Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
18
Favori
147.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu galibiyetle görmüş oldukki Beşiktaşımı kimse bu sezon yenemez Barça gibiyik sağ ayağımızlan şampiyon oluruk

Ligin en iyi futbol oynuyanı bizik Hafyada feneri Kadıköyde yenerik

Cha cha
  • Haber sitelerinde mesul Özil'in çüneyt Çakır'a küfür ettiği yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanyollar 6/6 ile gidiyorlar hatta 6 takım rakiplerinden gol dahi yemedi.
    İngilizler ise 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle devam ediyorlar. 1 galibiyetleri bile olmaması düşündürücü. Belki City Kiev'i yener diyeceğim de İngilizler Avrupa'yı takmıyor yaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Messi'nin ilk golü basit görünebilir ama çok zor bi goldü yalnız. Golün her yerinden klas fışkırıyor.

Evet bende özetini izlerken tekrar tekrar seyrettim.Bence aşırı klas ve zor bir gol.Çok hızlı olmak lazım ayrıca.Önünde defans ve kaleci var.Suarez,Neymar olsaydı atamazdı bence.

• arsenale: müzmin keko, yazmıştı bi arkadaş iyi gülmüştüm :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

İki takım arasında dağlar kadar fark var.

Maçın başından beri Barça'nın yeneceği belliydi.

Maç içinde mesaj atmıştım zaten, her şey Barça'nın ilk golü atmasına bakıyordu.

Bu Arsenal ancak Hull City ile rakip olur

arsenal güçsüz olabilir ama ördükleri duvar iyiydi, ilk gole kadar beni şaşırttılar defansif açıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Messi'nin ilk golü basit görünebilir ama çok zor bi goldü yalnız. Golün her yerinden klas fışkırıyor.

Söylemesem olmazdı;
    Şu golü CR atsa kale önü (tap-in) golcüsü diye eleştirecek adamların bunu +'laması da çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

2 fuck kelimesine yayını devredecek kadar yobaz ülke olmuşuz. Terbiye abideleri ana avrat gitmiyorsa özel hayatlarında ben bir şey bilmiyorum.

Barcelonalı apaçiler golü attı. Futbol böyle adaletsiz bir oyun işte.

arsenalli olsan bu kadar üzülmezsin lan

Kanka siz niye bu kadar kötü top oynuyorsunuz ? Messi neden bu kadar şişiriliyor ? Topu ayağında tutmayı alışkanlık edinmiş takım ve bitiricileri başarılı. Yeminle Barcelona kadar kötü ve sıkıcı top oynayan başka bir takım yok. Elenseniz futbol izleyeceğizde Arsenal ileri ucu beceriksiz çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Biz kötüyüz de Arsenal köy takımı mı Arsenal gibi bir deplasmanda bir takım ne kadar iyi oynayabilir? İlk yarı kontrollü oyun tercih ettiler ama ikinci yarı ciddi baskı uyguladılar. 2 Neymar'ın 2 Suarez'in ve 1'de Messi'nin bloklanan pozisyonları vardı ve bunlar sadece 1 devrede yaşandı. Messi kötüydü bak ona hak veriyorum, Mesut geldi Messi'den top çaldı daha ne olsun ama Arsenal'in de çok fizikli bir takım olduğunu unutmamak gerek.

Arsenal'de şiir gibi top oynamadı ama sizin yakaladığınız pozisyonların hemen hemen tamamını onlarda yakaladı. Tek fark onlar değerlendiremedi. Messide ciddi anlamda top oynamadı. Ben Ronaldo yada messi 2 gol atınca diğer oyunculara yapılan muamelenin onlara yapılmasını kabul etmiyorum. 2 si bambaşka seviyede ve ortada kendimizden geçip birilerini övecek bir durum yok. Gole kadarda messi bir dünya top ezdi, oyundan düştü. Barcelona'nın futbol tarzını sevmiyorum.

