Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turu geçersiniz Play-off'u üzülerek söylüyorum ki geçmeniz imkansız.
  • Grashoppers çıkacak at fav'a bekle.
  • En son ne zaman Hollanda,Yunanistan,Guney Kibris,İsvicre takimlariyla oynadik hatirlamiyorum. Diger tarafta Dinamo Kiev'in Ukrayna'sindan Dnipro var Metalist'in ayrica. Kesin onlar gelir ama korkulacak bisey yok.Guilano ve Konopyanka takimin yarisi biri gitti(keske biz alsaydik) digerini de L'pool ve Tottenham istiyor. Dnipro disinda ki rakipler kek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEL Limassol gelecek, alıntılarsınız.
  • Elele şampiyonlar ligine inşallah

• Hepsi yener bizi.Daha transfer yapmadı yönetim.Fikret çıkmış dün akşam kadromuz yeterli diyor

• "UEFA, Rusya Futbol Birliği ve Ukrayna Futbol Federasyonu'nun talebi üzerine; Rusya ve Ukrayna takımlarının Avrupa kupalarında birbirleriyle eşleşemeyeceğine karar verdi. Böylece Beşiktaş'ın da seri başı olarak yer aldığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekimine katılacak olan Zenit ile Dnipro birbirleriyle eşleşemeyecek. Zenit kuraya seri başı olarak katılırken, Dnipro ise kura çekiminde seri başı değil."

Zenit bizim istediğimiz takımlardan birisini çekecek bu durumda..yine lanet olası şanssızlık, kura çekimi başlamadan bile gelip bizi buluyor
  • çek bi dnipro
  • Komşuya gideriz. Turlayip geliriz

• Grasshoppers gelicek.
  • Bu tur AEL Limassol gelmesini istiyorum. Bir sonraki tur da Athletic Bilbao. Eleriz demiyorum ama bence bir şans var. Ayrıca nostalji olur.

Bunlar isteklerim ama bu takımın adı Beşiktaş. AC Milan, Barcelona, Leeds United hatta Tottenham desem yeter heralde. Takımımı tanıyorsam ilk tur Dnipro geçerse de Arsenal'ı çeker.
  • Panathinaikos as kaleciyi ve stoperi yolladı, sağlam oyunculardı.Petric, Berg ve Pranjic kaliteli oyuncular, gerisi vasat.Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama stresli deplasman olacağı çevre şartları sebebi ile açık.

Feyenoord Pelle ve Martins Indi satıldı.Janmaat da gidecek.Boulahrouz alındı stopere, tecrübeli oyuncu ama denk yaş olduğu için Sivok ile karşılaştırırsam, Sivok daha kaliteli bir isim.

Dnipro Giuliano satıldı bir defa, takımın beyniydi.Çok kaliteli bir oyuncu.Birkaç kaliteli rotasyon oyuncusu da ayrıldı.As kadrosunda kaliteli isimler var ancak önemli kısmı ayrılmak üzre.Bizi en fazla zorlayan ekip olur.

Diğer rakipler sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
  • Beşiktaş inş bu sene toplayacağı puanlarla Fener'i geçecek puanlamada :D
  • Arkadaş millet bizi nasıl değerlendiriyor acaba?

Almeida Fernandes gitti gerisini tanımıyorum zaten Beşiktaş tırt mı diyorlardır? Bence diğer rakiplere tırt demek çok yanlış. Daha kendimizin ne olduğu belli değil. 2 hazırlık maçı yaptık hatta 1 diyelim (Wigan maçı) onu da kaybettik. Tamam fena değildik ama yine de Wigan ile oynadık.

Bence kim gelirse gelsin kolay maçlar olmayacaktır. Umarım iyi şeyler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Arkadaş millet bizi nasıl değerlendiriyor acaba?

Almeida Fernandes gitti gerisini tanımıyorum zaten Beşiktaş tırt mı diyorlardır? Bence diğer rakiplere tırt demek çok yanlış. Daha kendimizin ne olduğu belli değil. 2 hazırlık maçı yaptık hatta 1 diyelim (Wigan maçı) onu da kaybettik. Tamam fena değildik ama yine de Wigan ile oynadık.

Wigan Dnipro ayarında bir takım ilk hazırlık maçında kafa kafaya oynadık hem de yedekler ws ile
    Bu turda kim gelirse gelsin tokatlar göndeririz.

• En zayif halka AEL en zoru da Dnipro

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Arkadaş millet bizi nasıl değerlendiriyor acaba?

Wigan Dnipro ayarında bir takım ilk hazırlık maçında kafa kafaya oynadık hem de yedekler ws ile
    Bu turda kim gelirse gelsin tokatlar göndeririz.

Inşallah kardeşim bende isterim ama kolay değil yani ben onu demek istiyorum. Umarim herkesin dediği gibi olur. Bence öyle kolay olmayacak

• İnşallah kolay br rakip gelirde geçeriz ya. Zaten büyük ihtimalle Play-Off' larda elenicez. Bari Avrupa' ya gidelim.
  • su an acayip icime dogdu Feyenoord gelecek gibi hissediyorum. huzursuzlandim. feyenoord gelirse dislamayin beni

• Limassol ve Grasshopher çok zorlanmadan eleyebileceğimiz takımlar.Geri kalan üç takımda da zorlanırız.Transferlerin geciktiğini de göz önüne alırsak işimiz zor olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.