Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pana ve dniproya göre iyi Grasshopper ve Ael e göre kötü bir kura yani tam ortayı çektik
    ismi yanıltmasın geçen sene iyidir kadrosu ama çok kan kaybettiler takımın en önemli 5 oyuncusundan 3 tanesi(Indı-Janmaat-Pelle) gitti De Vrij ve Claise de gidecek gibi duruyor iyidir feyenoord
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: man in the dark

Limassol disindaki rakiplerin hicbiriyle rahatca karsilacak gucde degil besiktas,hoppers,pana'yla bile eslesse isi zor feyenoord,dniproya karsi hic sansi yok.

"Hiç şansı yok" ha vay troll vay

Trollukle alakasi yok,gecen lanziniyle ilgilide olumlu konusmus,insallah alirlar demistim,besiktas feyenord'u yenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Beşiktaş - Feyenoord

Turu geçersiniz Play-off'u üzülerek söylüyorum ki geçmeniz imkansız.

Abi şu ileri goruslulugume hayranim yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

Hakikaten hiç kura şansımız yok.Bunu geçsek ne olacak ki?%100 Arsenal gelir bize.

2 sene once fenere geldi arsenal. Biz gectigimiz sezon real juve grubuna dustuk abartmayin.

Grass. disinda hepsini rahat gecebilirsiniz.

• Kura zor ve ya değil arkadaşlar.Biliç ile 2. senemiz ve takımımızın sistemi ve oyun anlayışımızın oturmuş olması lazım.Eğer Feyenordu geçemiyorsak vay biliç in haline.
  • şanşlar eşit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

su an acayip icime dogdu Feyenoord gelecek gibi hissediyorum. huzursuzlandim. feyenoord gelirse dislamayin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Hakikaten hiç kura şansımız yok.Bunu geçsek ne olacak ki?%100 Arsenal gelir bize.

2 sene once fenere geldi arsenal. Biz gectigimiz sezon real juve grubuna dustuk abartmayin.

Dalga mı geçiyorsunuz yav?Grass ve Limassol en kolay iki takım.Dnipro ve Feyenoord en zor iki takımdı.
  • Büyük ihtimal bu turu geçeriz.
  • quote:

quote:

Arsenal Fener geçen seneydi.
  • ilk maç deplasman bak bu iyi oldu
  • Zor kuraydi aslinda rakipleri irdelersek ama oyuncularini satmislar herhalde.

• Zor kura maçlar kolay olmayacaktır hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

Dalga mı geçiyorsunuz yav?Grass ve Limassol en kolay iki takım.Dnipro ve Feyenoord en zor iki takımdı.

Pardon bende dnipro yazacaktim zaten. Kievi gecip 2. olmuslardi bu sezon. Sonuc olarak bir sonraki tur cok daha zor olacak. Takima biraz guvenmeniz lazim.

• Feyenordu eleyemiyorsak vay halimize.
  • Yahu ne kadar abarttınız Martins Indi,Janmaat,Pelle gibi oyuncularını kaybettiler. Şu an iyi diyebileceğimiz Vrij var onu da satarlar yakında.

• Feyenoord'u biraz detaylı değerlendirebilecek arkadaş var mı?
  • Kolay kura değil tekrardan söylüyorum takviye yapmamız gereken yerler var onları da yaparsak favori oluruz.
  • Zor bir kura oldu , inşallah geçeriz. Hoş gruplara kalsak bile gene en güçlü gruba düşeriz.

Maalesef gs kadar kura şansı yok ki dandik bir gruba düşelim.
  • Kısmen zor kura çekmemiz iyi oldu bence.Küçük takımlara karşı konsantre olamıyoruz Aybaba döneminden beri.Kupa maçlarını düşünün Tromsö vs.İnşallah geçeceğiz turu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.