Zamanında messi fan club sayfasında bende üyeydim forumda. Zamanla muameleyi gördükçe güzelim futbolun popüler kültür kurbanı olduğunu görüyorsun. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi şu golleri Ronaldo atsa beleşci olurdu. Messi atınca hiç kolay olmayan, zeka dolu gol oluyor. Messi kötü demiyorum ama herkesin ağız birliği yaptığı kadarda büyük bir Adam olmadığını düşünüyorum. İnsanlar Messi evrimini Peygamberliğe ne Zaman taşıyacak merakla bekliyorum o günleride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Şubat 2016; 8:16:28 >

• quote:

quote:

Biz kötüyüz de Arsenal köy takımı mı Arsenal gibi bir deplasmanda bir takım ne kadar iyi oynayabilir? İlk yarı kontrollü oyun tercih ettiler ama ikinci yarı ciddi baskı uyguladılar. 2 Neymar'ın 2 Suarez'in ve 1'de Messi'nin bloklanan pozisyonları vardı ve bunlar sadece 1 devrede yaşandı. Messi kötüydü bak ona hak veriyorum, Mesut geldi Messi'den top çaldı daha ne olsun ama Arsenal'in de çok fizikli bir takım olduğunu unutmamak gerek.

Arsenal'de şiir gibi top oynamadı ama sizin yakaladığınız pozisyonların hemen hemen tamamını onlarda yakaladı. Tek fark onlar değerlendiremedi. Messide ciddi anlamda top oynamadı. Ben Ronaldo yada messi 2 gol atınca diğer oyunculara yapılan muamelenin onlara yapılmasını kabul etmiyorum. 2 si bambaşka seviyede ve ortada kendimizden geçip birilerini övecek bir durum yok. Gole kadarda messi bir dünya top ezdi, oyundan düştü. Barcelona'nın futbol tarzını sevmiyorum.

Zamanında messi fan club sayfasında bende üyeydim forumda. Zamanla muameleyi gördükçe güzelim futbolun popüler kültür kurbanı olduğunu görüyorsun. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi şu golleri Ronaldo atsa beleşci olurdu. Messi atınca hiç kolay olmayan, zeka dolu gol oluyor. Messi kötü demiyorum ama herkesin ağız birliği yaptığı kadarda büyük bir Adam olmadığını düşünüyorum. İnsanlar Messi evrimini Peygamberliğe ne Zaman taşıyacak merakla bekliyorum o günleride.

barcelona arsenalden daha çok gol pozisyonuna girdi ve maç içinde daha çok yüklendi.Şimdi arsenal barcelona kadar iyiydi , şöyle olurdu böyle olurdu demek gereksiz.UEFA nın sitesinden girip bakabilirsin ne olmuş ne bitmiş

Ayrıyetten sana kimse messiyi kabul ettiremez zaten , gözünde messinin ne olduğunu biliyoruz.

O yukarıdaki arkadaşın buranın en önde giden ronaldo fanboylarından .Objektif gözükmeye çalışır fakat inceden inceden messiye giydirir hep .Messinin balon dorlarına haksızlık diye laga luga yapar anca .

kimse messi şöyle yaptı böyle yaptı diye konuşmadı zaten.Adam cech gibi bir kaleciyi yatırıp golünü attı hani o gol atamadığı cehc e. Abartılan ne var bunda ve o arkadaşa ne dokunmuş da ronaldoyu karıştırmış işin içine ?Bir adam messinin golü üzerinden ronaldo savunması yapıyorsa kıskançlığın dibine vurmuş demektir 50 metre öteden belli oluyor .

7-8 senedir top oynuyor , Real madride bi halt kazandırmamış doğru düzgün.Ronaldo geldiğinden beri barca madarası oldular , gidip küçük maçlarda gol kasıp durdu ballon dor aldı . Hala messi abartılıyormuş .Ronaldo efendi gitsin liderlik yapsın takımına önce bi . Barnebauda ıslıklanan babam değildi , messiyi istiyoruz diye pankart açan barca taraftarı değildi .

