Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
18
Favori
147.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ne küfür ediyor be.ne güzel ingilizlerle maç izler gibi izliyoduk yayını kaldırdılar.mesutta az değil ağzına geleni sayıyo ingilizce türkçe :))
  • Arsenal şanssız değil , başlarında wenger gibi bir adam varken her şey mustehak :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Barcelona Bayern Münih yarı finali ya da finali çok güzel olur.

Barcayi eleyebilecek tek takım Bayern Münih

Gecen Yıl gördük. :(

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle dedim ama 2. devre silkelenip kendine geldi Juventus. Barcelona'nın ilk golü gibi, kontradan açık alan golü yiyip 0-2 geriye düştüler ama İtalyanların savaşçılığını sevmişimdir hep. Öyle akın akın Bayern kalesine gitmeseler de maçı ilk dakikadan beri oynamaları gerektiği gibi oynadılar son yarım saatte ve 2-2'ye getirdiler skoru. Allegri maçın ilk 1 saatini de böyle oynatsa Juve muhtemelen kazanırdı maçı. Korkaklık olayının yanında, Mandzukic yerine Morata ile başlamalıydı Allegri. Bayern Benatia'nın girişine kadar stopersiz oynadı ama Juve topu oraya götüremedi ki Mandzukic fiziksel üstünlük kursun.

Maçın özetine bakarsanız, Juve'nin 2. golü Neuer kaleciliği yeniden tanımladı laflarına kızdığımı anlarsınız bu arada. 2-1 öndesin, deplasmanda. Ne gereği var topu kendi yarı sahana doğru başlatıyorsun rakip baskı yaparken. Dik gitsin. Hatayı doğrudan Neuer yapmasa da hatalı o. 2 kaleci de isimlerinin hakkını veremedi bence maçta. Buffon'un gollerde hatası olmasa da gereksiz birkaç heyecan yaratmışlığı oldu.

Son dakikalarda Ribery yorulmuş Juve defansına karşı iyi yardırdı. Ama Lewa ayak uyduramadı. Yetişebilse Bayern 3ü bulacaktı.

Avantaj Bayern'de ama en azından 2. maçta Juve'nin şansı ölü değil. Allianz'da gol öncelikli oynamak zor ama 0-2 geriye düştükten sonra 2-2'den şikayet edemezler.

---

Wenger şu Mertesacker, Flamini gibi isimlerden takımı arındırsa takım FA Cup'tan daha fazlasını kazanacak ama nerede... Tur bitti. Arsenal'in Nou Camp'ta yemeden değil 2, 1 atması bile mucize olur.

İyi akşamlar herkese.

• adam olun

• bu trt az işgüzar değil salı günü bizim taraftarlar baya baya bjkye saydırdı küfür ettiler hiç bir şey yapmadılar burada bir dayı yüzünden gittiler ulan ne güzel tribün atmosferinde izliyorduk maçı
  • ingilizler gitsin premier lig kreşinde oynasın
  • İngiliz ligi olayı aşmış, Sampiyonlar ligine ihtiyaçları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

ingilizler gitsin premier lig kreşinde oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

2 fuck kelimesine yayını devredecek kadar yobaz ülke olmuşuz. Terbiye abideleri ana avrat gitmiyorsa özel hayatlarında ben bir şey bilmiyorum.

Barcelonalı apaçiler golü attı. Futbol böyle adaletsiz bir oyun işte.

arsenalli olsan bu kadar üzülmezsin lan
  • Beşiktaş gene kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Alves le Mesut sövüşüyor

O ne lan sevişiyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

adamlar ne küfür ediyor be.ne güzel ingilizlerle maç izler gibi izliyoduk yayını kaldırdılar.mesutta az değil ağzına geleni sayıyo ingilizce türkçe :))

Mesut fena ya

Az kalsın "mesut kuran okuyor ronaldo onu dinliyor" haberine inanacaktım

• işte o dayı

• Tokatladiniz

• İki takım arasında dağlar kadar fark var.

Maçın başından beri Barça'nın yeneceği belliydi.

Maç içinde mesaj atmıştım zaten, her şey Barça'nın ilk golü atmasına bakıyordu.

Bu Arsenal ancak Hull City ile rakip olur
  • bir zamanlar yarı finalde 2-3 ingiliz takımı olurdu şimdi çeyrek finali göremiyorlar
  • Messi'nin ilk golü basit görünebilir ama çok zor bi goldü yalnız. Golün her yerinden klas fışkırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.