Şimdi Ara

Şampiyon önerisi (support veya jung)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADC den (Vayne'den) sonra şimdi de supporta sardım.Blitzcrank aldım aşırı eğlenceli geldi böyle blitzcrank tarzında eğlenceli şampiyon arıyorum (Not:Thresh sevmiyorum) genellikle ap kasılabilecek şeyler istiyorum.Örn:Morgana gibi.Morgana bende 6 level artık oynamaktan bıktım.Blitz e genellikle ap tank gidiyorum :D Bana Lulu iyi gibi geldi yani benim için yanımdaki heroyu korumaktan ziyade hasarı ve adc me en erken kill çıkarabileceğim ve tabii ki kendime asist çıkarabileceğim bir hero arıyorum :D Siz ne önerirsiniz? Bir de jung önerisi var tabii.Shyvana oynadım çok hoşuma gitti hemen 3150 biriktirip aldım onu bir kaç ay önce.Dün sandıktan Lee Sin çıktı etkinleştirmeyi düşünüyorum.

• Nadılıs iki lanede de kullanışlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar yönü kuvvetli istiyorsan. Bard, Zyra ve Sona.
    Koruma yönünden kuvvetli istiyorsan. Janna, Lulu ve Nami.
    Bana göre tüm suplar eğlenceli fakat seni bilemem tabii, sonuçta zevkler ve renkler farklıdır.

Jungle içinde Vi ve Zac tavsiye ederim.
  • jung zac ile eğlenirsin eğer amacın buysa
  • Supp olarak Naut Leona Alistar eğlenceli gelecektir engage/disengage seversen.

Jungle da Zac/Sejuani/Gragas/Vi/Nautilus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 12 Eylül 2016; 15:24:46 >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    jung natu yerine çok daha iyileri var ayrıca daha eğlenceli olanları neden hem sup hemde jung da önerdin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

jung natu yerine çok daha iyileri var ayrıca daha eğlenceli olanları neden hem sup hemde jung da önerdin ki

Sadece support olarak bilmesin diye, yoksa evet daha iyileri var. Sona yazmamın da bir nedeni var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sup Nami, Bard, Zyra
    Jung Zac, Vi, Gragas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Janna main yapmayı düşünüyorum ancak blitz aldıktan sonra janna main yapmakta biraz saçma geliyor.Lulu demişken zaten bende lulu kristali var şuanda lulu ve jannaya çok yakınım.

Jung:Jungle shyvana kullanmaya başladım asıl jung mainim Evelynn şöyle eli çabuk bişi olsun istiyorum Vi değilde sejuani gragas falan bunlar bana ağır geliyor yani jung dada hasarı iyi olsun ama ağır hero olmasın istiyorum Evelynn gibi eli çabuk bişi olursa diyorum.Çünkü bana daha eğlenceli geliyorlar :D

Edit:Zac bugün rotasyona girmiş Zac denedim ancak bana göre bir şampiyon olmadığını anladım.Ama e yeteneği çok kullanışlıymış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midoyuncusu -- 13 Eylül 2016; 13:30:07 >
  • Adc'n kötüyse taşımak için blitzcrank.
    Adc'n iyiyse veya pre girdiysen, anlaşabiliyorsanız janna lulu nami.

• quote:

Orijinalden alıntı: midoyuncusu

Aslında Janna main yapmayı düşünüyorum ancak blitz aldıktan sonra janna main yapmakta biraz saçma geliyor.Lulu demişken zaten bende lulu kristali var şuanda lulu ve jannaya çok yakınım.

Jung:Jungle shyvana kullanmaya başladım asıl jung mainim Evelynn şöyle eli çabuk bişi olsun istiyorum Vi değilde sejuani gragas falan bunlar bana ağır geliyor yani jung dada hasarı iyi olsun ama ağır hero olmasın istiyorum Evelynn gibi eli çabuk bişi olursa diyorum.Çünkü bana daha eğlenceli geliyorlar :D

Edit:Zac bugün rotasyona girmiş Zac denedim ancak bana göre bir şampiyon olmadığını anladım.Ama e yeteneği çok kullanışlıymış :D

Elise oynarsan klavyeyi kırabilirsin bile. Eli çabuk deyip Shyvana demek de ayrı bir şey sanırım

• Leona çok eğlenceli bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Luluuuu tabiki 6. Seviye oynadığım hesap gümüş 5 insanlar hasarıniye bilmiyorlar bir anda burstluyrsun adcyi

• bende senin gibi ip biriktiriyorum ama vayne mi cait mi karar veremedim. eski konunu gördüm. sen ikisini kullnadıysan izlenimelerini yazar mısın ?
  • Support olarak istediğin mantığa uygun olanlar; Zyra, Karma, Zilean, Annie, Brand, Vel'Koz gibi burst şampiyonlar. Zilean ile uzun zamandır oynuyorum, takımın biraz iyi ise rakip için tam bir baş belası oluyorsun, Ultisi ölümsüzlük veriyor daha ne olsun

Jungle için alengirli bişeyler arıyor isen Lee Sin şu ara OP, ayrıca KhaZix ve Jarvan4 aradığın tipte olabilir diye düşünmekteyim.
  • Sup olarak İloli ve Seju olmaz demeyin manyak oluyor. İkincisi jung olarak ise yine Seju ve yi .. :)
  • Çok severek oynadığım karmayı gönül rahatlığıyla önerebilirim sup için. Lux de iyi olabilir

Jungle için ise khazix ve amumu önerebilirim. Takım wombo combboya uygunsa amumu alınabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.