Ronaldo ''real madridden ayrılmayacağım '' dediğinde biz mutlu oluyoruz artık,millet dalga geçiyor oh be ronaldo gitmiyor diye . .İnşallah hep kalır , bi 38 yaşına kadar oynasa ligde, biz real madridi şampiyonlukta geçeriz . Bana giren çıkan yok realliler düşünsün ronaldoyu , ben o kadar başarısız bir barça izleyeceğim sonra utanmadan messi en büyük diye dolaşacağım etraflarda. Kendi kendime gülerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 24 Şubat 2016; 8:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

quote:

barcelona arsenalden daha çok gol pozisyonuna girdi ve maç içinde daha çok yüklendi.Şimdi arsenal barcelona kadar iyiydi , şöyle olurdu böyle olurdu demek gereksiz.UEFA nın sitesinden girip bakabilirsin ne olmuş ne bitmiş

Ayrıyetten sana kimse messiyi kabul ettiremez zaten , gözünde messinin ne olduğunu biliyoruz.

O yukarıdaki arkadaşın buranın en önde giden ronaldo fanboylarından .Objektif gözükmeye çalışır fakat inceden inceden messiye giydirir hep .Messinin balon dorlarına haksızlık diye laga luga yapar anca .

kimse messi şöyle yaptı böyle yaptı diye konuşmadı zaten.Adam cech gibi bir kaleciyi yatırıp golünü attı hani o gol atamadığı cehc e. Abartılan ne var bunda ve o arkadaşa ne dokunmuş da ronaldoyu karıştırmış işin içine ?Bir adam messinin golü üzerinden ronaldo savunması yapıyorsa kıskançlığın dibine vurmuş demektir 50 metre öteden belli oluyor .

7-8 senedir top oynuyor , Real madride bi halt kazandırmamış doğru düzgün.Ronaldo geldiğinden beri barca madarası oldular , gidip küçük maçlarda gol kasıp durdu ballon dor aldı . Hala messi abartılıyormuş .Ronaldo efendi gitsin liderlik yapsın takımına önce bi . Barnebauda ıslıklanan babam değildi , messiyi istiyoruz diye pankart açan barca taraftarı değildi .

Sorunun cevabı aslında çok basit kanka. Madrid yanlış yönetiliyor. Mourinho gibi bir Adam varkende olanları biliyoruz. Doğru transfer ve doğru Adamla fark yaratılıyor. Ancelotti CL başarısıda buna eklenebilir.

Madrid ismi gibi yönetilmeli. Sen benitez gibi Adamı takımın başına getiriyorsan iş bitmiştir zaten. Yapılan komedi transferleri saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Şubat 2016; 8:43:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Arda bu takıma giremez katilanlar + lasın

Arda rakitici döver

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

işte o dayı

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

O küfür eden adam falan değil bu. İnsanları yanlış bilgilendirmeye gerek yok. Sadece üzülen bir arsenal taraftarını göstermiş kameralar. Maç boyunca da bir sürü taraftarı gösterdi zaten. Sırf laf olsun diye seçmişsin bir taraftarı küfür eden diye. Eğer o küfür eden adam bu olsaydı bu kadar sakin durmazdı.

• Mesut akç dedi sanki maçta

• Hala kulağımın dibinde bir yerlerde İngiliz dayının sesini duyuyorum.
  • Arsenal yakaladığını atsaydı maç farklı olurdu. Kendi eliyle tepti şansını.
  • Dün ne güldüm çakıra ne saydırdı adam f... aşagı f... yukakarı
    Valla aldı verdi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Bu galibiyetle görmüş oldukki Beşiktaşımı kimse bu sezon yenemez Barça gibiyik sağ ayağımızlan şampiyon oluruk

Cha cha

Patron Ada'ma sormazlar mı siz burdan sadece iskenderi yendiniz ve yine 3. Oldunuz:)

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Bu galibiyetle görmüş oldukki Beşiktaşımı kimse bu sezon yenemez Barça gibiyik sağ ayağımızlan şampiyon oluruk

Cha cha

Patron Ada'ma sormazlar mı siz burdan sadece iskenderi yendiniz ve yine 3. Oldunuz:)

Hocam olayı anlamamışsın sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Cha cha

Hocam olayı anlamamışsın sen

Galiba öyle olmuş :):) bir hışınlan yazmışamm:):)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.