Şimdi Ara

şampiyonlar ligini izleyemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şifreyi bilen varsa bana da pm ile atabilir mi?
  • arkadaslar bi şu yazıya bakın:

Star TV Şampiyonlar Ligi maçlarını şifreliyecek. 2012 yılına kadar sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, “Geo Blocking” (bölgesel sınırlama) adı verilen sınırlamayı uygulayacağını açıkladı.Turksat 3A, 42°E 11794 H SR 5632 FEC 3/4 parametreleri ile izleyemeyecekler. Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni ile vericilerden, Kablo TV ve Digiturk , D-Smart ve HD Smart üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın sorunsuz bir şekilde izlenebilecektir.Daha önce aynı BISS şifreleme sistemini kullanan kanallara göre STAR TV nin şifresi sabit olmayacak. D-SMART altyapısı kullanılarak şifreyi istenildiği zaman değiştirilmeye müsait durumda olduğu öğrenildi. Bu nedenle FOX,NTV ,NTV Spor, KANAL24, TV8 gibi bir sefer girilip daha sonra sürekli izlenemeyeceği görülmektedir. Bu uygulama TV yayınlarını uydudan izleyenlerin D-Smart abonesi olmaya tevşik etme amaçlı olduğu anlaşılmaktadır. (17.09.2008)
    Alıntıdır

• bosuna ugrasmayın key yok su anda..fb macındada olmıcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanhan

arkadaslar bi şu yazıya bakın:

Star TV Şampiyonlar Ligi maçlarını şifreliyecek. 2012 yılına kadar sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, �Geo Blocking� (bölgesel sınırlama) adı verilen sınırlamayı uygulayacağını açıkladı.Turksat 3A, 42°E 11794 H SR 5632 FEC 3/4 parametreleri ile izleyemeyecekler. Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni ile vericilerden, Kablo TV ve Digiturk , D-Smart ve HD Smart üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın sorunsuz bir şekilde izlenebilecektir.Daha önce aynı BISS şifreleme sistemini kullanan kanallara göre STAR TV nin şifresi sabit olmayacak. D-SMART altyapısı kullanılarak şifreyi istenildiği zaman değiştirilmeye müsait durumda olduğu öğrenildi. Bu nedenle FOX,NTV ,NTV Spor, KANAL24, TV8 gibi bir sefer girilip daha sonra sürekli izlenemeyeceği görülmektedir. Bu uygulama TV yayınlarını uydudan izleyenlerin D-Smart abonesi olmaya tevşik etme amaçlı olduğu anlaşılmaktadır. (17.09.2008)
    Alıntıdır

A.D.'nın dini imanı sadece para olduğu için...

• arkadaşlar şifreyi bulan olursa bana da pm atsın

ne bu çektiimiz yaaa
  • boyle bi sey war mı ya
    zorla millette dzmart aldırcaklar
    madem bolgesel sınırlama war keyi degistirmeyın zırt pırt
    sanki daha onceki seneler yoktu sınırlama
    bu sene mi geldi aklınıza
  • şifrenin neden değiştirildiği herkes tarafından bilinmekte. yukarıdaki yazıya sonuna kadar katılıyorum doğanlara lanet okuyorum
  • arkadaslar sıfre bılen varmı su an kılıtlı kanal
  • ans verir mi acaba
  • Ben ans yi ekliyorum onda da sinyal yok diyor ya.
  • ya bi avrupa maçı bile izleyemiyoruz ne biçim iş bu??
  • hala şifre arıyorsunuz..şifre mifre yok millet..AD şifrelemiş..para dönüyo çok mu açık konuştum acaba =(
  • Allah belasını versin bu rantçıların. İnat değil mi kardeşim,almıyorum sattığınız hiçbir hizmeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 1 Ekim 2008; 0:45:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.