Aslında UEFA'ya gidip yarı final - final oynamak daha cazip geliyor insana ama Ş.L'nin para olayı var bir de
aziz yıldırımın santosa ayar vermesi lazım, christianın yerine bir emre daha lazım, bir de baroş gibi forvet lazım. bir de aykutun kendini geliştirmesi lazım tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Delete90
Aslında UEFA'ya gidip yarı final - final oynamak daha cazip geliyor insana ama Ş.L'nin para olayı var bir de
Ne uefası hocam CL müziği yeter. Katılırsak gruptan çıkarız bence.
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
Aykut takıma zamanında müdahale etsin bizim takım her kulvarda başarılı olacaktır. Emenike bizim takıma çok lazım bir transfer bence.
quote:
quote:
CL apayrı ya.
Bu sene katılabilirsek Barça'yı istiyorum gruba. Messi Ş.Saraçoğlu'nun çimlerine bir adım atsın.
C. Ronaldo vs. büyük kaptan . Akabinde gelen rövaşata golü.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Başarılı olamazlar.Bursa'nınkine benzer bir görüntü bekliyorum ben.O kadar fark yemezler tabi orası ayrı.
Tutup da lafı Beşiktaş'a çekip cevap vermeye kalkacak olan süper zeki üyeler,zahmet etmeyin.Konuya dair fikir belirtiyorum sadece.
İlk on bir için sadece Baroni yerine daha kaliteli bir futbolcu ve mevcut kadronun korunması...
Sağ bek, stoper, ortasaha için geleceği parlak olabilecek 3 yerli isim...
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
quote:
Nakaratında ne söylüyor anlayan varmı? 2 türlü yazmışlar internette 1)"El Barsa, El Barsa, que va a conseguir la champions" 2)"Die Meister, Die Bester,les grandes equipes the champions"
Hangisi doğru , bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
quote:
quote:
CL apayrı ya.
Bu sene katılabilirsek Barça'yı istiyorum gruba. Messi Ş.Saraçoğlu'nun çimlerine bir adım atsın.
C. Ronaldo vs. büyük kaptan . Akabinde gelen rövaşata golü.
ne günlerdi ya hele o zico zamanı harikaydı işte bu imza işte gooooool edu yapma edu
Ce sont les meilleure equipes Es sind sie allerbesten mannschaften The main event Die meister Die besten Les grande equips The champions! Une grande reunion Eine grosse sportliche veranstaltung The main event Ils sont les meilleurs Sie sind die besten These are the champions Die Meister Die Besten Les grandes equipes The champions!
Yani: En ustalar En iyiler En büyük takımlar Şampiyonlar!
Transfer diye tutturan arkadaslara Cl çeyrek final kadromuzu yazayım
Arelyo-maldonado Deivid-alex-Kazım Kezman
şu anki takım şl'de oynuyor olsaydı bi çeyrek final daha görebilirdik belki. aykut hocaya ve takıma güveniyorum. yapılacak transferler de akılcı olacaktır çünkü aykut kocaman transfer işini gerçekten biliyor modern futbolun gereklerine göre transferler yapılsın istiyor. diğer takımlar bizi geriden takip edip şaşalı yıldız transferi peşinde koşarken biz bu politikadan vazgeçmeye başladık artık bence aykut hoca sayesinde.doğru olanı da buydu zaten.
takım olursan kazanırsın
Bizim ligden hiçbir takım şu anki durumuyla şlde başarılı olamaz. İte kaka belki 3. olabiliriz. 4. takım çok kolay olursa ve biz de şanslı olursak tabi. Christian yerine iyi bir yabancı almadıkça işimiz çok zor.
ŞL şuan için çok zor yine çeyrek finali geçemeyiz ama Türkiyeden bir takım neden hala UEFAda yarı final-final oynayamıyor anlayabilmiş değilim. Bragadan,dinamo kievden veya diğer takımlardan fazlamız bile var
Emrenin yanına defansif fakat hücum yönündende takımın dinamosu olabilecek nitelikte bir orta saha ve kapı gibi bir sol bek ile bu takım şampiyonlar liginde çok rahat grublardan çıkar
once bi gidelim
yobonun yerine hızlı bir stoper oyun kurucu özelliği olan. Yedek stoper Orta alana oyunu 2 yonlu oynaya bilen 1 oynucu Hamit süper olur Semih giderse 2 tane de forvet lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
ŞL şuan için çok zor yine çeyrek finali geçemeyiz ama Türkiyeden bir takım neden hala UEFAda yarı final-final oynayamıyor anlayabilmiş değilim. Bragadan,dinamo kievden veya diğer takımlardan fazlamız bile var
Bizden daha azına sahip olan D.Kiev içerde dışarıda BJK'ya 4 attı, üstüne Man. City'i eledi.
ŞL'den çok umutlu değilim ama umarım UEFA'ya gidip daha iyi bir derece elde ederiz.