Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
6
Favori
55.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

AÇIK VE NET mancını uefa ya gitmek istiyor . UMUTU oyuna almadığına göre ..

• ulan hebede hübede derken maç bitiyo be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri alıntılarsa sevinirim Madrid 2-0 Kopenhangı yendi.Şimdi Juve bizi 3-0 yenseydi averajdan dolayı 4.olmuyor muyduk ? Öyleyse neden herkes avrupa ligi garanti diye bakıyor ? Kusura bakmayın fazla takip edemiyorum ygs yüzünden ...
  • juve 0:0 a oynadı istediğini aldı hakem uefa hepsi tecsilli şikeci juveyi el ele şampiyonlar ligine taşıdı
  • en az +7 veya +8 llazımm. Gerçi o bile az . Mancını 2 hücumcu daha koymalı kaybedecek bişeyimiz yok artık . Bu ne biçim teknik direktör
  • bruma giriyor
  • bruma giriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Biri alıntılarsa sevinirim Madrid 2-0 Kopenhangı yendi.Şimdi Juve bizi 3-0 yenseydi averajdan dolayı 4.olmuyor muyduk ? Öyleyse neden herkes avrupa ligi garanti diye bakıyor ? Kusura bakmayın fazla takip edemiyorum ygs yüzünden ...

İkili averaj var biz coprhagi 3-1 yendik

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

3 diri oyuncu lazım ya değiştir artık. (S.çma totemim devam ediyor bu arada wcdeyim)

Az önce musleranın oraya kar düştü çatıdan sen geldin aklıma

Defansif totem oldu ama bize saldırı totemi lazım. Şimdi sigara yaktım.

Neyse uefada devam artık.
  • quote:

Biri alıntılarsa sevinirim Madrid 2-0 Kopenhangı yendi.Şimdi Juve bizi 3-0 yenseydi averajdan dolayı 4.olmuyor muyduk ? Öyleyse neden herkes avrupa ligi garanti diye bakıyor ? Kusura bakmayın fazla takip edemiyorum ygs yüzünden ...

ikili averaja bakilir ilk once.
  • Bruma giriyor

• abi surda 8 dakika kalmis bu sahada teknik futbolcular is yapmaz genelde alsana brumayla amrabatla kaybedicek birseyin yok nasilsa

• ikinci tura kim çıkar bilmiyorum ama bu 2 takımdan kim çıkarsa çıksın eşleşiceği takım direk çeyrek finalist
  • Bruma girecek sanırsam
  • quote:

İki takımın kendi arasındaki maçlara bakılır puan eşitliğinde onda da Kopenhagın önündeyiz

• Bir kart ver hakem Allah aşkına

• quote:

Önce ikili averaja bakılıyor.

Zaten bu saatten sonra 3-0 yenilmeyiz heralde.
  • Bruma giriyor
  • hani umut
  • quote:

Ikili averaja bakiliyor hocam

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.