Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
18
Favori
147.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı devrettikleri spiker bariz Barcelona fan boyu çok belli oluyor.önceki maçlarda da Full barça yı övüyordu insan biraz tarafsız olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem yanli davrandi arsenal'in hakkinin yendigini dusunuyorum.bizimkilerin daha sert oynamasi lazimdi.fizik bakimindan cok ustun bir takim arsenal ama herifler deli gibi pas yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün Maçı

Real Madrid - Roma 21.45 TRT 1
  • Spiker tek bende mi rezalet Ses böyle soluk soluk kalitesiz bir şekilde geliyor.

• Spiker rezalet ses çok kötü.

• dzeko kazma
  • Salih Uçan geri gelsin. Oynayabileceği takıma kiralansin.

• İlk yarı itibariyle kesin olarak söylenebilecek tek şey Ronaldo cidden bitmiş. Arkadaş her topu istiyor habire uzaktan boş boş şutlar çekiyor sonra gelip diğerleri iyi oynamadı diye triplere giriyor adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spikerden tiksindim Dzeko'nun kazmalık yaptığı pozisyon sonrası kapattım. Yıl olmuş 2016 hala saçma sapan spikerler, rezil ses bozuklukları.

• Defans rezil

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

İlk yarı itibariyle kesin olarak söylenebilecek tek şey Ronaldo cidden bitmiş. Arkadaş her topu istiyor habire uzaktan boş boş şutlar çekiyor sonra gelip diğerleri iyi oynamadı diye triplere giriyor adam.

Vallaha bence yanlış düşünüyorsun hocam bu maç için söylüyorum Ronaldo'ya istediği toplar istediği zamanlarda gelmiyor bizdeki RvP gibi. Adam da napsın bari uzaktan deneyeyim diyor, adam orta sahanın göbeğine gelip top alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

İlk yarı itibariyle kesin olarak söylenebilecek tek şey Ronaldo cidden bitmiş. Arkadaş her topu istiyor habire uzaktan boş boş şutlar çekiyor sonra gelip diğerleri iyi oynamadı diye triplere giriyor adam.

Vallaha bence yanlış düşünüyorsun hocam bu maç için söylüyorum Ronaldo'ya istediği toplar istediği zamanlarda gelmiyor bizdeki RvP gibi. Adam da napsın bari uzaktan deneyeyim diyor, adam orta sahanın göbeğine gelip top alıyor.

Hocam rvp'nin durumuyla bu bir değil bence nerede eskiden milleti ipe dizen ronaldo nerede 20 tane topu önüne alıp harcayan Ronaldo. Şöyle bir düşündüm de ronaldonun aldığı topları rvp alsa gol krallığına oynardı çok rahat

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Harbiden be, ne çalım atardı insafsız. Ama artık izlerken zevk vermiyor be kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Hocam rvp'nin durumuyla bu bir değil bence nerede eskiden milleti ipe dizen ronaldo nerede 20 tane topu önüne alıp harcayan Ronaldo. Şöyle bir düşündüm de ronaldonun aldığı topları rvp alsa gol krallığına oynardı çok rahat

Tamam da hocam önceden etrafınızda Mesut Özil ile, Di Maria ile oynamak farklı James ile, Kroos ile, Jese ile oynamak farklı. Kim bunlar Allah aşkına, ha belki biizm gibi düşük seviyeli liglere gelseler hepsi kral olur yani tamam iyi oyuncular ona lafım yok ama demek istediğim şu an Modric dışında R.Madrid orta sahası bana göre o seviye açısından çöp.

• Çok büyük overratedlerin olduğu bir takımsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da hocam önceden etrafınızda Mesut Özil ile, Di Maria ile oynamak farklı James ile, Kroos ile, Jese ile oynamak farklı. Kim bunlar Allah aşkına, ha belki biizm gibi düşük seviyeli liglere gelseler hepsi kral olur yani tamam iyi oyuncular ona lafım yok ama demek istediğim şu an Modric dışında R.Madrid orta sahası bana göre o seviye açısından çöp.

O konuda haklısınız hocam mesut falan başkaydı o zaman real. Ama Ronaldo manchester'dayken de bu seviye bir orta sahayla belki daha zayıf bir ortasahayla oynarken topu sektire sektire adam geçiyordu ben de haklı olduğumu düşünüyorum

• Bugün şanslı olsak 4'e kadar yolu vardı. Dzeko'yla başlayan son vuruş kazmalığı, Salah'ın 2 pozisyonuyla devam etti. Perotti'de kaçırdı. Maçın hakkı bizimdi.
  • Real deki sorun belli. bir takim otobusu cektimi afalliyolar ne derin pas aticak ne verkac yapcak ne kosuya top aticak adam var realde paso kanatlardan geliyolar oda pek ise yaramiyor.
    ha celta gibi oynarsa her takim 5 tane atiyolar

atletico gibi defansif sglm takimla oynayincada 0-1 yeniliyo.

Birde firvet yok takimda ronoldo biseyler ypmaya calisiyo tek. james felan kazik duzgun orta kesemiyo daha

• Zenit balonu sonunda patladı
    Lyon ve Valencia'lı grupta 6/5 yaparak gelmişlerdi. Bizde birşey sanmıştık.

• Günün Maçı

A.Madrid - PSV 21.45 TRT 1
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.