Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beşiktaşın torosidis(sağbek) valbuena transferlerini bitirmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.

Ya genel manada saçma yazılara cevap vermiyim vermiyim diyorum ama bu yorum nedir arkadaş ya? Hani saçmalar insan hepimiz arasıra saçmalarız ama bu nedir?

Ben de genelde saçma sapan yorumlara cevap vermeyi çok seviyorum saçmalıklarını kanıtlamak için.
     Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord

• hayırlısı olsun

rakip sağlam
  • Zor biraz ama başarılar yinede
  • 33 yaşındayım, beşiktaş eğer feyenoordu elerse ben de bjk formasını giyip 2.kattan aşağı atlarım.

avrupa liginde başarılar dilerim ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

Manu,Cluj ve Braga grubunda averaj takımı olurduk ha Güldürdün be anten capsi vardı biri koysun lütfen.

2. Torbadan Braga nedir lan ? Kaldı ki önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum ama UEFA'da gruplardan çıktıktan sonra elemişiz yani Averaj takımı olacağımız BRAGA'yı.Deplasmanda 2-0 yendik adamları , burda 1-0 yenildik eledik , siz deplasmanda 2-1 yendiniz burda 2-0 yendiniz eleme usulu olsa demekki averaj takımı olacağımız BRAGA'ya eleniyordunuz Manu ile aynı gruba bizde düşmüştük yine aynı sizin gibi 1-0 onlar 1-0 biz yendik bu durumda neyin peşindesin averaj takımı olurmuşuz 4. torbadan Almanya Şampiyonu Wolfsburg çekeriz , siz Cluj arada ki bal faktörü de önemli tabii ki , hadi geçtim hepsini ilk defa zor denilebilecek bi grup o da yine 4. torbadan cluj gibi kopenhag geldi ona da deplasmanda yenildiniz Hava şartları öyle olmasa Juventusu yeneceğinizi düşünüyor muydunuz harbi bunu sormak istiyorum ? Nasıl bir ego var bu gsli arkadaşlarda hepsi öyle değil tabii de genel kesim futboldan anlamayan skora göre konuşan gelip burda futbol muhabbeti yapmaya çalışanlar dediğim ego sahibi sınıfına giriyor.Diğer başarılar dileyen , sidik yarışına girmeyen adam gibi gsli , fblilerde yok değil onlara teşekkür ederim.

Sen önce üslubunu düzelt. Kahvede arkadaşınla konuşmuyorsun.
    Braga'yı kazara yendiniz burda dualarla elenmekten zor kurtuldunuz. Sanki ezmiş gibi konuşuyorsun.
    Manu maçı hakkında hşç bir şey demiyorum. Son maç lider belli sonuncu belli formalite hesabı. Ayrıca kulüp bazında başarılara bakarsan Cluj avrupada wolfsburgdan daha başarılı bir kulüp. Wolfsburg şanpiyon olduktan sonra kadroyu dağıttı sonraki seneyi kaçıncı bitirdi bilgin var mı acaba?
    Velhasıl son olarak bize ballı kura çekiyor diyorsunuz? Real Madrid, Juventus'lu gruptan kim çıktı? Zemin bozukmuş buna anca sizin gibi çekememezlik yapanlar inanır. Madem öyle İtalya'da da mı zemin bozuktu. 2003'te Almanya'da da mı zemin bozuktu.
    Şimdi işine bak

Beşiktaş forumuna gelen sensin , averaj takımı olursunuz vs. iddaalarında bulunan sensin gelmiş bide düzgün üslupla cevap vermemizi bekliyorsun.Kaldı ki gayet düzgün bir üslupla cevabını aldın ve kendi bölümüne doğru yavaş yavaş uzamalıydın.2-0 gibi net bi skorla yenmişiz adamları kazara yendiniz diyorsun akıl var mantık var hadi sizin gibi 2-1 falan yensek anlarım da.Wolfsburg şampiyon olduğu kadroyla çıktı Şampiyonlar ligi maçlarına bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.Wolfsburgu geçtim Atletico Madrid'i çektik Bragadan sonra (Simeone'yi aldıktan hemen sonra bana kalırsa Falcao'dan daha kötü Diego Costa ile neler yaptı adamlar ki Falcao vardı bizim maçlarda yanlış hatırlamıyorsam Arda,Adrian,Koke vs.).Velhasıl kelam sen nasıl averaj takımı olursunuz iddaasında bulunuyorsan ben de hava şartları düzgün olsa juventus'u yeneceğinizi hatta beraberlikte bile onlar çıkarken yenileceğinizi iddaa ediyorum.Çekememezlik gibi algılama lütfen Drogba 1-2 ay oynadı sizde o da juventus maçlarına denk geldi zaten beleşten bir gol hediye etti orda juventus kaldı ki zar zor berabere kaldınız neyin havası bu ?

