Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deplasman gol kuralı ile bjk geçecek turu gibi geçiyor içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İddanızın kalmadığı grupta 6. maç olan son maçta defansa çarparak giren golle kazandınız. Ee kaçıncı oldunuz o grupta onu da söylesene bi ?

Genel olarak bütük BJK'li arkadaşlar sürekli bir sitem halinde. Sürekli kötü kura sürekli bizde bal yok. Pana ve Grasshopper'ı çekmediniz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki derdiniz ne ?

Feyenoord sizden çok mu üstüb bir takım. Şansınız %65-70 bana göre. Adamlar en iyi oyuncularını da kaybetti zaten. İsme göre takım değerlendiriyorsunuz bu kadar da futbola uzak olunmaz yahu. Grasshopper veya Pana gelse bile BJK turun favorisi olurdu.

Sana lafımız yok bilader bizim derdimiz Manu,Cluj ve Braga grubundan averaj takımı olursunuz diyen arkadaşa.Bu arada bu maç 5.maçtı bu maçı kazanıp en azından son maça bırakarak Uefa umudu doğdu ayrıca o grupta 4.torbadan çektiğimiz Alman Şampiyonu vardı ya ne yapsaydık elenmemiz normaldi.

Dediğin manu grubunda da sonuncu olmamış mıydınız?

Al işte arkadaşım iyi misin sen? Manu Cluj Braga grubu nerede Manu CSKA Wolfsburg grubu nerede arada dağlar kadar fark var sen 4.torbadan Cluj çekiyorsun biz o zamanın Alman Şampiyonu Wolfsburg'u çekiyoruz elenmemiz normal bu kura şansı varken ha 3.olmuşsun ha sonuncu.3.olsak eminim Avrupa Liginde'de o zamanın Uefa şampiyonu Atletico Madrid gelirdi.2 sene sonra geldi de zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

besiktas icin buraya kadarmis.ama genede iyi geldi buraya kadar.tebrikler besiktas.

Siz hangi turda katılacaksınız ŞL'ye?

+44 almış, sanırsın geçen sene gittiler kendileri hey allahım ya
  • Beşiktaş geçen senelerde Uefa gruplarında son torbada Litvanya belarus takımları dururken Tottenham çekmişti şanssızlıkları hep üstlerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yüzde 51 Beşiktaş tur için avantajlı. inşallah turu geçer 2 takımla ŞL çok güzel olur be
  • Beşiltaş, feyenoord'dan çok daha iyi takım.Başarılar
  • Biz daha iyiyizci gs taraftarı konuyu ablukaya almış yine.
  • Beşiktaş için pek iyi olmadı. Umarım elerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Zor bir kura oldu , inşallah geçeriz. Hoş gruplara kalsak bile gene en güçlü gruba düşeriz.

Maalesef gs kadar kura şansı yok ki dandik bir gruba düşelim.

Real Juve Copenhagen grubunu geçiyorum. Braga, Cluj, Manu Grubunda averaj takımı olurdunuz

http://www.vidivodo.com/video/braga-besiktas-0-2-mac-ozeti/853571 Kardeş sen hiç Braga 0-2 Beşiktaş izledin mi ?

Chelsea yi yenmiştiniz adamlar cl aldı en büyük Beşiktaş

Ulan bir kere de yüksekten uçmayın sonra hep çakılıyorsunuz

• Deplasmanda gol yemeden alınacak 1 puan altın değerinde olur, akılcı oynamak lazım. Beşiktaş'a başarılar, tahminim turu geçer.
  • Şimdi biz feynoord u yenersek play off laramı kalıcaz, birde feynoordu yenersek ama sonraki turda elenirsek uefa ya mı düşücez yoksa direk elenicezmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janmaat newcastle a imza atmis bugun .clasie ve de vrij de transfer olursa besiktasin sansi %80 olur .

