Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 1. Maç Benfica - Beşiktaş 13 Eylül SALI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
1
Favori
14.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Ulan Beşiktaş şu Leş Benfica'ya fark atamadınız ya şimdi 1 puana sevinir olduk.

Bence fazla uçmamak gerekir sonuçta uzatmalarda gelen 1 puan var.

Bu leş Benfica'ya karşı Beşiktaş'ın maçı çoktan koparmış olması gerekiyordu. Ama olsun deplasmanda da 1 puan avantajdır.İstanbul'da 2. yarıdaki kadroyu korursa Şenol hoca Beşiktaş dağıtır bu Leşfica'yı.

Leş falan adamlar çok uzun süredir evinde kaybetmiyor bu 6-7 senedir sürekli buralardalar. Belli bir kültürleri var. Evet galip gelebileceğimiz bir maçtı ama Benfica'yı kasımpaşaspor gibi lanse etmeye de gerek yok. Alanları çok iyi kapatıp her topa basan bir takımdı şu halleri de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız hakemi beğendim.çok iyi niyetli bir hakem. son dönemlerde avrupa kupalarında böyle iyi niyetli hakem görmedik.

çoğu maçta ince ince doğranıyorduk avrupa kupalarında hakemler tarafından.

sanırım beşiktaşa vodafone sponsor olması uluslararası arenada elini kuvvetlendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: xxzero

Tosic in yerine Kjaer,Tolganın yerine Muslera,Abubakarın yerine de Eto veya Gomez kalitesinde oyuncularınız olsa çok farklı bi görüntünüz olurdu.
    Gökhan İnler ve Talisca çok faydalı oyuncular.
    Oğuzhan Türkiye ligi kalibresinde,bu seviyeler büyük geliyor ona.

Tosic in yerine kjaer ne ya tosic mukemmele yakin top oynadi bugun

Bir futbolcu tek maça göre iyi ya da kötü olmaz; kaldı ki yediğimiz golde hatasını gördük. Bundan ŞL'de 1 tane yaptıktan sonra geri kalan performansın kıymeti yok.
  • Kendileri puan alınca dünyanın en iyi takımı biz alınca leş oluyor. Anlayın artık eski bjk yok devir bizim devrimiz, lige ambargo koyucaz zaten avrupada yavaş yavaş başarı gelecek.

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    Hakem art niyetli değildi bu çok önemli. İyi maç yönetti demek iyimser bir yaklaşım. Çok da hakemlik bir olay olmadı aslında. Bizim adımıza kritik bir pozisyon var bana göre Talisca'ya cezasahasında yapılan hareket net faul diye düşünüyorum .Bu pozisyonda hatalı karar verdi. Maçın kaderini etkileyecek bir karardı.

• Simdi mantikli oldu
  • Ermeni ve Fransız asıllı olanlara selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Takke düştü kel gözüktü lig de rakip yöneticiler rezil olduğu için ekmeğini yiyorsunuz ama Avrupa'da ortalama(aslında giriş seviyesi bile denebilir) bir takım karşında ne oynadığınız bile belli değil.

• Üşenmedim 150 tane mesajı şikayet ettim.

Talisca'nın frikiği sonrası gençleri piste alalım lütfen

• Gönlüm beşiktaşın 3 puan almasından yanaydı şuanda bana göre kendi ligimizde 3 büyüklerin hepsinin kadro kalitesi iyi beşiktaş bana göre bir tık ilerde umarım hem bjk hem diğer Türk takımları iyi şekilde temsil eder bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Frikik gol mu olacak

hacı yorumlarına baktımda içine doğmuş sanki son dakika gol atacağımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

gol olursa 1 hafta ban

helal olsun sözünün eriymiş
  • Gol 15. sayfa. Troller nasıl dağılıyor açın bakın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid1

quote:

gol olursa 1 hafta ban

şansımı sikeyim

gece gece kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

BENFİCAYI TUTAN ŞEREFSİZLER NEREDESİNİZ ?

ADAMSIN TALİSCA HAK ETTİ BEŞİKTAŞ 1 PUANI.

Adamın dıbısın. Helal olsun.. Bu arada nıckıne cok guldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Yalnız adamların bjk ye kıraladığı oyuncu belkıde benfıcanın elenmesıne sebep olacak :) seneye gerı çağırıp karıyerını bıtıryolarmış bı de :)

1+1 kiralık taliscanın kararı sanırım kalmak adam maç sonu açıklamasında başkan ve t.d için işlerini iyi yaparlarsa her şey yolunda gider beni küçümsediler filan dedi benfica'ya dönmesi imkansız daha
  • bu maci izlerken 2014-15 senesinde tottenham deplasmanini hatirladim. ondada dembaba falan cok net gol kacirmisti son dklara dogru 1-1 olmustu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Yav elden gol oluyor muydu? Kaleci topa dokunmadi. Nasil gol sayildi o pozisyon?

bu senenin kural değişikliği el olunca çift vuruş kullanmak zorunda değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Yalnız adamların bjk ye kıraladığı oyuncu belkıde benfıcanın elenmesıne sebep olacak :) seneye gerı çağırıp karıyerını bıtıryolarmış bı de :)

1+1 kiralık taliscanın kararı sanırım kalmak adam maç sonu açıklamasında başkan ve t.d için işlerini iyi yaparlarsa her şey yolunda gider beni küçümsediler filan dedi benfica'ya dönmesi imkansız daha

işte burada yanılıyosun adamlar zaten gözden çıkarmış amaçları satmak zaten sivrilmesini bekleyip zaten porto benfica sporting böyle kllüpler talisca sinir yapmış zaten ben o pen6 daki tepkisini felan görünce dedim bu adam bilenmiş zaten bizde kalır o neticede sorun yok ama satmak isterlerse sıkıntı yada talibi çıkarsa yağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

işte burada yanılıyosun adamlar zaten gözden çıkarmış amaçları satmak zaten sivrilmesini bekleyip zaten porto benfica sporting böyle kllüpler talisca sinir yapmış zaten ben o pen6 daki tepkisini felan görünce dedim bu adam bilenmiş zaten bizde kalır o neticede sorun yok ama satmak isterlerse sıkıntı yada talibi çıkarsa yağlı

dediğim gibi bilmiyorum oyuncu mu karar veriyor kulüp mü burada iyi bir kulüpten teklif alırsa talisca gitmek isteyebilir bu adam elden kaçacak pozisyona gelirse para basılıp alınır ffp kalkıyor böyle bir transfer yapılır taraftar karşılar parasını fazlasıyla beşiktaşta dünya kulübü olma yolunda ilk adımını atmış olur

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.