UNUTAMADIĞINIZ GOL: Benim 5 yaşlarımdayken prekazinin monoco'ya şampiyon külüpler kupasında orta saha yakınlarından attığı muhteşem golki o maçta sadece o gölü hatırlayabiliyorum.
UNUTAMADIĞINIZ MAÇ : 1992/1993 senelerinde ilk defa katılacağı şampiyonlar liği ön eleme turu 3-3 lük maç m.united-Galatasaray o yaşa kadar ilk defa 90 dakikasını tam olarak hatırladığım maçtır ve ağlamak istiyorum repliği ilk defa Türkiyede Ümit Aktan Tarafından söylenmiştir.
UNUTAMADIĞINIZ FUTBOLCU: Elbetteki HAGi gerek A. bilbao ya attığı son dakika gol ile 2-1 kazandığımız maç, gereksede Monoca ya sol çizgiden attığı muhteşem gol unutulmaz herhalde...
SİNİR OLDUĞUNUZ MAÇ: A. bilbao -Galatasaray grupta oynanacak son maç o maçı 1-0 kaybetmiştik o maçta en azından berabere kalsaydık bir üst tura çıkacaktır. Bilbao nun grupta hiç bir şansı yoktu. o maçta son dakikalarda Burak'ğın kale dibinden kafayla kaçırdığı gol dahala gözlerimin önünde
EN KEYİF ALDIĞINIZ MAÇ:Çeyrek finalde Galatasaray-Real Madrid Maçı 2-0 dan 3-2 ye getirmiştik. Unutulmaz bir maçtı...
UNUTAMADIĞINIZ AN:Galatasaray - Ac Milan Maçı durum 2-2 son dakikalar ve Ümit Davala penaltı atıyor atarsa uefa kupasına devam edeceğiz kritik bir nokta o anda kalbim duracak gibiydi..
UNUTAMADIĞINIZ TEKNİK ADAM:Bence O zamanlarda türk futbolu yerlerdeyken Kazanılan M.United zaferiyle FELKKAMP
abi sona kadar güzeldide unutamadığımız teknik drektör nasıl fatih terim olmaz ya
UNUTAMADIĞINIZ GOL:ümit davala milan penaltı UNUTAMADIĞINIZ MAÇ : galatasaray - real madrid 3-2 UNUTAMADIĞINIZ FUTBOLCU:hagi SİNİR OLDUĞUNUZ MAÇ: galatasaray - chelsea 0-5 EN KEYİF ALDIĞINIZ MAÇ:galatasaray real madrid 3-2 UNUTAMADIĞINIZ AN:ümit davala milan penaltı UNUTAMADIĞINIZ TEKNİK ADAM:fatih terim
UNUTAMADIĞINIZ GOL: Hagi'nin Bilbao'ya, Monaco'ya, Milan'a attığı goller.(Ayağını araya sokup aşırttığı gol) Ayıramıyorum birbirinden.
UNUTAMADIĞINIZ MAÇ : Galatasaray - Real Madrid 3-2
UNUTAMADIĞINIZ FUTBOLCU: Hagi
SİNİR OLDUĞUNUZ MAÇ: Bilbao - Galatasaray (1-0 lık son maç)
EN KEYİF ALDIĞINIZ MAÇ: Galatasaray - Milan 3-2
UNUTAMADIĞINIZ AN: Ümit davala - Milan'a attığı penaltı
UNUTAMADIĞINIZ TEKNİK ADAM: M.Lucescu
UNUTAMADIĞINIZ GOL:sergenin chelseaye attığı 2.gol UNUTAMADIĞINIZ MAÇ : beşiktaş-barcelona 3-0 UNUTAMADIĞINIZ FUTBOLCU:hagi SİNİR OLDUĞUNUZ MAÇ: - EN KEYİF ALDIĞINIZ MAÇ:beşiktaş barcelona 3-0 UNUTAMADIĞINIZ AN:zidan'ın göstere göstere finalde leverkusen'e attığı gol UNUTAMADIĞINIZ TEKNİK ADAM:Lucescu.