• İki takımla ŞL futbol zevki açısından çok güzel olurdu ama, bjk nin gruplara kalabileceğini düşünmüyorum. Feyenoord zor rakip değil ama.. Hayırlısı
  • Arkadaşlar bu turu beşiktaş bir şekilde geçer gibime geliyor ve geçmelide. Çünkü play off turu çok çok zor olacak en azından klasmanına daha uygun olan Avrupa ligine devam ederek ülkemizede puan kazandırabilirler. Şimdiden başarılar diliyorum.
  • Ha şunu da ekleme yapim; Şu Braga lı gruptan bazılarının dalga geçmesi gerçekten çok komik oluyor. 2 senedir şu ballı kura kafası gidiyor. Braga dediğiniz takım 3 sene önce UEFA Finali oynadı. Hani şu malesef GS harici TR'den başka bir takımın oynayamadığı maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Deplasmanda gol yemeden alınacak 1 puan altın değerinde olur, akılcı oynamak lazım. Beşiktaş'a başarılar, tahminim turu geçer.

1 puan derken , eleme maçlarında puan olmuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ha şunu da ekleme yapim; Şu Braga lı gruptan bazılarının dalga geçmesi gerçekten çok komik oluyor. 2 senedir şu ballı kura kafası gidiyor. Braga dediğiniz takım 3 sene önce UEFA Finali oynadı. Hani şu malesef GS harici TR'den başka bir takımın oynayamadığı maç.

Alt tarafı UEFA. Uefayı bu dünyada bir önemseyen sizsiniz kimsenin taktığı yok hey allahım ya sanırsın şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.. Bizde alırdık zamanında en önemli oyuncularımız sakatlanmasa
  • Abartmayın Takımınıza Güvenin Gayet Objektif Bir Şekilde Söylüyorum Ordada Burdada Rahatlıkla Yeneceğiz Feyenoordu.Takıma Bilice Ekibine Güveniyorum.Herkes Kadro Kalitesi Konuşmuş Ama Hocadan Kimse Bahsetmemiş Hoca Faktörü Önemli.Biliç ve Ekibi Bu Elemeyi Gececek Kalitede ki Kadro Kalitesinden Bahsetmiyorum Bile.Biraz Övünmeyi Bilelim Bizim Pek Değerini Bilmediğimiz Velimiz Pedromuz Mottamız Farkında Olamadığımız Yıldızlarımızdan.Rakiplerimiz Bu Kalitelerde Olmayan Oyuncularını Göğe Çıkararak Zorla Yıldızlaştırıyor Ama Biz Her Zamanki Gibi Mutevazi Bir Tutum İçerisindeyiz.Bırakalım Bu Mutevazilikleri Eskidenmiş Bunlar.Yiğidi Ne Öldürüyoruz Ne de Hakkını Veriyoruz.Özellikle Motta ve Pedro Bence Daha İyileri Yok.Bizim Bu Tarz Maçlarda Bariz Bir Şanssızlığımız Oluyor Eğer O Şanssızlık Olmazsa Rahat Çıkarız.Taraftar Takıma Güven Vermeli.

• Birkaç transferle geçersiniz turu. Feyenoord çok kan kaybetti. Muhtemelen de vrij'i falan da tutamazlar takımda.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Manu,Cluj ve Braga grubunda averaj takımı olurduk ha Güldürdün be anten capsi vardı biri koysun lütfen.

2. Torbadan Braga nedir lan ? Kaldı ki önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum ama UEFA'da gruplardan çıktıktan sonra elemişiz yani Averaj takımı olacağımız BRAGA'yı.Deplasmanda 2-0 yendik adamları , burda 1-0 yenildik eledik , siz deplasmanda 2-1 yendiniz burda 2-0 yendiniz eleme usulu olsa demekki averaj takımı olacağımız BRAGA'ya eleniyordunuz Manu ile aynı gruba bizde düşmüştük yine aynı sizin gibi 1-0 onlar 1-0 biz yendik bu durumda neyin peşindesin averaj takımı olurmuşuz 4. torbadan Almanya Şampiyonu Wolfsburg çekeriz , siz Cluj arada ki bal faktörü de önemli tabii ki , hadi geçtim hepsini ilk defa zor denilebilecek bi grup o da yine 4. torbadan cluj gibi kopenhag geldi ona da deplasmanda yenildiniz Hava şartları öyle olmasa Juventusu yeneceğinizi düşünüyor muydunuz harbi bunu sormak istiyorum ? Nasıl bir ego var bu gsli arkadaşlarda hepsi öyle değil tabii de genel kesim futboldan anlamayan skora göre konuşan gelip burda futbol muhabbeti yapmaya çalışanlar dediğim ego sahibi sınıfına giriyor.Diğer başarılar dileyen , sidik yarışına girmeyen adam gibi gsli , fblilerde yok değil onlara teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.