Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013 (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
6
Favori
55.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Golü nerden izleyebilirim?

https://d13csqd2kn0ewr.cloudfront.net/uploads/image/file/21307/cropped_Gala2.gif

Bu arada Redditten alıntıdır.
  • Galatasarayımızı canı gönülden tebrik ediyorum
  • bugün tarlaya pancar eksem yarın hemen çıkar , ne tarlaydı beaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013

bunun bugünkü zaferimizle ve bu konu ile (görüldüğü gibi galatasaray juventus maçı) ne alakası var tebrik et çekil kenara ama illa çatacaksınız

bir de o pozu araştırsan ilk değilsinizdir merak etmeyin çaykur rize yi yenip de o pozu vermek de eziklik hadi bir juventus olsa neyse

neyse size fethiyespor ve yenimalatyaspora karşı başarılar dilerim

Önceki mesajlarımdan tebrikler gs yazıma bakabilirsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

HA KOÇUMA BENİM !

tenhada kıstırmış
  • lan bi de zemin ne olucak öyle çim mim kalmadı zaten berbattı. toparlanır mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

HA KOÇUMA BENİM !

tenhada kıstırmış

• her sene çeyrek-yarı final oynasak fena sermaye gelir yalnız. reklamlar, televizyon gelirleri, şampiyonlar ligi tur atlama paraları oh.
    bu arada söylemeden geçemeyeceğim chedju inanılmaz iyiydi bugün aynı şekilde melo'da.
  • Bir Trabzonsporlu olarak Avrupadaki tüm takımları koşulsuz destekliyorum.
    Yalnız Burak Yılmaz ın ayağına kadar gelen topları bu kadar beceriksiz şekilde tamamlayamıyor olması onu bu yüzden büyük futbolcu yapmıyor. Trabzonsporda da oynarken her ne kadar gol kralı da olmuş olsa kafa vuruşlarındaki yetersizliğini ve büyük takımlara karşı oynamasındaki performans düşüklüğünü her zaman söylemişimdir.
    Umut Bulut neden oyuna alınmıyor diye sinirlenip duruyordum ki onun oyuna girip verdiği pasın sonucunda gol olmasıyla maçı kazandık. Oyuncu değişimlerinde çok geç kalmıştık ama Allahtan o golle birlikte büyük bir galibiyet almış olduk.
    Helal olsun Galatasaray.
  • Zor bir süreç oldu ama sonucunu mutlu bitirdik. Takımın gösterdiği mücadeleyi çok beğendim. Ayrıca 3-5-2 nin bizim takım yapısına çok iyi uyduğunu düşünüyorum. Selçuk'unda uzun zaman sonra oynadığı en etkili maçtı bana göre. Hem liderliği hemde oyunu yönetmesini çok beğendim. Güzel bir galibiyet oldu buda geri dönüşümüzün başlangıcı olur inşallah. Tebrikler aslanlarımıza..

Kura çekimlerinde de Man. United'ın gelmesini istiyorum. İnşallah şans bizden yana olur
  • quote:

quote:

quote:

bunun bugünkü zaferimizle ve bu konu ile (görüldüğü gibi galatasaray juventus maçı) ne alakası var tebrik et çekil kenara ama illa çatacaksınız

bir de o pozu araştırsan ilk değilsinizdir merak etmeyin çaykur rize yi yenip de o pozu vermek de eziklik hadi bir juventus olsa neyse

• Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

Yine birilerine çok güzek taktı kapağı, inşallah biz de perşembe günü aynısını yapabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

İşin garibi o pozu zaten daha önce bizim takım vermişti.Fblilerde verince Melo tepki göstermişti.Sen ise bunu koymakla sözde Melonun lafı bize çaktığını ima etmişsin ama o hareketi zaten bizimkiler yapıyordu.Başka şeyler deneyerek gel.Ne yapalım şimdi.Şuraya 2 yıllık şikeden ceza aldığınız resimleri felan mı koyalım..

• Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Türkiye'ye bir mutluluk daha yaşattı.Yolun açık olsun.
  • arap spikerden gol sevinci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

Yine birilerine çok güzek taktı kapağı, inşallah biz de perşembe günü aynısını yapabiliriz.

Perşembe günü kalbimiz sizinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bizimkilerden pek umutlu değilim ama inşallah.
  • beyler bu juveliler niye ingilizce konuşuyor, forumun linkini atıp bizde konuşsak mı ingilizce
  • Zemin çok kötüydü be, gençlerbirliği maçında nasıl olacak acaba...
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.