Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013 (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
6
Favori
55.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thicknesse

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Şu Ceyhun da seviniyor ya ne diyim ya

O mantıkla senin de sevinmemen lazım.

Hangi mantıkla senin mantığınla mı? İşine bak
    Emre Çolak'a bakın ne mal bi adam ya
    Oynamadı etmedi, forma giymiş poz veriyor mal

Ne gereksiz adamsın ya. Takım olarak seviniyorlar işte.

Emre çolak bu takımın oyuncusu değil
    Ayrıca tutup formayı giyerek yanaşma gibi fotoya girmesi eziklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• It was 3v3

Barza - Bonehead - Chielo

vs

Drogba - Sneijder - Yilmaz

yazmış altına da yapmışlar. gurur point ler bekliyor bizi juve forumlarında. ben çokca aldım size de tavsiye ediyorum

*bonehead(kemikkafa) bonucci ye diyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Bu cesimde on bir numara. Buz tutan italyanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Trsnaqe

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Trsnaqe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Anlamadığım şu biz Galatasaray'ın kazanması için dua ederken , yenince sevinirken . Bazı Galatasaraylılar bir acı varmış gibi her zaman Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışıyorlar . Bu nedir ya ?

kardeş sen ve senin gibilere saygımız sonsuz;) takmayalım oyle durumlara ülkemize puan ve prestij kazandırdık.Hepimiz sevinelim.

Katılıyorum
    Fb gibi ülkemizi bütün dünyaya rezil etmedik

Al işte sonra neden gslileri sevmiyosunuz rezil etmişiz evet Uefa da finali 1 maçla kaçırarak yenildiğimiz için benficaya 3.5 attırdığımız için rezil ettik tamam

Neden rezil ettiğinizi dünya alem biliyor ayak yapma şimdi , hani yazınca ceza aldığımız şey , numara yapma hadi hadi.

r.madridden 6 yiyerek maskara sebebi oldunuz dünyada Tek Tek Gelin la kaç kişisiniz

şampiyonlar liginde 0 çeken takımın taraftırının bu forumda yorum yapmasıda pek bir manidar oluyor

• ayrı açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Drogba paylaşmış instagramda

Chedjou donla mı çekinmiş öyle, adamda özgüven tavan yapmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

OLEEEEEEEEEEY OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY OLEY OLEY OLELELELEYYYY ŞAMPİYON CİMBOM BOM CİMBOM BOM.GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİDE GALATASARAY!!!! SNEIJDER gibi bir teknik ve yeteneğe sahipsen böyle olur işte.O ceza sahasına gönderilen ve boş kaleye gönderilemeyen topun atağınıda o başlattı.Drogba içeri girdi, Burak yerdeydi.3 oluyordu 3.Hey yavrum hey.Juve'yi dize getirdik.Bu arada Nike çantamda Juventus arması var.Sevdiğim takımdı ama bugün elbette GS'mi destekliyecektim.MÜthiş oldu be.Galiba çok bağırdım.Boğazım iyi değil şuanda.

Bağırmaktan bırak apartmanı mahalleyi inlettim.ŞAMPİYON CİMBOMBOM
    Bu arada seni uzun zamandır takip ediyordum cimbomlu olduğunu öğrenince iyice sevdim seni kardeşim.

• saha mundar oldu gene,zemin ne çektin be
  •  Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013

HA KOÇUMA BENİM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

http://forum.juventuz.org/threads/39077-Champions-League-Galatasaray-1-0-JUVENTUS-(Dec-11th-2013)/page85 juve forumları ağlıyor

Özürlünün teki bizim bir Türk'e(Wesley Sneijder nickli) arapça yazı yazmış

Arapça ile Türkçe'yi kavrayamayan adamlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

quote:

OLEEEEEEEEEEY OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY OLEY OLEY OLELELELEYYYY ŞAMPİYON CİMBOM BOM CİMBOM BOM.GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİDE GALATASARAY!!!! SNEIJDER gibi bir teknik ve yeteneğe sahipsen böyle olur işte.O ceza sahasına gönderilen ve boş kaleye gönderilemeyen topun atağınıda o başlattı.Drogba içeri girdi, Burak yerdeydi.3 oluyordu 3.Hey yavrum hey.Juve'yi dize getirdik.Bu arada Nike çantamda Juventus arması var.Sevdiğim takımdı ama bugün elbette GS'mi destekliyecektim.MÜthiş oldu be.Galiba çok bağırdım.Boğazım iyi değil şuanda.

Bu arada seni uzun zamandır takip ediyordum cimbomlu olduğunu öğrenince iyice sevdim seni kardeşim.

Saolasın.Kendimi bildim bileli Galatasaray'a büyük tutku duyarım.İşin tek kötü tarafı hayvan gibi oynamama rağmen buralarda sürünüyor olmam Tam bir antifenerliyimdir.Ama bu tür müsabakalarda elbette desteklerim.Sonuçta işin içinde Türkiye var, Türkiye temsili var.Ama ne koyduk beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aklıma geldikçe coşuyorum.GS CL'de gerçekten önemli maçlarda çok ayrı oynuyor.Bu maç dahil değil tabi.Ama yinede gol dışında 2 çok net pozisyon kaçtı talihsizliğimize

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

bunun bugünkü zaferimizle ve bu konu ile (görüldüğü gibi galatasaray juventus maçı) ne alakası var tebrik et çekil kenara ama illa çatacaksınız

bir de o pozu araştırsan ilk değilsinizdir merak etmeyin çaykur rize yi yenip de o pozu vermek de eziklik hadi bir juventus olsa neyse

neyse size fethiyespor ve yenimalatyaspora karşı başarılar dilerim

• Golü nerden izleyebilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

quote:

Saolasın.Kendimi bildim bileli Galatasaray'a büyük tutku duyarım.İşin tek kötü tarafı hayvan gibi oynamama rağmen buralarda sürünüyor olmam Tam bir antifenerliyimdir.Ama bu tür müsabakalarda elbette desteklerim.Sonuçta işin içinde Türkiye var, Türkiye temsili var.Ama ne koyduk beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aklıma geldikçe coşuyorum.GS CL'de gerçekten önemli maçlarda çok ayrı oynuyor.Bu maç dahil değil tabi.Ama yinede gol dışında 2 çok net pozisyon kaçtı talihsizliğimize

Maçı evde yalnız izledim.Tek başına bağırmak sıkıcı oluyor.Ikinci turda dh cl ligi buluşması yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

HA KOÇUMA BENİM !

arenamı yoksa burası

• Bizim için mükemmel sonuç oldu.İki sene üst üste gruptan çıkarak çok büyük iş yaptık.Bunu bu şekilde devam ettirmeliyiz.Hem ekonomik açıdan hem prestij açısından.Bu ikisi bir araya gelince oyuncu transferinde de önemli bir kıstas olacaktır.Ayrıca Mancini için de bir ilk oldu.Kariyerinde ilk kez gruptan çıktı.Orada bulunan taraftarları da tebrik etmek gerekir.

Son olarak bizi destekleyen bütün rakip takım taraftarlarına teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Golü nerden izleyebilirim?

https://d13csqd2kn0ewr.cloudfront.net/uploads/image/file/21307/cropped_Gala2.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

HA KOÇUMA BENİM !

arenamı yoksa burası

Aynen arenadan yeni çektim direk DH ye attım

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.