sene ?

(En Son Oy Tarihi: 4.12.2009)
Giriş
  • gönül ister ki bursaspor olsun ama fenerbahçe olacak
  • Beşiktaş olucak yine hiç kandırmayın kendinizi.

Bjk de bu defans varken kolay kolay yenemez kimse.

şımarık futbolcular ordusu fenerin hiç şansı yok hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ras0 -- 30 Kasım 2009; 18:26:37 >
  •  Şampiyon kim bu sene ?

Şampiyon kim bu sene ?

• Fenerbahçe'ye oy verdim. Ama pek umutlu değilim.
  • Beşiktaş olur tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.C.Navarro -- 30 Kasım 2009; 18:28:46 >
  • Beşiktaş
  • Galatasaray.
  • Siz kendinizi kandırın bizde bu kale gibi defans varken kimse bizi durduramaz. Hele birde forveti güçlendirdikmi tadından yenmez

Şampiyon kim bu sene ?
  • Galatasaray& Fenerbahçe el ele Beşiktaşı bu yılda şampiyon yapcaz Yazıklar olsun
  • Lig'e iyi başlayamayan Beşiktaş Kupayı kaldıracak bence.. 8 maçtır inanılmaz bir performans gösteriyorlar.
  • Galatasaray eğer yarıda güzel bi defans alır baros yine sakatlanmassa en büyük favorim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Galatasaray& Fenerbahçe el ele Beşiktaşı bu yılda şampiyon yapcaz Yazıklar olsun

Galatasaray fenerbahçeyle alakası yok bileğimizin hakkıyla şampiyon olucaz inşallah.Tebrik ediceğiniz yere Beşiktaşın başarısını fb,gs'nin başarısızlığına bağlıyorsunuz
  • Forumda Galatasaraylıların çoğunlukta olduğunu biliyorum ve sonuç ortada..
  • gs
  • Galatasaray
  • fenerliyim beşiktaş olucak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Escasmu]

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Galatasaray& Fenerbahçe el ele Beşiktaşı bu yılda şampiyon yapcaz Yazıklar olsun

Galatasaray fenerbahçeyle alakası yok bileğimizin hakkıyla şampiyon olucaz inşallah.Tebrik ediceğiniz yere Beşiktaşın başarısını fb,gs'nin başarısızlığına bağlıyorsunuz

Son maçlarda inanılmaz oynuyorsunuz ama FB ve GS'nin son haftalarda yaptıkları iş değil.Taraftar olarak nekadar kıssak azdır.Liderlik bukadar kolay bırakılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobo47

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

bununla ilgili bi konu açacaktım buraya yazıyım bari...

ben inanmıyorum artık bu lige.. gs puan kaybetti iki haftadır arkasından fener... tesadüf olamaz artık. hiç inanmıyorum. rekabet olsun diye bilerek puan kaybediyorlar. gs, fb, bjk hemde hepsi... derdim ulan işe bak o puan kaybedince bu da kaybediyor. artık inanmıyorum.. birilerinin istediği şampiyon oluyor. ama kim

Bende anlamiş değilim yahu.Kaç senedir bu düzen böyle FB puan kaybeder GS'de pyan kaybeder.Diğer takımlar arayı kapatır.Sonra FB GS alır başını gider.

• Galatasaraylıyım ama BursaSpordan Umutluyum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.