Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Yeni Yayıncısı Bein sport oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi Yeni Yayıncısı Bein sport oldu

• Ee ben bunu aylar once soledim de millet nerdeyse mahkemeye veriyodu. Kapattim basligi
  • Resmi aciklama yok sitesinde
  • Arada sırada TRT de macları verıyordu ama sımdı butun macları beın sports verır. Daha TRT mac vermez. Birde vergi alırlar ınsanlardan. Avrupaya gıden her Türk takımının maclarını TRT vermek zorunda çünkü milli olay gıbı sayılıyor.
  • Önemli olan digitürk ve digitürkplay de hangi paketlerin içinde olacak. Ben digitürkplay sezonluk paket aldim. Izleyebilecekmiyim. Yoksa ayrımı satacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Arada sırada TRT de macları verıyordu ama sımdı butun macları beın sports verır. Daha TRT mac vermez. Birde vergi alırlar ınsanlardan. Avrupaya gıden her Türk takımının maclarını TRT vermek zorunda çünkü milli olay gıbı sayılıyor.
    Trt vermek zorunda değil, uyduda herkese açık bir kanaldan vermek zorunlu. Bunu da büyük ihtimalle bein sports haber kanalı üzerinden gerçekleştirirler. salı maçları haber kanalında, çarşamba maçı şifreli kanalda devam eder. mevcut üyelere ekstra bir ücret koyacaklarını zannetmiyorum, yeni alacaklar için biraz zam gelebilir yalnız.
  • Play için açıklama bekliyoruz..
  • beINSport şampiyonlar ligi maçlarının tamamını şifresiz vermek zorunda olsa bile, bu maçları millete satmanın gene bir yolunu bulur.

Mesela; maçı HEVC( H.265 ) codec'li yaparsa, HEVC decode eden tv sahibi olmayanlar otomatikman alamaz zaten. ( Şifresiz )

Bi de adam şampiyonlar ligi maçlarını yalnızca 7E'deki uydudan yayınlayacağım da diyebilir. ( Şifresiz )

Daha bi de maç yayının renk örneklemesini( chroma sampling ) 4;2;2 olarak yayınlarsa, oldu mu millet mort. ( Şifresiz )

Mecburen DT'nin sattığı cihazı almak durumunda kalırsın.

Dikkat edilecek olursa, 3 farklı seçenek saydım. Bunların hepsi de şifresiz... Yani DT maçı şifresiz veripte, kolayca izlenememesinin önüne birçok engel koyabilir.

Hasılı; beINsport şampiyonlar liginin yayıncısı olup, para ödüyorsa, elbet bunu üyelerinden / üye olacaklardan çıkarmanın bir yolunu bulacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt0632

Trt vermek zorunda değil, uyduda herkese açık bir kanaldan vermek zorunlu. Bunu da büyük ihtimalle bein sports haber kanalı üzerinden gerçekleştirirler. salı maçları haber kanalında, çarşamba maçı şifreli kanalda devam eder. mevcut üyelere ekstra bir ücret koyacaklarını zannetmiyorum, yeni alacaklar için biraz zam gelebilir yalnız.

Alıntıları Göster
    Geçen sene değişti o artık şifresiz kanal da verilmesi gerekir gibi bir kural Yok UEFA kaldırdı o kriteri yani digitürk her maçı şifreli verebilir

• Buzz spor nedir yahu? Digiturk tarafından resmi bir açıklama yok henüz.
  • Resmî bir açıklama olmadığı için konuyu geçici kapatıyorum. Resmî açıklama yapıldıktan sonra konuyu tekrar rapor edin açalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.