Hayatımda bu kadar çekememezlik kıskançlık krizi yaşayan birini görmedim.

Adama bak. Attığımız gol beleşten, yendiğimiz maç hava şartlarından veya baldan. Çıktığımız grup kura şansından. 1.5 sen top oynayan Drogba aslında 1-2 ay oynadı. vah vah vah

Hayır bir de söyleyen adam Beşiktaş'lı. Altı üstü Beşiktaş. Adamlar Feyenord'u eleyebilir miyiz diye kara kara düşünüyor. O seviyede bir takım yani. En önemli kanat adamını satmış. Takımın en yetenekli oyuncusunu yollamış. Savunmanın sağ tarafında oynayacak eli yüzü düzgün topa vuran kimse yok. Ortada yılın 6 ayını sakat geçiren adama güveniyorlar.

İlk 4 hafta gazını erkenden almışlar anlaşılan

ahahaha neyini çekemicem Allah'ını seversen.Gelmiş Beşiktaş forumunda CL gruplarında averaj takımı olursunuz diyince çekememezlik kıskançlık yok, ben juventusu hava şartlarından dolayı elediğinizi söyleyince kıskançlık çekememezlik olmuş oluyor.

Altı üstü Beşiktaş derken aşırı kışkırtıcı söylemde bulunduğunun farkında mısın? Bu platformda olmasak cevabını alırdın da dua et çizilmek istemiyorum.Feyenoord'u eleyebilir miyiz diye kim kara kara düşünüyor ? Orada bile yeneceğimizi iddaa ediyorum ben kim söylüyor eleyemeyeceğimizi?? Şuan da sadece Demba Ba , G.Töre transferleriyle bile Napoli,Leverkusen,Zenit gibi takımlarla başa baş oynarız ki 10 numara ve sağ bek transferiyle Arsenal,Porto'ya da kafa tutacağımızı düşünüyorum..BEŞİKTAŞ Ağır taştır altında kalırsınız ona göre

• beşiktaşın yeni statı ne zaman bitiyor?
  • 99 yılında son şampiyonluğunu kazandılar.Eski günlerinden eser yok.Beşiktaş bence şanslı bir kura çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

İçlerinden en güçlü takım kimse şu anda onu sola yazın, Beşiktaş'ı da öteki tarafa. Bizim kuralar böyledir...

Adam yanılmamış.
  • Geçin şu elemeleri de 2 takım olarak katılalım be en son ne zaman katıldığımızı bile hatırlamıyorum
  • zor bir kura ama umarım bir üst tura geçeceksiniz
  • Ne kadar lig de çekişip birbirimize laf söylesekte, avrupada artık destek olmamız lazım.Çünkü diğer ligler ile aramız gittikçe açılıyor.Geçen arkadaşın biri çok güzel bir başlık açmıştı manchester,real gibi kulüplerin forma sponsorluğu ile bjk,gs,fb nin sponsorlarını karşılaştıran, aradaki fark uçurum şu anda ve daha da giderek artıyor.Feyenoord forumunda bizim lig için emekli ligi tabiri kullanırken sadece bjk için mi kullanıyor bunu hepimize söylüyor adam bunu.Sadece tek bir takımın aldığı başarılar bu sponsorların ilgisini çekmez.Geçen seneden beri fb stad sponsoru arıyor,gs de bu sene için samsung,fly emirates geçiyor anlaşma varmı?yok adamlar ilgi çekici bulmuyor çünkü EMEKLİ LİGİYİZ!Ben isterim fb nin samsung gs nin fly emirates olmasını ama şu düzeyde bu sponsorlar tr ye gelmez.işte bu seneden itibaren avrupada 3-4 takımla bir ses getirelim inşallah bak 5 sene içinde adamlar nasıl gelmeye başlayacaklar.

