Bildirim
Şampiyonlar Liginde Fener (4. sayfa)
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ulen bide ferrari görünümlü şahinimiz vederson vakası vardı -
Şampiyonlar liginde Fenerbahçe'nin başarılı olması için;
-Gökhan Gönül'ün yedeği
-Bilica'nın yerine Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir stoper
-Alex'i rahatlatıcak 2 tane orta saha oyunu her iki yönü ile oynayabilen oyuncular. Örnek: Appiah.
-Kanatlarda daha tecrübeli oyuncular olabilirdi. Dia'nın yetersiz kalıcağını düşünüyorum. Stoch fena değil.
-Santos'un yedeği mutlaka şart. Veya Santos gönderilip yerine Taiwo gibi bir oyuncu alınabilir.
-Niang'ın performansını da beğenmiyorum fazla. O ve Güiza gönderilip ( Her ne kadar istemesemde ) Avrupada şampiyonlar ligi tecrübesi olan oyuncular alınabilir.
-Ve en önemlisi takımın savunma yapmayı öğrenmesi lazım ki atak yapabilsin. -
En başta çeyrek final yaptığımız yıl olduğu gibi bir inanmışlık ve bir ruh gerekli
appi veya marco ayarında bir ortasaha
ve 5-6 tane direk oynayabilecek genç gurbetçi oyuncular lazım
ve de bilica baroni guiza ilhan serkan selçuk semih gönderilmeli takım çok yaşlandı
sistem olarakta bence 4321 oynamalıyız beklerimiz çok iyi hücumcu bekler orta sahada mehmetten daha iyi faydalanırız alex le stcoh ileride yan yana oynar stoch santosa destekte verir mehmette gökahana derstek verir
ayrıca niang sezon başı çok iyidi ama sakatlık geçirdikten sonra büyük bir düşüş yaşadı bu konudada birşeyler yapılmalı
not:gökhan ve volkana iyi alıcı bulunursa satılıp para kazanılmalı onlar yerine mert ve okan (veya yeni bir sağ bek) yerleştirilmeli -
Fenerbahce ve Şampiyonlar Ligi ???
yine AYNISI : Hüsran -
Yonetim yapacagi transfer hamleleri ile sampiyonlar ligi hedefini ortaya koyacaktir.avrupa da basari icin kadroya takviye sart.direk 11 oynayacak kaliteli vede tecrubeli isimler lazim.forvet sorunu olacagini sanmiyorum artik.ozellikle orta saha guclendirilmeli -
önder turacı,edu,vederson,maldonado.. bu adamlarla çeyrek final oynayabilmişiz vay be. bireysel olarak oyuncuları değerlendirerek başarıyı amaçlamak aslında doğru değil.esas önemli olan takım ruhunu ortaya koymayı başarabilmek,sonuna kadar pes etmeyen, arzulu oyunculardan oluşan bir kadro kurabilmek.
-
Ben hezimet beklemiyorum. Bence ucuncu olabilirler. Kotu kadrosu yok Fenerin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X