ben hayatımda ilk defa Beşiktaş maçına gidicem oda hollandada feyenoord maçı olacak maç 29temmuz yada 30 temmuz olacak bense 27temmuzda hollandada olacam bilet bulabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. inşallah bulurumda rakip tribünlerde izlemek zorunda kalmam maçı. her ne kadar şampiyonlar ligi maci olsada hollandada tribünler tam anlamıyla dolmuyor. bide bilen varsa bilet fiyatları ne kadar olabilir sizce. teşekkürler
çekilebilecek en zor takımdı başarılar beşiktaş`a
büyük ihtimal geçemeyecek ,yetersiz transfer ve idmansız oyuncular yüzünden ,her oyuncu kendi kafasına göre takılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Şagop
33 yaşındayım, beşiktaş eğer feyenoordu elerse ben de bjk formasını giyip 2.kattan aşağı atlarım.
avrupa liginde başarılar dilerim ama :)
adamsan erkekliğin varsa bu yorumu silip kaçma
bjk bu turu geçerse sanırım çok güçlü takımlarla karşılaşıcak ve avrupadan direkt elenme gibi bişey var o yüzden ülke puanı açısından uefa'dan devam etmesi çok daha mantıklı.
En zor iki takımdan biriydi Feyenoord Dnipro ile beraber.Tecrübeyi de işin içine katarsak Feyenoord açık ara en zor takım idi.Beşiktaş'a da böyle bir rakip düşmesi talihsiz olmuş.Elemesi biraz zor.Çünkü Türkiye'de takımlar transferleri genelde kampa yetiştiremiyorlar.Bu yüzden oyuncular da hazır olamayor.Yani fizik olarak daha güçlü bir Feyenoord olacağı kesin Beşiktaş'tan.Ancak Beşiktaş'ın başarıya aç hırslı yerli oyuncuları ve Demba Ba- Jermaine Jones gibi buralarda deneyimli oyuncuları ile tur şansının %51 olduğunu düşünüyorum.İsmail Köybaşı'nında bu sezona çok iyi başladığı söyleniyor.Bu performans Ramon Motta'nında kendine çeki düzen vermesini sağlayacaktır.Yinede Feyenoord'u geçse bile Play-Off'larda çok daha dişli takımlar geleceğinden Uefa Avrupa Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmaları daha iyi olur sanki.Türkiye'yi temsil ettiği için Beşiktaş'a başarılar diliyorum.
avrupa liginde bir çeyrek yarı final yapsak fena olmaz.bizde şans yok ki çıkarız braga gelir onu eleriz atletico madrid gelir.elalem viktoria plzenlerle yarı finale cıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: GülleciFaruk
avrupa liginde bir çeyrek yarı final yapsak fena olmaz.bizde şans yok ki çıkarız braga gelir onu eleriz atletico madrid gelir.elalem viktoria plzenlerle yarı finale cıkıyor
Fenerbahçe Viktoria Plzen ile yarı finalde değil Son 16'da eşleşmiştir.Yanlış bilgilendirmeyelim insanları. (Bu arada GALATASARAY'lıyım)
MrCnR06
kullanıcısına yanıt
2007-2008 sezonunda Beşiktaş ile Fenerbahçe ikilisi gruplarda yer almıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: DR.Oyun
quote:
Orijinalden alıntı: GülleciFaruk
Fenerbahçe Viktoria Plzen ile yarı finalde değil Son 16'da eşleşmiştir.Yanlış bilgilendirmeyelim insanları. (Bu arada GALATASARAY'lıyım)
biliyorum genel anlamda söyledim.bize de 16 da ATM geldi:)
GülleciFaruk
kullanıcısına yanıt
Bize de son 32'de gelmişti zamanında.Adamlar öyle yada böyle yarı finale gittiler.Keşke hep kolay takımlar düşse de her yıl Türk takımları yarı final oynasalar.
quote:
Orijinalden alıntı: Şagop
33 yaşındayım, beşiktaş eğer feyenoordu elerse ben de bjk formasını giyip 2.kattan aşağı atlarım.
avrupa liginde başarılar dilerim ama :)
attım bu mesajı kenara
aman dikkat arkadaşlar!
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.
Ya genel manada saçma yazılara cevap vermiyim vermiyim diyorum ama bu yorum nedir arkadaş ya? Hani saçmalar insan hepimiz arasıra saçmalarız ama bu nedir?
Ben de genelde saçma sapan yorumlara cevap vermeyi çok seviyorum saçmalıklarını kanıtlamak için.
Tamam kanıtladın. Harbi ciddi etkilendim he. Sağol kardeşim. Özellikle bireysel fiyatların takımlara yansıtıldığı durum çok mantıklıydı.
Saçmalıksın.
Feyenoord'un kadrosuna baktımda tanıdık adam yok ancak bjk faktörüde ağır basıyor o kadar dandik takımlara elenebiliyoruz ki deli oluyorum. Neyse bakalım, hayırlısı. Elesede elensede para vermiyorlar bize :)
Ayrıca yinede belirtelim ki maçkolik gibi bir site yerine daha evrensel bir site kullansaydın daha başarılı olurdu.
Aralarında yaklaşık 1.5 kat fark var. Ayrıca hakikaten bireysel paralara bu işler dönseydi bu maç böyle bitmezdi. Yada bu ya da bu bu....
Aslında söylemek istediğim Türk futbolu arasında Hollanda arasında dağlar var hatta Türk futbolu ile bir çok dünya ligi arasında ama sen gidipte fiyatları birbirine yakın diye ki verdiğin kaynak boş beleş olmuş Feyenoord Kayseri Erciyes ile denk dersen manasız tartışmalara yol açarsın ki biz bu arkadaşlara troll diyoruz.
Bunları niye bu kadar açıkladım kendimden utandım vallahi. Kusura bakma bir daha da cevap vermeyeceğim. Sana iyi günler.
Bu kuyruk acımız nedir anlamıyorum inşallah bütün türk takımları gelebileceğil yere gelir.
Feyenoord çıktı ağlıyorsunuz arkadaş o kadar önemli oyuncusu gitti elersiniz merak etmeyin.