Şimdi Ara

Şampiyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben LoL'a başlayalı çok olmadı. Başladığımda indirimlerde Zed vardı. Cool geldi aldım . İyi de oynuyorum (ark. öyle diyolar :) )

Neyse ben şimdi Zed'ten sıkılmaya başladım. Yeni bi champ. alıcam.

Aklımdakiler ; (Lane'i farketmez.)

-Wukong %90 denemedim

-Elise %90 denemedim

-Jarvan IV %80 denedim

-Fizz %85 denedim

-Jayce %90 denedim ve kötü oynadım

-Kennen %89 denedim ve gerçekten eğlendim.

-Vladimir %80 denedim

Biliyorum baya bişey var :D ama çok kararsızım sizce ilk neyi alıyım ? Ya da hangisi diğerlerinden daha kullanışlıdır ? ( % olarak yazıdğım şeyler ne kadar istediğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Holland -- 21 Haziran 2013; 16:14:16 >

• Elise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riveni bi düşün derim pek sıkılmayacağn bi hero listedekilerden seçicek olursak Jayce.

• quote:

Orijinalden alıntı: reKara

Riveni bi düşün derim pek sıkılmayacağn bi hero listedekilerden seçicek olursak Jayce.

Riven'ı oynadım. Gerçekten sağlam bi champ. Ama nedense pek ısınamadım Bir de beyler + ve - leriyle yazabilirmisiniz ? Yazmaya da bilirsiniz ama yazarsanız gerçekten çok iyi olur. Dediğim gibi LoL'ı çok uzun zamandır oynayan biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Holland -- 21 Haziran 2013; 16:08:13 >
  • jayce wuk vlad öneririm 3ude çok eğlenceli champlar sıkılmazsın oynamayı öğrenince.
  • Kennen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Still Waiting

jayce wuk vlad öneririm 3ude çok eğlenceli champlar sıkılmazsın oynamayı öğrenince.

Vlad'ı oynadım gerçekten eğlenceli. Tam ölücekken q atıp ölmeden kill almak çok güzel Wukong ve Jayce'i henüz deneme fırsatım olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Holland

quote:

Orijinalden alıntı: Still Waiting

jayce wuk vlad öneririm 3ude çok eğlenceli champlar sıkılmazsın oynamayı öğrenince.

Vlad'ı oynadım gerçekten eğlenceli. Tam ölücekken q atıp ölmeden kill almak çok güzel Wukong ve Jayce'i henüz deneme fırsatım olmadı.

bide bence o fiorayı ordan kaldır ilerde çok pişman oluyosun benden demesi

• Beyler önce kennen , sonra jayce sonra da elise alıcam. Konu kapanabilir. Herkese teşekkürler yanıtları için.
  • draven al bu gün indirime giriyor
  • Master yi

• garen al kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.