Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş için Feyenord, Feyernord için de Beşiktaş kolay lokma değil. İyi olan kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

besiktas icin buraya kadarmis.ama genede iyi geldi buraya kadar.tebrikler besiktas.

Siz hangi turda katılacaksınız ŞL'ye?

Ses buradan gelmiş,orucu bozuyordum neredeyse
  • 5-6 agustos daki maca bilet almak icin passolig falan ya da kart 1903 sart mi ? Biletix de satisa cikacak mi biletler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır değiliz net.ama onlarda da geçen seneki teknik direktörleri koeman ayrıldı ve pelle gibi bir golcülerini kaybettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Zor bir kura oldu , inşallah geçeriz. Hoş gruplara kalsak bile gene en güçlü gruba düşeriz.

Maalesef gs kadar kura şansı yok ki dandik bir gruba düşelim.

Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ın olduğu grup mu şans pardon
  • hadi bakalım biz gidemedik ama ben beşiktaşı severim sonuna kadar destekleyeceğim beşiktaşı ve favori olarak görüyorum bizi
  • quote:

Zor bir kura oldu , inşallah geçeriz. Hoş gruplara kalsak bile gene en güçlü gruba düşeriz.

Real Juve Copenhagen grubunu geçiyorum. Braga, Cluj, Manu Grubunda averaj takımı olurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Yok Clujlu, Bragalı gruptan bahsediyorum. Bu son çektiğiniz, son yıllarda çektiğiniz en zor gruptu zaten sizin için

• Beşiktaş'ın şansı
  • Maçlar 29-30 Temmuz ve 5-6 Ağustos tarihlerinde oynanacak

• Feyenoord kolay rakip değil.Ama bu saatten sonra kolay rakip diye bir şey kalmayacak zaten.Bjk eleyemiyorsa Feyenoord'u zaten gitmeyi haketmiyordur CL'ye ki play-off ta Arsenal Napoli gibi takımlar olacak.
  • Galatasaray'lıyım ama Feyenoord'u 2 senedir yakından takip ediyorum.Sebebi Graziano Pelle hayranlığım var.

Pelle olsaydı bile Feyenoord çok problemli bir takımdı.Kendi sahalarındaki maçlarda bile çok zorlanıp kazanıyolardı.Pelle bir şekilde atıyordu.Şişiriyolardı Pelle'ye o da ya indiriyodu yada atıyodu.4-3-3 oynadılar geçen sene.Defansı aslında sıkıntılı bir takımdı.Bruno Martins İndi ve Janmaat ikilisini sattılar.Janmaat hucum beki olarak oynuyordu ve sağ kanattan baya bindirme yapıyordu.Şimdi Janmaat'ın yerine kimseyi almadılar.İndi'nin yerine de ahı gitmiş vahı kalmış eski Chelsea'li 33 yasında ki Boulhoruz'u aldılar.

Orta sahada takımın beyni 10 numaraa İmmers oynuyor ve zaman zaman çok iyi maçlar çıkarabiliyor.;Diğer orta saha oyuncusunu zaten Hollanda Milli Takımından tanıyorsunuz Jordy Clasie.2 side iyi oyuncular.

Forvette ise geçen sezon analizin basında da yazdığım gibi 3 lü oynuyorlar.En uçta Pelle sağında ve solunda sezon içinde değişmeli olarak oynayan Shacken-Boetius-Armenteros 3 lüsü değişerek oynadı.Sezon sonuna doğru Shacken'in form durumu çok düştüğü için Goosens'i bile değerlendirdiler.

Feyenoord aslında Pelle'nin inanılmaz oyununa rağmen bile çoğu maçlarda çok kötü oynadılar.Peki nasıl 2. oldular ? Sebebi PSV ve Twente'nin rezalet bir sezon geçirmesi.Kaldı ki takımın en önemli oyuncusunu Soumtampton'a sattılar.Pelle gitti ardından İndi'yi Porto'ya verdiler.ARdından sessiz sedasız Janmaat'ın Newcastle'ye verdiler.Ellerinde sadece Jordy Clasie kaldı.O da Ajax'sa gidebilir.

Feyenoord çok zayıf kaldı fakat Beşiktaş ne oynayacak onu bilmiyoruz.Feyenoord evinde yani De Kuip'tw 50 bin kişinin önünde zaman zaman mükemmel maçlarda oynadı .Ben Beşiktaş'ın zorlanmadan eleyeceğini düşünüyorum çünkü Feyenoord'un forveti yok.2 senedir takımın hucumunun %99 u Pelle gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Yok Clujlu, Bragalı gruptan bahsediyorum. Bu son çektiğiniz, son yıllarda çektiğiniz en zor gruptu zaten sizin için

Braga, Cluj, Manu grubunda da averaj takımı olurdunuz bilmem takımından haberin var mı?

• Ben kiev gelir diye bekliyordum ama kurda yokmuş tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Real Juve Copenhagen grubunu geçiyorum. Braga, Cluj, Manu Grubunda averaj takımı olurdunuz

http://www.vidivodo.com/video/braga-besiktas-0-2-mac-ozeti/853571 Kardeş sen hiç Braga 0-2 Beşiktaş izledin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

quote:

http://www.vidivodo.com/video/braga-besiktas-0-2-mac-ozeti/853571 Kardeş sen hiç Braga 0-2 Beşiktaş izledin mi ?

Bu mantıkla bakarsan Real Madrid'i bir kez yenseniz hep yeneceksiniz yani öyle mi?

• quote:

Her olaydan Galatasaray'a nasıl laf çaksam diye düşünüyorsun. Anlamadım bu sinir nereden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

quote:

quote:

+olarak Manu 0-1 Beşiktaş
    http://www.dailymotion.com/video/xba33e_manchester-united-0-besiktas-1_sport

• Onlar da bizim için en önemli oyuncuları gitti diyordur. ( Almeida, Fernandes, Töre )

Ona buna bakmadan yenip geçelim
  • Bir galatasaraylı olarak bjk ya şans diliyorum.. Herkesinde dediği gibi kolay bir kura değil lakin CL için normal.. Bu takımı elemesi gerek beşiktaşın bence eleyecektirde.. Bakmayın bizim popo acısı olan gs taraflarına, gerçek galatasaraylılar olarak En büyük destekçiniziz kendi taraftarınızdan snra.. Zaten çarşı grubuna sempatim var gezi olaylarından ötürü..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.