Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

martins gitti

janmaat gitti

işiniz daha kolaylaştı.
  • Fernandes'siz bir Beşiktaş'ın çok çok zorlanacağını düşünüyorum.

Umarım turu geçerler...
  • Feyenoord forumundan bi kac yorumu ceviriyorum;
    İyi kura,Eger emeklilik liginden bi takimi yenemiyosak,hic gitmeyelim...
    Demba ba,evet cok iyi bir emeklilik yeri oyuncusu örnegi,Ama digerlerine bakin cogu yabancilari bilindik isimler degil sivok,holosko,hutchinson burasi icin iyi oyuncular degil.
    Fernandes ayrilmis,besiktasin orta sahadaki ana oyuncusuydu...
    Besiktas mac kadar transfer yapacaktir,bizim direktorde yapsa iyi olur;yoksa endiselenicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feyenord zor kura ama bütün iyi oyuncularını sağa sola dağıttı diye biliyorum. O yüzden Beşiktaş'la şanslar eşit gibi geliyor bana..
  • Demba ba yi görelim bakalım
    Salın kobrayi üzerlerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man in the dark

Feyenoord forumundan bi kac yorumu ceviriyorum;
    İyi kura,Eger emeklilik liginden bi takimi yenemiyosak,hic gitmeyelim...
    Demba ba,evet cok iyi bir emeklilik yeri oyuncusu örnegi,Ama digerlerine bakin cogu yabancilari bilindik isimler degil sivok,holosko,hutchinson burasi icin iyi oyuncular degil.
    Fernandes ayrilmis,besiktasin orta sahadaki ana oyuncusuydu...
    Besiktas mac kadar transfer yapacaktir,bizim direktorde yapsa iyi olur;yoksa endiselenicez

bizde kendi aramızda konuşuyoruz millet emekliliğini bizim ligde geçiriyor diye ama başkasından duyunca fena koydu nedense.
  • feyenoord forumu linkine baktım da bizim geçen seneki durumdan habersizler tromsoya elendiğimizi sanıyorlar galiba
  • Adamlar 50ye 50 diyor
  • hollanda liginde isterse 250 gol atsın fark etmez.

şampiyonlar ligi bu, hollanda ligini kıstas almayın.

ben yenebileceğimizi düşünüyorum feyenoord'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Öncelikle Dnipro kanadı için

Giuliano Gremio'ya gitti (hücumda en etkili oyuncularındandı)
    Ivan Strinić West Ham a transfer olmak üzere (Skysports haberi imzalar yakındır)
    Rotan Ruslan (Takım kaptanı) takımdan ayrıldı büyük ihtimalle Rusyaya gidecek (Rubin Kazan'a)
    Konoplyanka ayrılacak diyorlar (Büyük ihtimal gidecek)

Feyenoord için:

İndi gitti
    Pelle gitti
    Janmaat gitti

De Vrij ayrılacak diyorlar aşağı yukarı 3-4 kilit isimleri gitti

Diğer takımlar hakkında bilgim yok.

Feyenord hakkında dediklerin için sana katılıyorum

• Feyenoord forumlarına bir göz gezdirdim , Beşiktaş'ın kendi stadyumunda oynamamasını avantaj olarak görüyorlar. Adamın teki ramazan'ı bile avantaj göstermiş. Adamın teki ilk maçı evlerinde oynamayı avantaj göstermiş , kimileri 3-0 net alırız diyor. Bazıları ''http://voetbalportaal.nl/threads/champions-league-loting.5034/page-50'' buradaki yorumları gösterip gülmüş.
  • maç ne zaman ?
  • İlk maç hangi gün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Aynen Galatasaray kadar kura şansınız yok gecen seneki grubumuza düşseydiniz averaj takımı olurdunuz

Başarılar dilemek yerine sidik yarışındasınız. Bu kafayla biraz zor ilerleriz.

malum troll gelip Golotosoroy kodor sonsomoz yok ko hebele hübele diye trollemese kimse bir şey demiyordu.Kendi taraftarına bak önce.

Bu arada Beşiktaş'a başarılar.Sevmesem de Türk takımını her zaman desteklerim.Umarım turu geçersiniz.

• Lan şunlar elendiginde hallerini görmek beni sabırsızlandırıyo bilice çok güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

besiktas icin buraya kadarmis.ama genede iyi geldi buraya kadar.tebrikler besiktas.

Siz hangi turda katılacaksınız ŞL'ye?

• feyenord forumunda dembabadan bahsetmişler manuel fernandesin gittiginden bahsetmişler atiba kerim frei holosko sivok ismi geçmiş
    deplasmanda oynacagımız ilk maçta sıkı savunma yaparsak işimiz kolay .kolay gol atan ve kolay gol yiyen takım.lanzini gökhan töre sağ bek ve rolandayu alırsak play off arsenal hariç herkesle dişe diş oynarız
  • Herkesi bir korku almış. Beşiktaş, Feyenord'u eleyebilir, şanslar eşit. Benim fikrim bu turu geçecektir. Ancak bir sonraki turda, işi şansa kalmış durumda. İşte UEFA kupasının ne kadar önemli olduğu burada ortaya çıkıyor. Bizim takımlarımız UEFA kupasını biraz ciddiye alıp, en azından birkaç tur geçseler hem kendi takım hem de ülke puanları artacak ve bu şekilde kura şanssızlıkları ile uğraşmayacağız.

• YAN BASTIK
  • Hayırlı olsunda Dnipro'ya kötü diyenler var Eğer Ukrayna futbolu devam ederse (siyasi ayrılıklar çoğalmazsa) Shakhtar'ın düşüşüyle beraber Ukrayna'nın en iyi takımı olmaya en büyük aday.

Pelle, Janmaat ve Indi'nin olmadığınıda gördüğüme göre 1-2 takviyeyle Beşiktaş turu geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.