Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Zor bir kura oldu , inşallah geçeriz. Hoş gruplara kalsak bile gene en güçlü gruba düşeriz.

Maalesef gs kadar kura şansı yok ki dandik bir gruba düşelim.

Real Juve Copenhagen grubunu geçiyorum. Braga, Cluj, Manu Grubunda averaj takımı olurdunuz

http://www.vidivodo.com/video/braga-besiktas-0-2-mac-ozeti/853571 Kardeş sen hiç Braga 0-2 Beşiktaş izledin mi ?

Bu mantıkla bakarsan Real Madrid'i bir kez yenseniz hep yeneceksiniz yani öyle mi?

Bu mantıkla bakarsan bir kere o gruptan çıktın diye hep çıkacaksın yani öyle mi?

• geçmiş olsun bjkli arkadaşlara
  • Galatasaray ile Beşiktaş'ı karşılaştırmayın arkadaşlar çoluk çocuk gibi.Beşiktaş Feyenord'u geçecektir bence.Hem mantıken öyle düşünüyorum,hem yürekten öyle istiyorum.
  • feyenord neysede 2-3 sene önce uefada daha 3 turda atletico madrid lazio braga çımıştı sonraki sezon ise fenere bate borisov viktoria pizen çıkmıştı şanslara bak
  • +1

Arkadaş söyleyeceğim her şeyi söylemiş zaten. Hollanda'da alınacak en kötü bir beraberlikle tur gelir diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın geçeceğine inanıyorum. Bu arada teşekkürler hocam yorumunuz için.
  • Rakipten korkacak birşey yok. En önemli oyuncularını satmışlar. Teknik direktörleri ayrılmış. Geçen sene adını bile duymadığımız bir Rus takımına iki maçta da yenilerek elenmişler. UEFA takım sıralamasında 134. sıradalar. (biz iki senedir Avrupa'ya gidemediğimiz halde 69.'yuz)

Tek çekincem bizim takımın o tarihe kadar hazır olup olmayacağı.
  • İddanızın kalmadığı grupta 6. maç olan son maçta defansa çarparak giren golle kazandınız. Ee kaçıncı oldunuz o grupta onu da söylesene bi ?

Genel olarak bütük BJK'li arkadaşlar sürekli bir sitem halinde. Sürekli kötü kura sürekli bizde bal yok. Pana ve Grasshopper'ı çekmediniz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki derdiniz ne ?

Feyenoord sizden çok mu üstüb bir takım. Şansınız %65-70 bana göre. Adamlar en iyi oyuncularını da kaybetti zaten. İsme göre takım değerlendiriyorsunuz bu kadar da futbola uzak olunmaz yahu. Grasshopper veya Pana gelse bile BJK turun favorisi olurdu.
  • Beyler ilk maçta Hollandada berabere kalsak. 2. maça takım oturmuş olarak İstanbul da rahat alırız.
  • Bol şanslar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İddanızın kalmadığı grupta 6. maç olan son maçta defansa çarparak giren golle kazandınız. Ee kaçıncı oldunuz o grupta onu da söylesene bi ?

Genel olarak bütük BJK'li arkadaşlar sürekli bir sitem halinde. Sürekli kötü kura sürekli bizde bal yok. Pana ve Grasshopper'ı çekmediniz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki derdiniz ne ?

Feyenoord sizden çok mu üstüb bir takım. Şansınız %65-70 bana göre. Adamlar en iyi oyuncularını da kaybetti zaten. İsme göre takım değerlendiriyorsunuz bu kadar da futbola uzak olunmaz yahu. Grasshopper veya Pana gelse bile BJK turun favorisi olurdu.

Sana lafımız yok bilader bizim derdimiz Manu,Cluj ve Braga grubundan averaj takımı olursunuz diyen arkadaşa.Bu arada bu maç 5.maçtı bu maçı kazanıp en azından son maça bırakarak Uefa umudu doğdu ayrıca o grupta 4.torbadan çektiğimiz Alman Şampiyonu vardı ya ne yapsaydık elenmemiz normaldi.

• acikcasi, biz planimizi buna gore yaptik(5+3!) diyenler rezil olup defolana kadar bjk yi tutmak gelmiyo icimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çok büyük bir talihsizlikti. Wolfsburg zaten o sezon parlamıştı. Zvjezdan Misimović , Grafite ve Edin Džeko'nun insan üstü performansı ile şampiyon olmuşlardı. Misi o sezon 20 asist yaparek Bundesliga tarihinin asist rekorunu kırmıştı. Onlar da size denk geldi.

Bu turda kim gelirse gelsin Ağır olmasa bile BJK her türlü 1 adım öndedir ve favoridir. Feyenoord'u da içte dışta yenecek kadronuz ve kaliteniz var. Her türlü geçersiniz bu turu Bilic'in saçma sapan değişiklikleri olmazsa. Ben Bilic'e hiç güvenmiyorum bir futbol seyircisi olarak.

Bir sonraki turda da Arsenal'e karşı şansınız yok. Ama diğer takımlardan Napoli'ye bile %50 şansınız var bana göre. Yarı yarıya yani. Başarılar
  • Zor kura çekti Beşiktaş, Limassol dururken Feyenord'un çıkması kötü oldu.
  • valla eleyemiyosak isimiz yas, sirf avrupa icin degil feyonarda elenen bi takim ligde seneye ilk 3 e de giremez.
  • Feyenoord'u geçemeyecekseniz ne işiniz var zaten ŞL'de ?
    Ek olarak Şampiyonlar Ligi tarihinizde en iyi dereceniz üçüncülük iken Galatasaray'a taş atmayın.
  • ARSENAL GELSIN. SORUN DEGIL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord
  • Hadi bakalım inşallah geçersiniz.Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İddanızın kalmadığı grupta 6. maç olan son maçta defansa çarparak giren golle kazandınız. Ee kaçıncı oldunuz o grupta onu da söylesene bi ?

Sana lafımız yok bilader bizim derdimiz Manu,Cluj ve Braga grubundan averaj takımı olursunuz diyen arkadaşa.Bu arada bu maç 5.maçtı bu maçı kazanıp en azından son maça bırakarak Uefa umudu doğdu ayrıca o grupta 4.torbadan çektiğimiz Alman Şampiyonu vardı ya ne yapsaydık elenmemiz normaldi.

Dediğin manu grubunda da sonuncu olmamış mıydınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 gün içinde transferlerin tamamlanıp UEFA'ya gönderilecek listeye eklenmesi lazım.
  • ön yargılarınızı yendiğiniz anda üst tura rahat çıkabilirsiniz diye düşünüyorum. CL de ve uefada en önce yenilmesi gereken şey o..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.