• Hayırlı olsun, deplasmanda berabere evde yeneriz. Demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semandsem

Ne kadar lig de çekişip birbirimize laf söylesekte, avrupada artık destek olmamız lazım.Çünkü diğer ligler ile aramız gittikçe açılıyor.Geçen arkadaşın biri çok güzel bir başlık açmıştı manchester,real gibi kulüplerin forma sponsorluğu ile bjk,gs,fb nin sponsorlarını karşılaştıran, aradaki fark uçurum şu anda ve daha da giderek artıyor.Feyenoord forumunda bizim lig için emekli ligi tabiri kullanırken sadece bjk için mi kullanıyor bunu hepimize söylüyor adam bunu.Sadece tek bir takımın aldığı başarılar bu sponsorların ilgisini çekmez.Geçen seneden beri fb stad sponsoru arıyor,gs de bu sene için samsung,fly emirates geçiyor anlaşma varmı?yok adamlar ilgi çekici bulmuyor çünkü EMEKLİ LİGİYİZ!Ben isterim fb nin samsung gs nin fly emirates olmasını ama şu düzeyde bu sponsorlar tr ye gelmez.işte bu seneden itibaren avrupada 3-4 takımla bir ses getirelim inşallah bak 5 sene içinde adamlar nasıl gelmeye başlayacaklar.

Yabanci sinirlamasi olan bir ligde oynayan bir takim, bu dedigin takimlarla basa bas oynayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tiip takımlar her zaman kabulümdür
    gecen seneki tromso macerasını unutmadık
    bala bala turu atladık resmen

sahası olmayan sacma sapan defans yapan takımlar gelse işimiz zor olurdu
  • BJK'de artık birşeyler yapmalı avrupa'da...sadece demba ba ile olacak iş değil ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semandsem

Ne kadar lig de çekişip birbirimize laf söylesekte, avrupada artık destek olmamız lazım.Çünkü diğer ligler ile aramız gittikçe açılıyor.Geçen arkadaşın biri çok güzel bir başlık açmıştı manchester,real gibi kulüplerin forma sponsorluğu ile bjk,gs,fb nin sponsorlarını karşılaştıran, aradaki fark uçurum şu anda ve daha da giderek artıyor.Feyenoord forumunda bizim lig için emekli ligi tabiri kullanırken sadece bjk için mi kullanıyor bunu hepimize söylüyor adam bunu.Sadece tek bir takımın aldığı başarılar bu sponsorların ilgisini çekmez.Geçen seneden beri fb stad sponsoru arıyor,gs de bu sene için samsung,fly emirates geçiyor anlaşma varmı?yok adamlar ilgi çekici bulmuyor çünkü EMEKLİ LİGİYİZ!Ben isterim fb nin samsung gs nin fly emirates olmasını ama şu düzeyde bu sponsorlar tr ye gelmez.işte bu seneden itibaren avrupada 3-4 takımla bir ses getirelim inşallah bak 5 sene içinde adamlar nasıl gelmeye başlayacaklar.

her avrupa maçından önce diğer takım tarafları rakiplerin bayraklarını açıyorlar. taraftar mağazaları yağmalanıyor, küfür hakaret sahaya girip futbolcu dövme işleri vs. vs.

futbola nefret dökenler gitmeden bu işler biraz zor.. kim bunlar: aziz ve çevresi.

vallahi şu herif gitsin, ne bileyim ali koç falan başkan olsun, avrupada feneri bile desteklerim, yenilgisinde taraftarıyla üzülürüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

beşiktaşın yeni statı ne zaman bitiyor?

Ocak gibi biter, Şubat'ta ilk maçı oynarız.
  • beşiktaşın turu geçeceğine şüphem yok ama hangi kanser türünü yaşatacağına dair şüphelerim var.
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Adam haklı beyleri dağılın! :D Güzel bir araştırma. Atara atar, gidere gider niteliğinde olmuş, çok da sağlam olmuş.
    +1000
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.