Bildirim
Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013 (100. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
It was 3v3
Barza - Bonehead - Chielo
vs
Drogba - Sneijder - Yilmaz
yazmış altına da yapmışlar. gurur point ler bekliyor bizi juve forumlarında. ben çokca aldım size de tavsiye ediyorum
*bonehead(kemikkafa) bonucci ye diyor galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: drhardware
Bu cesimde on bir numara. Buz tutan italyanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trsnaqe
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
quote:
Orijinalden alıntı: Trsnaqe
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
quote:
Orijinalden alıntı: PRoMeTuS
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Anlamadığım şu biz Galatasaray'ın kazanması için dua ederken , yenince sevinirken . Bazı Galatasaraylılar bir acı varmış gibi her zaman Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışıyorlar . Bu nedir ya ?
kardeş sen ve senin gibilere saygımız sonsuz;) takmayalım oyle durumlara ülkemize puan ve prestij kazandırdık.Hepimiz sevinelim.
Katılıyorum
Fb gibi ülkemizi bütün dünyaya rezil etmedik
Al işte sonra neden gslileri sevmiyosunuz rezil etmişiz evet Uefa da finali 1 maçla kaçırarak yenildiğimiz için benficaya 3.5 attırdığımız için rezil ettik tamam
Neden rezil ettiğinizi dünya alem biliyor ayak yapma şimdi , hani yazınca ceza aldığımız şey , numara yapma hadi hadi.
r.madridden 6 yiyerek maskara sebebi oldunuz dünyada Tek Tek Gelin la kaç kişisiniz
şampiyonlar liginde 0 çeken takımın taraftırının bu forumda yorum yapmasıda pek bir manidar oluyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Borderliné
Drogba paylaşmış instagramda
Chedjou donla mı çekinmiş öyle, adamda özgüven tavan yapmış... -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
OLEEEEEEEEEEY OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY OLEY OLEY OLELELELEYYYY ŞAMPİYON CİMBOM BOM CİMBOM BOM.GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİDE GALATASARAY!!!! SNEIJDER gibi bir teknik ve yeteneğe sahipsen böyle olur işte.O ceza sahasına gönderilen ve boş kaleye gönderilemeyen topun atağınıda o başlattı.Drogba içeri girdi, Burak yerdeydi.3 oluyordu 3.Hey yavrum hey.Juve'yi dize getirdik.Bu arada Nike çantamda Juventus arması var.Sevdiğim takımdı ama bugün elbette GS'mi destekliyecektim.MÜthiş oldu be.Galiba çok bağırdım.Boğazım iyi değil şuanda.
Bağırmaktan bırak apartmanı mahalleyi inlettim.ŞAMPİYON CİMBOMBOM
Bu arada seni uzun zamandır takip ediyordum cimbomlu olduğunu öğrenince iyice sevdim seni kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
saha mundar oldu gene,zemin ne çektin be -
HA KOÇUMA BENİM ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Unchangeable
http://forum.juventuz.org/threads/39077-Champions-League-Galatasaray-1-0-JUVENTUS-(Dec-11th-2013)/page85 juve forumları ağlıyor
Özürlünün teki bizim bir Türk'e(Wesley Sneijder nickli) arapça yazı yazmış
Arapça ile Türkçe'yi kavrayamayan adamlar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cancan1024
quote:
OLEEEEEEEEEEY OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY OLEY OLEY OLELELELEYYYY ŞAMPİYON CİMBOM BOM CİMBOM BOM.GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİDE GALATASARAY!!!! SNEIJDER gibi bir teknik ve yeteneğe sahipsen böyle olur işte.O ceza sahasına gönderilen ve boş kaleye gönderilemeyen topun atağınıda o başlattı.Drogba içeri girdi, Burak yerdeydi.3 oluyordu 3.Hey yavrum hey.Juve'yi dize getirdik.Bu arada Nike çantamda Juventus arması var.Sevdiğim takımdı ama bugün elbette GS'mi destekliyecektim.MÜthiş oldu be.Galiba çok bağırdım.Boğazım iyi değil şuanda.
Bu arada seni uzun zamandır takip ediyordum cimbomlu olduğunu öğrenince iyice sevdim seni kardeşim.
Saolasın.Kendimi bildim bileli Galatasaray'a büyük tutku duyarım.İşin tek kötü tarafı hayvan gibi oynamama rağmen buralarda sürünüyor olmam Tam bir antifenerliyimdir.Ama bu tür müsabakalarda elbette desteklerim.Sonuçta işin içinde Türkiye var, Türkiye temsili var.Ama ne koyduk beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aklıma geldikçe coşuyorum.GS CL'de gerçekten önemli maçlarda çok ayrı oynuyor.Bu maç dahil değil tabi.Ama yinede gol dışında 2 çok net pozisyon kaçtı talihsizliğimize
-
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
bunun bugünkü zaferimizle ve bu konu ile (görüldüğü gibi galatasaray juventus maçı) ne alakası var tebrik et çekil kenara ama illa çatacaksınız
bir de o pozu araştırsan ilk değilsinizdir merak etmeyin çaykur rize yi yenip de o pozu vermek de eziklik hadi bir juventus olsa neyse
neyse size fethiyespor ve yenimalatyaspora karşı başarılar dilerim
-
Golü nerden izleyebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cancan1024
quote:
Saolasın.Kendimi bildim bileli Galatasaray'a büyük tutku duyarım.İşin tek kötü tarafı hayvan gibi oynamama rağmen buralarda sürünüyor olmam Tam bir antifenerliyimdir.Ama bu tür müsabakalarda elbette desteklerim.Sonuçta işin içinde Türkiye var, Türkiye temsili var.Ama ne koyduk beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aklıma geldikçe coşuyorum.GS CL'de gerçekten önemli maçlarda çok ayrı oynuyor.Bu maç dahil değil tabi.Ama yinede gol dışında 2 çok net pozisyon kaçtı talihsizliğimize
Maçı evde yalnız izledim.Tek başına bağırmak sıkıcı oluyor.Ikinci turda dh cl ligi buluşması yapalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MALTHAEL
HA KOÇUMA BENİM !
arenamı yoksa burası
-
Bizim için mükemmel sonuç oldu.İki sene üst üste gruptan çıkarak çok büyük iş yaptık.Bunu bu şekilde devam ettirmeliyiz.Hem ekonomik açıdan hem prestij açısından.Bu ikisi bir araya gelince oyuncu transferinde de önemli bir kıstas olacaktır.Ayrıca Mancini için de bir ilk oldu.Kariyerinde ilk kez gruptan çıktı.Orada bulunan taraftarları da tebrik etmek gerekir.
Son olarak bizi destekleyen bütün rakip takım taraftarlarına teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: CagBaBa
Golü nerden izleyebilirim?
https://d13csqd2kn0ewr.cloudfront.net/uploads/image/file/21307/cropped_Gala2.gif -
-
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Orijinalden alıntı: MALTHAEL
HA KOÇUMA BENİM !
arenamı yoksa burası
Aynen arenadan yeni çektim direk DH ye attım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X