Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşallah turu atlayan Beşiktaş olur.Başarılar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.

Ya genel manada saçma yazılara cevap vermiyim vermiyim diyorum ama bu yorum nedir arkadaş ya? Hani saçmalar insan hepimiz arasıra saçmalarız ama bu nedir?

Ben de genelde saçma sapan yorumlara cevap vermeyi çok seviyorum saçmalıklarını kanıtlamak için.
     Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord

İyi güzelde fiyat karşılaştırması yaparken Hollanda - Türkiye arasında ki farkı da hesaplamak lazım. Feyenoord'un kadrosunun bire bire TR den bir takıma kurmaya kalksan 50m euro değerinde olur o kadro. Oradaki bir oyunun bonservisi 2m euro ise sen TR den bir takıma getirmek istediğinde 4m euro oluyor.

Ayrıca lig kalite farkı da var. Feyenoord kolay lokma değil BJK için.

• Klavye özrüm tutmuş, hiç bir şeyi doğru yazamamışım lol
  • Ohho siz daha feyenord u görünce tırstıysanız hiç katılmayın bence.Feyenord dediğimiz takım ülkemizdeki bursa spor ayarında bir takım.Geçen zaten hazırlık maçında adını duymadığım takıma yenilmişsiniz.yemine diyom rezil olduk millete.
  • Hollanda'da ligler ne zaman başlıyor aarkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maçın hangi gün olacağı ne zaman belli olacak?

• Uefa'da 29 yazıyor ilk maç için. 30'una maç koyulmamış, sanki son hali değil listenin.

• buna elenirsek uefada play off oyniycaz, orda seri basi mi olcaz bare ? en kotu ihtimali dusunuyorum bir besiktasli olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.

Ya genel manada saçma yazılara cevap vermiyim vermiyim diyorum ama bu yorum nedir arkadaş ya? Hani saçmalar insan hepimiz arasıra saçmalarız ama bu nedir?

Ben de genelde saçma sapan yorumlara cevap vermeyi çok seviyorum saçmalıklarını kanıtlamak için.

.

Mantıklı biri gibiydin ama değilmişsin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.