Şimdi Ara

Şampiyon Tasarladım - Taş Ustası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen düşünüyorum şöyle şampiyon olsa nasıl olur diye. Birkaç kere de burda görünce bende birşeyler yazayım dedim.

PASİF : Rakip bir üniteye hasar verdiğinde yük biriktirir ve bir sonraki normal saldırısı veya tek hedefli büyüsü biriktirdiği yüke orantılı olarak ek hasar verir.

Q : Küçük bir bölgeye ateş taşı koyarak etraftaki rakiplere hasar verir. Taş ... sn kalır ve rakipler alan içinde kaldıkları süre boyunca hasar alırlar. En fazla 3 taş koyabilir ve taşlardan birinden hasar alan rakip diğer taşlara değerse bir kere ... hasar alır ve işaretlenir.

W : Rakibe bir taş parçası fırlatır ve ... hasar verir. Eğer rakip işaretliyse taş rakibe yapışır ve sonraki Q veya E yeteneği taşın olduğu alanda ortaya çıkar.

E : Küçük bir bölgeye buz taşı koyarak rakipleri yavaşlatır. Eğer rakip işaretli ise şoka sokar ve ... sn hareketsiz kalır. Rakipler bölgeden çıkana kadar yavaşlatma etkisini kaybetmez.

R : Şampiyonun ... süre içinde Q ve R yeteneği yerine ikisininde etkisini uygulayan bir yetenek gelir. Ancak E yeteneğindeki hareketsiz bırakma efektini kaybeder. Eğer şampiyon bu süre içinde ölürse öldüğü yerde aynı etkiye sahip bir taş çıkar ve etki alanı %50 daha büyük olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sıvacı taliyah ?
  • Son günlerde şampiyon tasarlamak moda oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Bense modaya uydum işte

• Hocam kafamda netleştiremedim ama riotun tasarladığı ilginç mekaniklere benzemiş. Modifiye edip kullanılabilir, çok daha consistent bi hale getirilebilir.

Ancak taşla bu mekaniklerin bi bağlantısı yok. Yani nasıl bir yaratık olacak bu çar belli değil. Onun için çok da iyi bulmadım. Mesela böyle yaratıcı mekanikleri(hatta aynılarını) daha uygun bi şampiyonla servis edebilirsen iyi olur.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlamadım ama sürekli etkiyi sağlayan şeyi taş olarak düşündüm. Ortaya çıkardığı taş yavaşlatan bir alan ortaya çıkarıyor mesela. Tip olarak insan olabilir veya insan benzeri bir şey. Mesela ryze gibi. Başka bir şekilde de yapılabilir bu ama çok uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 14 Aralık 2016; 7:14:15 >
  • Hosuma gitti ben simdi sana kucuk bi hikaye yazayim hem tipi de sekillenir

• Ultisi takımın kulelerine sıva yapsın kulenin dayanıklılığı artsın :d

• Elania kullanıcısına yanıt
    Ciddiysen teşekkürler hocam. Güzel bir hikaye bekliyorum eğer ciddiysen

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim ama bu aralar biraz yogunum bos oldugum vakit yazarim

• Bence hoş olmuş
  • Elania kullanıcısına yanıt
    Zaman sıkıntı değil hocam boş olduğun bir zaman istersen yaparsın.

• Önerinizi dikkate aldık haftaya ekliyoruz Çarı teşekkürler

Riot Oxi
  • güçlü çarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.