Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

Feyenort isterse tum oyuncularini satsin. Bjk nin isi cok zor . 433 oynuyan hollanda takimlarina hucum etmek kolaydegil hatirlayin fb nin kadro degerinin yarisi kadar olan twente fb yi duman etmisti adamlar 100 yildir 433 oyniyor. bizim daha hangi sistemle cikicagimiz kesin degil. Ve icerdeki mactada sehirci destegi falanda zor elektro bilet .olimpiyatin boguk atmosferi .feyenort bjk nin uzerinden tir gibi geçer rrrrrrrrr

Boş konuşma irfan. Tır senin üstünden geçmiş.

Kimin bos konustugu eleme maclari sonunda gorulcek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah 2 Türk takımı ile devam ederiz şampiyonlar ligine ama Bjk bu kafayla ordusporu yenemez
  • panathinakos ile feyenoord olmasını istmeiyordum bu iki takımın neyapacağı belli değil ama feyenoord geldi
  • hayırlısı olsun. Umarım bjk yoluna devam eder geri kalanlar önemli değil
  • 2 türk takımı olsa iyi olur ama bu kafa ile uefa kupasında bile ön elemeyi geçemeyebilirsiniz. Neyse iyi taraftan bakınca paralar yine bize kaldı
  • Vira bismillah. Hiç bir maç kolay olamayacak. Başlıyoruz.
  • İnşAllah geçer beşiktaş turu. Allah yardımcıları olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ha şunu da ekleme yapim; Şu Braga lı gruptan bazılarının dalga geçmesi gerçekten çok komik oluyor. 2 senedir şu ballı kura kafası gidiyor. Braga dediğiniz takım 3 sene önce UEFA Finali oynadı. Hani şu malesef GS harici TR'den başka bir takımın oynayamadığı maç.

Alt tarafı UEFA. Uefayı bu dünyada bir önemseyen sizsiniz kimsenin taktığı yok hey allahım ya sanırsın şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.. Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa

" Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa "
    " Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa "" Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa "

bu oyuncu BAroni mi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

Ha şunu da ekleme yapim; Şu Braga lı gruptan bazılarının dalga geçmesi gerçekten çok komik oluyor. 2 senedir şu ballı kura kafası gidiyor. Braga dediğiniz takım 3 sene önce UEFA Finali oynadı. Hani şu malesef GS harici TR'den başka bir takımın oynayamadığı maç.

Alt tarafı UEFA. Uefayı bu dünyada bir önemseyen sizsiniz kimsenin taktığı yok hey allahım ya sanırsın şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.. Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa

" Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa "" Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa "

Penaltiyi kacirdi baroni maclari izlememessin bir de konusma blokladim

• heyecan var mı gençler
  • Beşiktaş'a başarılar. Bu turu geçse bile Play-off'u geçebileceğini zannetmiyorum ama hadi bakalım.
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Bende bu kafadan istiyorum işte.
  • Beşiktaş bence bu turu geçer.Play off u da geçip gruplara kalır benim görüşüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

Penaltiyi kacirdi baroni maclari izlememessin bir de konusma blokladim

haha ciddiye mi aldın ironi yaptım bu kadarınıda düşünemedin yani

• atacani kullanıcısına yanıt

alırız dedi ya la
  • inş play-offta arsenal gelirde bu sefer biz dalga geçeriz
  • Şimdi biri açıklayabilirmi rica etsem kazanırsak bir maça daha çıkıyoruz onuda kazanırsak Şampiyonlar Ligi sanırım peki Bu maçı kazanıp bir sonrakini kaybedersek ne oluyor yada direk bu maçtan kaybedersek ?
  • 0 çekip gelirler
  • vasat bir kadrosu var şu anda.genç ve tecrübesiz.bence güzel kura.

http://www.transfermarkt.de/feyenoord-rotterdam/startseite/verein/234
  • Bizimkilerin yorumlarına bakıyorum da GS ve FB'lilere hak veriyorum..
    Bu yorumlara Türkiye'de 2 büyük bırakılmaya çalışılması gayet normal.Kendi taraftarımız inanmıyor ki.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.